SAVATAGE Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Jebi ga nisam mogao da dodjem na svirku u Domu, ali bila je moja delegacija, kazu da ste bili dobri. samo napred gurajte Quote
Rain delay Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Super sveze stvari! Srpski Scar Symmetry! SSS! Quote
Господин Граул Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 (edited) Gde nas strpashe u ovaj cumez.... ... a josh jedno mesec dana do 2 godine od nasheg prvog pojavljivanja u Filozofu Edited March 6, 2007 by Gospodin Dechak Quote
Geozee Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Super sveze stvari! Srpski Scar Symmetry! SSS! Skoro... malo je drugaciji clean vokal... Quote
Господин Граул Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 ... i rifovi ... i klavijature ...ali koncept je slican Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Hvala svima dobri ljudi Djole, pomislio bi neko da nam cesce dolazis na svirke, kad bi video kako stojis sa postovima na ovoj temi Bice valjda nekih novih snimaka uskoro, da cujete kako to sad zvuci Quote
Geozee Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Djole, pomislio bi neko da nam cesce dolazis na svirke, kad bi video kako stojis sa postovima na ovoj temi Mozda i ne blejim, ali jos malo pa cu znati sve textove napamet. Quote
Господин Граул Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Through Art svira kao predgrupa sa EYESBURNOM 11.03/nedelja u 14h - Peti Parkic - Bulevar kralja Aleksandra 300, kod Liona. ...na otvorenom, naravno da je ufur je za dz ... jedino ako bude bash loshe vreme...onda ce se svirka odloziti ...otpor korumpiranim mocnicima i rushiocima Petog Parka i tako to Quote
Geozee Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Jos jedan povod da otkazem put u Lazarevac. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 (edited) Through Art svira kao predgrupa sa EYESBURNOM 11.03/nedelja u 14h - Peti Parkic - Bulevar kralja Aleksandra 300, kod Liona. ...na otvorenom, naravno da je ufur je za dz ... jedino ako bude bash loshe vreme...onda ce se svirka odloziti ...otpor korumpiranim mocnicima i rushiocima Petog Parka i tako to hahaha koliko si siguran u to matori? Mislim, to je nekim ljudima pod prozorom(tvojoj kevi npr. ), pa ono - nismo Napalm Death, al' zar nece svejedno neko da se buni ? Edited March 8, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Господин Граул Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 bole me tuki! ....to i jeste fora Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Necemo svirati sutra, al vi svejedno dodjite na Eyesburn ... i na Metal Battle Dodjite da pobedimo zajedno Posle svi zajedno u Borchu da proslavimo Quote
Господин Граул Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 (edited) ...zamisli ispalishe nas, al obeco mi Alek da cemo svirati sa njima u skorijoj buducnosti, spomenuo je neku Sremsku Mitrovicu. Neshto smo knap sa vremenom , a i komplikovana su jebavanja sa opremom i zvukom - koji je drugachiji kod nas i njih. U svakom slucaju Through Art ce svirati u Petom Parkicu ali ne sutra... ima vremena dok se ne zavrshe sva sranja oko spashavanja parka. Edited March 10, 2007 by Gospodin Dechak Quote
Imenjak Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 ocete sazuti na metal bjetlu??? da znam dal da banem? :) Quote
Господин Граул Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Drugar iz Borce je postao pozrtvovani clan... Quote
Geozee Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Bilo bi mi mnooogo cudno da ste svirali pred Eyesburn... ipak ogromna je razlika u muzici... tj. u zanru... Quote
Господин Граул Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 ...pa da, ali ne bi bila uochljiva razlika da smo svirali u nekom klubu - pred klaberima, ali pred decom i penzionerima.... ...to jest ljudi u klubovima su navikli na sve Quote
BeTeLgEuSe Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Moli se neki od clanova Through Arta da na PM ostavi broj telefona, ili da mi neko ko ih poznaje posalje brojeve mob. telefona istih. Vazno je i tice se Metal Battle-a. HVALA UNAPRED! Quote
Imenjak Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 O BOZE!!! inace momci, dobri ste, opasno one pesmice zvuce na probi, iskreno, jedva cekam da pocne snimanje, optimistican sam srecno na mjetalj bjetlu pa se vidimo tamo Quote
shtuckensyglieben Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Moli se neki od clanova Through Arta da na PM ostavi broj telefona, ili da mi neko ko ih poznaje posalje brojeve mob. telefona istih. Vazno je i tice se Metal Battle-a. HVALA UNAPRED! Cudno,i ja sam cuo da Through Art nace svirati na metal battle,da je to bila greska,i da ce umesto njih svirati oni klinci iz Kikinde sto su bili Metllica tribute do skoro. Quote
Господин Граул Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Jel se ti to shalish? Mislim ovo je Beograd , ne Kikinda. Quote
Geozee Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Bolje da svira Through Art da ne bude Quote
Recommended Posts