greenenn Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 (edited) Dobih ja taj demo!I... Mislim da je muzika dobra!Svidja mi se kako David peva clean ali onaj drugi glas ne mnogo!! Super su pesme ali to nije bas melodic death zar ne? Najbolja je The void I belong to koju sam slusala i na svirci(slusala sam sve ali samo se ove secam)!! Pozz bendu!I hvala puno za disk!! Dobra vam je bila reklama malo pre u Demiji kad je vocal poklonio pevacici benda Cannot!Hehe Edited May 26, 2006 by greenenn Quote
Imenjak Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 juce sam vas pustio na demo mastersu u pauzi izmedju 2 benda... nisam imao vremena pustene bi bile sve pesme, ali ovako samo Impulsive, i malo mementa... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Opa, znaci nije samo Gera upao u tu 202 ekipu Btw, za ono na radiju sinoc, samo mogu da kazem da mi je zao sto nemam snimak "...debeli, masnokosi..." Quote
Гера Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 e' date='26. 5. 2006, 10:38'] Opa, znaci nije samo Gera upao u tu 202 ekipu Btw, za ono na radiju sinoc, samo mogu da kazem da mi je zao sto nemam snimak "...debeli, masnokosi..." sve se da nabaviti! cuo sam za pricu, prepricavalo se sinoc! Quote
Chicken Little 420 Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Kada ce meni stici fuckin' demo? Quote
nerevarine Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Kada ce meni stici fuckin' demo? Nista ne brini saljemo u ponedeljak Quote
Hatebreeder Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 E demo je stvarno dobar! mnogo je modernije nego shto sam mislio... vidi se uticaj i nekih novijih bandova.. hvala Mirku i Zecu koji su zrtvovali svoje vreme, noge i otishli do 37-og i doneli mi CD chak u 38. blok!!! ko je pevao clean vokale? dobri su. e da u prvoj pesmi chuje se nekakvo changrljanje? shta je to? Quote
<Rio_da> Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Svaka cast DEATH momcima iz Politehnicke akademije. Pozdrav za Djanija i Mirka, ostale momke ne znam. DARIO Eeee kad se setim kad mi je Djani dao IN FLAMES a Mirko preporucio Amorphis i Opeth i nisam se prevario sto sam ih poslusao. Trebao sam da se javim mirku da mi sreze neke cd-ove haahahahahah i da me poduci stagod o sviranju hahahaha. Slusao sam ih kad su skidali In Flames i bili su super, evo sad sam upravo skinuo demo i dobro zvuci samo bice to mnogo bolje kad udju u studio. Extra vuce na Doom-Death. Vidimo se na sledecoj svirci! Quote
Гера Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 ...ko je pevao clean vokale? dobri su... pa david je pevao sve! kad je pevao clean bio je deckic, a kad je pevao growl bio je debeli masni metalac! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 <Rio_da>, Djani vise ne svira u Through Art-u, ali svira u Daggerspawn-u Quote
<Rio_da> Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Opa bas se dugo nisam video a njima, pa i ucini mi se da ga nema nigde na onoj slici. Quote
shtuckensyglieben Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Da,sad im svira bass neki nabildovani kljakavac Quote
Postmortal Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Демо је јако добар! Једино што је можда требало снимати дуплексе за клин вокале и бацити неки благи ефекат на глас, али нема везе. Мени су "Impulsive youth" и "Тоrn" најбоље. Само тако пичите! Quote
greenenn Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ma David rastura!A izgleda ko neko detence!Ipak kao vokal je dobar! Quote
greenenn Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Ali visoki growl!Ko peva to?Nije valjda isto David?On kao da ima vishe lichnosti! A stvarno izgleda ko detence!Fancy detence!no hard feelings ! Quote
Recommended Posts