shtuckensyglieben Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ...sta da vam kazem...David je nadaren Quote
shtuckensyglieben Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Eto,u petak 9.6. sviramo u malom klubu SKC-a. (da ne dodje do zabune,nema nikakve veze sa demo mastersom!) Uglavnom cemo svirati autorske,i stare a bogme i nove,i provucice se tu i po koja obrada. Eto ljudi,dobili ste demo,sad znate i pesme,pa ako vam se svidelo,dodjite da se ljubimo u usta...necekaj,nisam ovo hteo da napisem...nego,da nas cujete,vidite i uzivate. Quote
Гера Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 jel svira jos neko, ili je solisticki koncert? Quote
shtuckensyglieben Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 E,da je solisticki... Sviramo sa jos tri benda. Vise informacija na http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=26697 Quote
Chicken Little 420 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Dobio sam CD. Lepo ste ga upakovali, ali niste naznacili ni clanove benda, kao ni kada je snimano... Mali propust... Puno srece! Quote
greenenn Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Detence? Ma ja ti se svidjam... Aha !!Posebno sto sam primetila za tebe da si fancer jednom prilikom!Obavezno kid! By the way kako ste to upali na tu svirku u SKC u umesto Esgarotha?? Quote
shtuckensyglieben Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Aha !!Posebno sto sam primetila za tebe da si fancer jednom prilikom!Obavezno kid! By the way kako ste to upali na tu svirku u SKC u umesto Esgarotha?? Esgaroth otkazao... Quote
Death rider Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 pozdrav ....samo prangijajte......kec,kec,kec Quote
Apeiron Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Momci, postavljena vam je recenzija na SerbianMetal.org Dobar vam je demo, nema govora. Poz! Quote
Господин Граул Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Evo jednog teksta sa demoa za najvece fanove( DODJITE NA SVIRKU, BICE BRUTALNO DOBRO): IMPULSIVE YOUTH Sparkling energy is running through girls eyes She’s standing against the void , against demons in disguise She is a fluttering soul in my embrace Without prejudice I follow her trace Ref: Lips are making their steps forward Almost reaching through divine Doubts are making their steps downward Never reaching through the line Moments of furious passion are giving her strength To be a dying wish of her slave To be a charming servant of her lover To be destroyer , to be the flower Emotions are spices in her infrequent pallet Her naked figure is laying on velvet Too much fearful thoughts – the passion is dead Her retreating thoughts are blue- the passion is blood red. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Momci, postavljena vam je recenzija na SerbianMetal.org Dobar vam je demo, nema govora. Poz! Hvala brate Quote
Evil warning Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Zece,srecan rodjendan i ziv nam bio! Quote
<Rio_da> Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Strava taman sam hteo da trazim neke tekstove u refrenu ne kazes downward vec down, sve ostalo je na mestu Quote
Господин Граул Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Da , ono ward treba da je u zagradi...rimovanje- forward-downward Quote
greenenn Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Lep text ali sve sto mogu da otpevam od ovoga je refren! Quote
Arak Dai Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 MEGA THANXXXX za SUPPORT sinoc na svirci www.DAGGERSPAWN.com Quote
shtuckensyglieben Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Svirali smo poslednji.Samo su nas ortaci slusali.Ozvucenje je bilo sasvim solidno.Svirali smo u 01.15h. Ja imam veliki biceps. Quote
Imenjak Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ja imam veliki biceps. ћетр'ес' је'ан... Quote
Recommended Posts