greenenn Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 citaj malo bolje! Aham!!!Ja se izvinjavam ali malo sam slep[a i gluva u poslednje vreme!! Ali lepo ako je tako!!Underdeath od Trough Arta! Quote
solicitor Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ova pesma The Void je do jaja i ja tu sto se koncepcije tihce "ne bi nishta dir'o". Stilski mi ovakva muzika lezi 100%, samo treba poraditi na produkciji. Za to treba poraditi na parama ... koje ce vam se tesko vratiti u nasoj zemlji. Nisam gledao uzivo,a li ako budem cuo da nedgde svirate, dolazim sigurno !!! Sto se mene tice, RESPECT i SUPPORT !!!!! Quote
voodoo_ Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 The Void je super osim jelte clean vokala a Torn je još bolja, baš zvuči tr00 kvlt, na početku ko black metal a posle ko black/death crossover. U svakom slučaju odlično! Quote
solicitor Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Meni je i clean vokal dobar. Posto obozavam ono sto rade Scar Symmetry, Trivium i slicni bendovi, ovo mi deluje skroz OK i moderno. TReba ici u korak sa svetom Quote
voodoo_ Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Nadam se da će izbaciti i tr00 rare limited edition verziju, sa growlom umesto cleana. Pa svi siti i ovce na broju Quote
nerevarine Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 U originalnoj verziji Torn nije imao clean, i postoje neki snimci toga al toce biti u nekoj extra-mega-giga-tr00-kvlt verziji demoa samo za najvece fanove Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Znaci upravo smo resili pitanje bonusa za Japance Quote
Џрк Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Niste losi, niste losi. Nemam nekih osetnijih zamerki, mada ne slusam bash ovaj podzanr. Dosta kvalitetno, cak ni bubnjevi nisu lose ispali, iako su uradjeni na kompu...glas odlican, i growl i clean....da mene pitate samo bih na clean stavio malo vise reverba, inace glas je keva. Quote
shtuckensyglieben Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Kako je covek lepo dokazao da bog postoji-banana! Quote
Saša Grbić Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Poslušao sam ovaj demo. Od mene respect. Quote
shtuckensyglieben Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 I da ne dodje do zabune: Imamo odlicnog bubjara,koji svira i sa Hang-om. Mali Boris,koji jebe keve! Problem je u parama!Ovo je bio jedini nacin da demo zvuci ok. Uostalom dodjite na nase svirke,i uverite se! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Kapiram da bi od svih nas - Boris sa najmanje muke snimio svoje deonice objektivno Kad vec spominjem snimanje, gre'ota da ne spomenem Bojana bez kojeg sve ovo ne bi bilo ovako ludo i brzo Quote
Atheist Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 e,11. 5. 2006, 21:05]Kad vec spominjem snimanje, gre'ota da ne spomenem Bojana bez kojeg sve ovo ne bi bilo ovako ludo i brzo Da, ja sam smixao demo i s obzior da je sve (od bubnja do distorzije) softverski, veoma sam zadovoljan. Quote
Saša Grbić Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ako je sve softverski uradjeno, to je onda vise nego dobro. Quote
shtuckensyglieben Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 (edited) Trenutno je u fazi izrada i stampanje DEMO-a koji se zove "Some lovely packed fiends" Bice fancy,i delicemo ga kao promo. Ono:stampa na discu,omot,unutra tekstovi, slike... Edited May 16, 2006 by shtuckensyglieben Quote
Geozee Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Nisam dao komentar. Evo: Do jaja ste. Demo podelite. Brze malo. nema sta da se slusa kuci. Quote
Recommended Posts