Господин Граул Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Eto, sviramo 12. aprila u Zrenjaninu, chisto da se zna... Quote
Geozee Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Mozda podjem... zavisi od toga, koliko cu biti lud u to doba. Quote
azal Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 bili ste super sinoc momci. jes da je mesto krsh, i uvek mi je nekako jadno kad slusam metal uzivo bez ozvucenog bubnja, ali sta je tu je. ona pesma posle At the Gates-a je bas jebanje, mozda malo preduga, ali riffovi su zlo. jedino sto mi se cini da su delovi sa clean pevanjem konstanto u istom tonalitetu pa imenjaku melodije krenu posle neko vreme slicno da zvuce. i basista je konstanto gledao u curu i smeskao joj se, morate mu objasniti da to nije metal. sve u svemu, zezanje bilo, zivi bili!! Quote
darthmoog Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 basista je konstanto gledao u curu i smeskao joj se, morate mu objasniti da to nije metal. Quote
shield Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 bas gotiva sinoc . ubedljivo . vacpe jos malo da se opusti malko je stegnut i stidljiv i onaj boris da skine jamajcanski dres , morate mu objasniti da ni to nije metal samo napred !!! Quote
Господин Граул Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 bili ste super sinoc momci. jedino sto mi se cini da su delovi sa clean pevanjem konstanto u istom tonalitetu pa imenjaku melodije krenu posle neko vreme slicno da zvuce. , al ajde dobro, mama mi kaze da dobro pevam Quote
nerevarine Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 mama mi kaze da dobro pevam ciganin hvali svoga konja Quote
azal Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 haha nisam rekao da lose pevac, vise su ti kolege krive, sviraju riffove u slicnom tonalitetu tako da nemas mnogo harmonskih opcija and shit. tako mi se bar ucinilo sinoc, mozad gresim. Quote
nerevarine Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 e pa nije da nije tako, al majku mu nekako naviknes na neke pozicije pa ti sve prosto milina da sviras u njima Quote
Господин Граул Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) ''Ma'' je moja uzrechica koju koristim kad ne znam shta da kazem, a htedoh nehto kasti, al nemadeh inspiracije. Nema bre razgovora bez u chetri( iL vishe ) oka. InterNOT je zlo ma Edited April 11, 2007 by Gospodin Dechak Quote
MudriPanj Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 bilo je ispalo k'o da si se nesto isfurao Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 hvala svima na komentarima i hvala svim drugarima sto su dosli Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ako mislis na Mihaila - on je izbacen iz benda... Quote
Џрк Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ovaj novi vise nije u bendu? E, jes' vam dugo trajao... Quote
Господин Граул Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ako mislis na Mihaila - on je izbacen iz benda... , dobar je bre ko leb Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Bilo je do jaja juce, ljudi nije bilo previse ali je provod bio na nivou cenim da niko od tih ljudi ne cita ovo pa nema potrebe da pozdravljam i tako to ... Sledeca svirka je 28.og u Novom Sadu Edited April 13, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Џрк Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Javite kako je bilo u NS-u kad se vratite. Edited April 13, 2007 by Heavy jerk Quote
panda69 Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ovo je moj mobilni zabelezio na povratku: http://www.youtube.com/watch?v=LCQOf8-B0NA to je taj true metal spirit(posebno odusevljenje na kraju) Quote
Lhabia Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Wow, dakle, sjajno! Sinoc ste bili fenomenalni! Veoma emotivna i energicna interpretacija, pogotovu vokalna:) Ja vas nisam uzivo cula jos od pre 2 god kada ste svirali u Filiju, za godisnjicu Chuck-ove smrti. Vec ste me tad odusevili, a sad ste jos bolji! Samo napred! Zelim vam da vam se ostvari mogucnost da snimite album sa sto boljom produkcijom;) Veliki pozdrav! Quote
Recommended Posts