greenenn Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 A chekaj vi svirate u Domu 24.juna?A ne mogu sad da saltam tamo i da se vracam na neke ranije postove!Pa jel mozete da mi kazete?U principu dolazim na Esgaroth i Stringse pa josh ako vi svirate me happy!!! Zzop Gospodinu Dechaku koji misli da mi se svidja!Pa volim ja melodic death vocale hehe Quote
najjaci Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Najjaci je Bane Jelic sa onim homoseksualnim slikama! NISAM BANE JELIC!!! SHTO SE TICHE MJUZE OBECAVA, SAMO MALO DA POBOLJSHAJU KLIN VOKAL Quote
Господин Граул Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Vokali su snimani na jevtinom mikrofonu , shto mozda i ne shteti snimanji growl vokala, ali za klin vokale je potreban neki skuplji od 25 evra... na primer onaj od 1000 i kusur evra kod Dadija u studiju Quote
Death rider Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) rece mi ortak iz Esgaroth-a,da ce 24.izgleda svirati Esgaroth,Rain Delay,Brocken stings,dargoron,DaggerSpawn,Through art.....to je to valjda... tako da do svirke .....ziveli.. Edited June 11, 2006 by Death rider Quote
Господин Граул Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ja mislim da oni sviraju neki grunge, tako sam cuo...ni meni nije jasno. Mada i jeste, s obzirom kakvi su nam nedostaci u metal sceni... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Nemoj da tripujes... Broken Strings svira da bi doslo vise ljudi (onih koji ne slusaju metal) ili zato sto su ortaci sa organizatorom. Nema to veze sa kvalitetom scene... Quote
Old Smuggler Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Poz ljudi. Zvuk vam je bio ok na svirci sem gitara koje se nisu baš lepo čule. Stvarno izuvate, svi ste sjajni tehničari, naročito su me oduševili bubnjar i david, na biceps sam već naviko mada i ona desna sisa samo radi celu svirku pa mnogo skreće pažnju sa ostatka figure Nego hvala za demo, poslušah ga i odmah ću vam reći da imate "to". Gotivno je kad nego napiše doom/death pesmu a da ima gotivan refren koji vata na prvo slušanje. U kom god da se žanru svira, treba imate dobre gotivne slušljive pesme, a vama to skroz uspeva. Mislim pre svega na Impulsive Youth, ali i na The Void... Razumem da je u pitanju demo i da se ne može postići neki naročiti groove, ali možda je na momente Davidov growl preopak, a gitare nekako slabije - a pri tom ne mislim na zvuk već sviranje. Samo cepajte i srećno na svirci, mene tu neće biti jer je ključan ispit/predaja 26. kod mene Quote
Господин Граул Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Hvala na pohvalama . Moracu opet da krenem u teretanu da bi svojim apolonskim telom privukao josh vishe publike Zeche , u pravu si , mada nisam mislio na demo scenu , nego na metal bendove sa albumima, onim malo poznatijim .Ako se ova demo scena pokrene malo brze... onda blago svima nama koji slushamo metal! Quote
shtuckensyglieben Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Letim,jebem,pusim,pijem Mrke face k..cem bijem, Cele ljude nogom gazim, Jurim tramvaj cim ga spazim. Setam Bubija,bas je strava, Sta je ovo?Jel ovo trava? Siljkom na cipeli lava bijem, Od cepa piva ko' letva se napijem... Quote
Old Smuggler Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Hvala na pohvalama . Moracu opet da krenem u teretanu da bi svojim apolonskim telom privukao josh vishe publike Ma mislio sam na Dankov biceps ... no nebitno Quote
Господин Граул Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ma dobro, Danko-teretanko. Nego rekoh , moracu njegovim stopama ... Quote
Dowla Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Dobar vam je komentar na myspace stranici Tine Ivanovic 'Ladno su vas ona i Sanja Maletic stavile na listu prijatelja Quote
panda69 Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Pa sto bi mi bili gori od ostalih 66 njenih drugara? Ona voli sve svoje fanove, nezavisno od rase, pola, socijalnog staleza i muzickog opredeljenja... Quote
Grobodan Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ima li svirke u ponedeljak u Studenjaku?Ovde ne vidim jos nikakvo obavestenje... Quote
greenenn Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Bravo ljudi!I was so happy cos of Impulsive youth..... Quote
Mega_Deda Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Meni se iskreno ne svidja to sto ste vi napravili, ali, kao sto uvek kazem, svaka cast za trud, i svaka cast za Tinu Ivanovic... Quote
shtuckensyglieben Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Meni se iskreno ne svidja to sto ste vi napravili, ali, kao sto uvek kazem, svaka cast za trud, i svaka cast za Tinu Ivanovic... Quote
shtuckensyglieben Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 na sta konkretno mislis kad kazes da ti se nesvidja TO sto smo napravili.Ne kapiram sa je TO?Ili sam ja nesto propustio u kontekstu:ph34r: Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Pa muzika, ne svidja mi se muzika. Tehnicki je sve to super i fini i krasno, ali meni se ne svidja, pogotovo vokal. Valjda moze da se javi i neko ko nece samo da vas hvali... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ma to je skroz OK, samo objasnis sta je "TO" Ja se uplasio da nas je neko video kad smo... a ne, ovo necu napisati naglas Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Mislio sam da se podrazumeva da komentarisem muziku. S obzirom da ne znam nikoga od vas, ne znam sta bih drugo i mogao da komentarisem. Quote
panda69 Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 e' date='26. 6. 2006, 12:02'] Ja se uplasio da nas je neko video kad smo... Quote
Recommended Posts