panda69 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Pošto vidim da vas je mnogo zainteresovanih za naš demo(stižu mi nebrojeni pp-ovi, mailovi, startuju me ljudi na ulici, u samoposluzi, pekari, moju baku dok čeka u redu za penziju itd.), da razjasnimo to goruće pitanje - "kako da dođem do demoa?" Ima više načina, a ovo su dva koja su mi prva pala na pamet: 1.) Ako ste mlada devojčica, godinica izmedju _ i 6ipo(tzv. "ciljna grupa"), potrebno je da svoje golišave fotke(koje je po mogućnosti snimio tata lično) pošaljete na elektronsku adresu našeg basiste (pp za detalje). 2.) Svi ostali treba da na nekoj našoj svirci u Beogradu na'vataju izvesnog mladića duge crne kose, sa bradom i brkovima i mobilnim telefonom, koji diskretno čačka isti. Kada mu priđete, potrebno je da mu kažete "Ti si moje pače divno!" i dobićete disk uzdravlje Quote
Imenjak Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Pošto vidim da vas je mnogo zainteresovanih za naš demo(stižu mi nebrojeni pp-ovi, mailovi, startuju me ljudi na ulici, u samoposluzi, pekari, moju baku dok čeka u redu za penziju itd.), da razjasnimo to goruće pitanje - "kako da dođem do demoa?" Ima više načina, a ovo su dva koja su mi prva pala na pamet: 1.) Ako ste mlada devojčica, godinica izmedju _ i 6ipo(tzv. "ciljna grupa"), potrebno je da svoje golišave fotke(koje je po mogućnosti snimio tata lično) pošaljete na elektronsku adresu našeg basiste (pp za detalje). 2.) Svi ostali treba da na nekoj našoj svirci u Beogradu na'vataju izvesnog mladića duge crne kose, sa bradom i brkovima i mobilnim telefonom, koji diskretno čačka isti. Kada mu priđete, potrebno je da mu kažete "Ti si moje pače divno!" i dobićete disk uzdravlje kapiram da ovo moze biti samo Danko... taj stil... ta iskrenost... jel si banovan? Quote
shtuckensyglieben Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 kapiram da ovo moze biti samo Danko... taj stil... ta iskrenost... jel si banovan? Nisam brate banovan,i izlomicu kolena Pandi69 (za koga nemam pojma ko je,ali sumnjam na Borisa) zato sto mi skrnavi stil pisanja i informisanja javnosti! A sto se tice demo snimka,diskovi se stampaju,od sledece nedelje pocinjemo da ih delimo...ko bude zeleo demo,neka mi se slobodno javi na pp. Bice fensi odradjeni i super za slusanje. I ne uznemiravajte mladica sa bradicom brkovima i dugom kosom ,jer ako cacka mobilni,to je zato je narkoman i sto nosi mokasine i mantil! A onda vas zamoli da mu izvadite maramice iz dzepa,a kad zavucete ruku u njegov dzep,otkrijete da to nisu maramice...i kazete "Fuj,bljak" Dakle,bolje vam je preko pp-a Quote
bojan j. Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Iskreno ljudi, ne dopada mi se slika ako je promo, znaci za demo ili sta vec. Ne vidite se lepo svi, a i nekako je suvise provaljen fazon. Ali sta ja kenjam, verovatno ce i fotka mog benda biti takva Samo napravite neku gde se svi lepo vidite Sve najbolje! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) Pa (ja mislim da ) nema slike na demou... ovo je onako, fore radi... Meni je OK slika. Nista spec, nikakva ideja i nista, al' ono... nije me sramota da je negde okacim - ocigledno Edited May 18, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
bojan j. Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Vi bar imate zajednicku fotku a da nije sa probe ili svirke Quote
Imenjak Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) jedva cekem da vas cujem uzivo srecno pa se vidimo EDIT: ladno sam napisao da jedva cekam da vas cujem SUTRA zelja je bila prejaka Edited May 19, 2006 by Mustaine Quote
Postmortal Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Па, зашто не бисте већ албум издали с обзиром на планове за демо? Quote
*nitro* Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 dobio sam demo proshle nedelje i jedno 2-3x ga preslushao. do jaja zvuchite mada meni nikako ne lezi onaj growl iz pakla dok su clean vokali keva . najjacha pesma mi je "impulsive youth" . voleJo bi' uzivo da vas chujem, kad ce svirka? poz ps: kolko boris predrkano izglead na slici Quote
Chicken Little 420 Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Promo fotka je... prava beogradska... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 da, super izgleda. ko je radio? Kod nas je Boris zaduzen za "dizajn" Quote
Geozee Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) 2.) Svi ostali treba da na nekoj našoj svirci u Beogradu na'vataju izvesnog mladića duge crne kose, sa bradom i brkovima i mobilnim telefonom, koji diskretno čačka isti. Kada mu priđete, potrebno je da mu kažete "Ti si moje pače divno!" i dobićete disk Ovo se odnosi na neleta jel da? Slika je besna. Samo jedno pitanje: U sta Zec gleda? Mozda je to NLO? Edited May 20, 2006 by Kashmir Quote
Acid Rain Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 `De ste shabani blokovski! Demo skroz cool, i vizuelno i muzicki! Fipro nema sta! Sada da se krene u osvajanje svetskog trzista, ovo-ono! Panda je zao skroz! Quote
panda69 Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Nisam brate banovan,i izlomicu kolena Pandi69 (za koga nemam pojma ko je,ali sumnjam na Borisa) zato sto mi skrnavi stil pisanja i informisanja javnosti! Ti imas stil?!? hahahahahahaha ajde gubi se... (jesam ubo haiku?!?) Quote
voodoo_ Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 Nego, tamo na majspejsu jel onaj Ihsahn u listi prijatelja pravi Ihsahn iz Emperora ili se neko zajebava? Quote
Acid Rain Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Najjaci je Bane Jelic sa onim homoseksualnim slikama! Quote
nerevarine Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Jeste ono pravi Ihsahn, a sto se Baneta tice on ima posebno mesto u nasim srcima i mnogo je uticao na sviranje nekih iz benda aaaa homoseksualne slike - ucio si od najboljih Quote
panda69 Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Posl'o nam Bane poruku u kojoj se zali na neko pistanje na glavnom rifu Void-a, navodno mu sjebalo zvucnike... I pita Mirka, ako hoce da mu gostuje na jednom "projektu" Edited May 20, 2006 by panda69 Quote
nerevarine Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Posl'o nam Bane poruku u kojoj se zali na neko pistanje u Void-u, navodno mu sjebalo zvucnike... I pita Mirka, ako hoce da mu gostuje na jednom "projektu" pishtanje? u void-u? Svasta Quote
Acid Rain Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Cudi me da vam nije trazio odstetu za zvucnike! Quote
panda69 Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Mene cudi da sad nisi spomenuo neko placanje u naturi Quote
voodoo_ Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 Jeste ono pravi Ihsahn I jel on actually poslušao vaše pesme il' je samo prihvatio poziv da vas skine s qrca da ga ne spamujete više? Quote
Recommended Posts