Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Ma najbolje da je slusao pesme Ni ja nisam slusao pesme svih ruskih power metalaca i bugarskih black metalaca sto su nas befriendovali Edited May 20, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Hatebreeder Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 ochekujem da mi neko da demo,poshto imam spor net i ne mogu nishta da skinem ni da chujem....ne mora da bude nishta fensi, samo beli princo i to je to... Quote
Гера Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 demo je skroz profi, sto se tice toga kako su posao odradili vizuelno (stampa na disku, omot...)! sto se tice snimka, skroz je kvalitetan, bass ima strasno lepu boju (za sta sam se, realno, plasio, jer basista na svirkama ima malo ton koji se, meni licno, ne svidja... mnogo je ostar, i jaci od ostalih), semplovi za bubanj su ok, samo u onoj prvoj pesmi mi nije jasna jedna cinela sto se ponavlja kroz celu pesmu kroz matricu, ali to je vise moje neinformisanje... mozda je to cow bell... sta ja znam... jedina zamerka je to sto mislim da pevac nije pustio glas kako treba, to jest, nije pokazao sve sto ume, kao sto to radi na svirkama... nekako mu je stegnut glas na clean deonicama, ali to je, verovatno, zato sto je to ipak kucna produkcija pa ne moze covek bas da galami! eto, skroman komentar sa moje strane! samo napred! podrska til di end! Quote
Guest ooooh little miss evil Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 HARD 'N' HEAVY! SUCK 'N' SWALLOW! Quote
Guest ooooh little miss evil Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ochekujem da mi neko da demo,poshto imam spor net i ne mogu nishta da skinem ni da chujem....ne mora da bude nishta fensi, samo beli princo i to je to... prednost imaju dugokosi..... Quote
Santorini Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) ovde ima vise "laznih" nickova nego na bilo kojoj drugoj temi ... sve sami spameri ... kad ce neki basket i rostiljanje? p.s. ladno kad se nisam odlogovao Edited May 21, 2006 by Santorini Quote
Buddha Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 logo je svper glas je malko preglasan u impulsive youth, al nista strasno. cekamo svirke! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Ti si skidao to? Kapiram da ce ti neko dati disk veceras na ToD certu Btw, u cetvrtak verovatno predstavljanje demoa na 202ci, pa koga mrzi da skida moze i tako da cuje Ici ce valjda Danko i David _ Iskoristio bih priliku da ljudima skrenem paznju na nesto sto je bitno nama Beogradjanima, iako nema puno veze sa ovom temom(u stvari ima, na neki nacin...): http://www.petipark.bravehost.com/index.htm Podrzimo ove ljude Edited May 21, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
nerevarine Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ovde ima vise "laznih" nickova nego na bilo kojoj drugoj temi ... sve sami spameri ... kad ce neki basket i rostiljanje? p.s. ladno kad se nisam odlogovao Nebojsha je ipak poklekao SPAM Quote
solicitor Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) I ja sam skinuo s neta, ali sam dobio i promos, na cemu se zahvaljujem Vec sam rekao da je idejno i koncepcijsi sve apsolutno savrseno za moj ukus. Na produkciji moze jos mal oda se poradi, mada je to za nase uslove i z ovaj stadijum sasvim OK. E, sad sto se tice promosa, samo imam zamerku u marketniskom smislu, da tako kazem. Mislim da je promos trebalo da sadrzi pored audio zapisa i mp3, zatim neke fotose benda, eventualno textove pesama, kao i folder sa ovim kontakt adresama i slicno. Za to je trebalo samo jos sat vremena posla,a promos bi bio mnogo bolji svojom formom. Ovaj disk ce se kopirati, pa ce biti gomila promeraka sa trackovima, jer je nas narod malo lenj da taguje, stizace snimci bez adrese benda i slicno, jer nemaju svi promos iz vasih ruku sa omotom No dobro, to su sitnice, muzika je najbitnija Ima vremena, da se zavrti ovo, da pocnu svirke i sve ce biti OK .. kolko to kod nas moze da bude, jer sa muzicke strane ne bih ovde dodao ni oduzeo nista Edited May 22, 2006 by solicitor Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) U pravu si... buduci da imamo jos 4/5 tiraza nenarezano, mozda to i uradimo Edited May 22, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
solicitor Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Ako budete radili sa mp3 varijantom, stavite sajt u cooment taga. MOzete da okacite promo i na neki torrent sajt da se probijete u svet Quote
greenenn Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Nemoj sad toliko da ih palis!Nalozice se pa nam nece ni dati demoe besplatno nego ih prodavati po jako visokim cenama!! Quote
solicitor Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Ja sam u principu za to da se "prvi macici u vodu bacaju" Prvo izdanje mora da cuje sto veci broj ljudi sto pre, dana svirkama svi imaju osecaj da gledaju bend koji dobro poznaju, a onda da se malo pazljivije osmisli album od koga se nesto moze i zaraditi jer je bend vec afirmisan Quote
Shamandalie Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Preslusala sam promo i mogu reci da mi se svidja. Moje opsirnije vidjenje rada ovog benda i komentare na pesme, poslacu autorima na kontakt mail! Pozdrav! Quote
Geozee Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Izgleda da sam ja ovde jedini glup. Svi imaju demo sem mene. U KURAC!!!!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Dobices u cetvrtak, moze? Ili samo skokni do Borisa ili Mirka, nije preko sveta Quote
FOLLOWER Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Evo upravo slusam demo koji sam dobio sinoc i svidja mi se za sad, samo tako nastavite pa da uskoro snimite pravi album sa zivim bubnjem!!!! Odlicni ste i nadam se da cemo uskoro svirati negde zajedno, pozdrav od Follower-a!!! Quote
shtuckensyglieben Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Eh,da, uz demo delimo i karte za svetsko prvenstvo,pa ako je neko zainteresovan... A za devojke smo pripremili specijalan poklon...ne,nije to sto mislite,sram vas bilo,nego je u pitanju egzoticno putovanje u drustvu naseg dalijedovoljnorecislatkog pevaca... pa ako je neko zainteresovan... (ovo nije reklama) Quote
Old Smuggler Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Dobar vam je logo. Aj pa bi mogo i meni da bačiš taj promo kad mi budeš vrnuo aparat. Pozdravi Davida. chirs Quote
Hatebreeder Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 prednost imaju dugokosi..... uvek neka diskriminacija! kad sam imao dugu kosu.... sad kad imam kratku.... ma nije u pitanju kosa uopshte! SPAM!!! Quote
Гера Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 e' date='22. 5. 2006, 22:51'] Dobices u cetvrtak, moze? Ili samo skokni do Borisa ili Mirka, nije preko sveta samo preko narodnih heroja! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ne zaboravite da slusate 202 veceras !!!!! Quote
Recommended Posts