Old Smuggler Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Valjda moze da se javi i neko ko nece samo da vas hvali... Ne! Ni slučajno! Ovo je Srbija, svi rulamo! Quote
greenenn Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Ne znam kako je vama ali mene ubija Davidov clean!Oladi covece before I become ash!!hehe Lips are making...... PS Shiptaru daj skloni taj potpis ....... Edited June 26, 2006 by greenenn Quote
Grobodan Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Sinoc bese fino u Studenjaku,niste bili losi,ali onaj reper sto je bio prvi(Poroci Beograda!)mi je ipak bio najbolji,bez ljutnje. Vi ste odmah iza njega. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) Ti si nas pomesao sa nekim, osim ako pod "niste bili losi" mislis na Mirka koji je stajao na tribinama i dobacivao gluposti celu svirku Mislim da je samo on bio prisutan te veceri u Studenjaku Edited June 27, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Rain delay Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 My Arms, Your Hearse = My Dream, Your Concert Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 (edited) Od danas svi clanovi Through Art-a imaju low B(B2 tj. B1) na raspolaganju, uz planirane povremene izlete u dropA Ja sam srecan covek Edited June 29, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
bojan j. Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Jel to Mirko nabavio sedmicu, ili sta? Quote
Гера Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 bilo je najavljivano, izgleda da je sada i istina! Quote
Atheist Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Jel to Mirko nabavio sedmicu, ili sta? ma jok, kupio je 17-ice Quote
panda69 Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 ma jok, kupio je 17-ice Not Even Slinky® 12-16-24p-32-44-56 7-String Regular Slinky® 10-13-17-26-36-46-56 Jbg, nije idealno, al' to je najbolje sto smo nasli Vazno je da radi Quote
panda69 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Evo, 44. jubilarni post zlog i naopakog Pande69 za promenu nije trebao da bude zao i bezobrazan. Zapravo, bio je pun samosazaljevanja, bedaka, ironije i nekih teskih&zajebanih reci... Obrisao sam ga jer je glupo da sad ovde kukam, kad mogu da vas zovem na gajbe i da me tesite i da mi govorite kako nije sve tako crno i kako "ko zna zasto je to dobro"... Naravno, mozda sam ja sad delom izbedacen jer me jebe fax... da, zajeban je ovaj fakultet za (ninja) pande (Joj, Shinobi!) A mozda je i zbog cinjenice da se ovom sredovecnom Pandi blizi kraj (ako niste znali - pande umiru kad napune 69 postova)... Quote
greenenn Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Panda jel tebi dobro??Ne brini se bice sve u redu..Kako vi momci napredujete ima li neka nova pesma??? Quote
shtuckensyglieben Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Evo, 44. jubilarni post zlog i naopakog Pande69 za promenu nije trebao da bude zao i bezobrazan. Zapravo, bio je pun samosazaljevanja, bedaka, ironije i nekih teskih&zajebanih reci... Obrisao sam ga jer je glupo da sad ovde kukam, kad mogu da vas zovem na gajbe i da me tesite i da mi govorite kako nije sve tako crno i kako "ko zna zasto je to dobro"... Naravno, mozda sam ja sad delom izbedacen jer me jebe fax... da, zajeban je ovaj fakultet za (ninja) pande (Joj, Shinobi!) A mozda je i zbog cinjenice da se ovom sredovecnom Pandi blizi kraj (ako niste znali - pande umiru kad napune 69 postova)... Brate to je onaj panda iz Nindza Kornjaca. E,da,brate ne kenjaj. Quote
Geozee Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Kad ce bre svirka u picku materinu! A, da... kad Davidu bude bolje! Quote
Господин Граул Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ma , u svom ovom mom bolu mozda i smislim neku lepu tuznu pesmicu Quote
Atheist Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) kakav pomak za bend ajde, nema sad lencharenja, pravo na probu Edited July 28, 2006 by Atheist Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Okacio sam na http://www.myspace.com/throughart deo snimka sa Metal Sound svirke(klik na Dankova siroka ledja ). Planirao sam da stavim vise stvari, ali se nesto uzjebalo sa kamerom, pa snimak odmah pred kraj Impulsive Youth-a naglo ubrzava i ostaje tako do kraja snimka. Bedak, buduci da bas posle idu neke nove stvari koje bi bilo korisno okaciti Takodje nisam imao pojma koju kompresiju da stavim, pa sam mozda malo preterao... Quote
Atheist Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 meni samo stoji 'loading' i kulira me a i ostalo ti je jedno "..>" dole desno Quote
greenenn Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 E i meni...Tako da nista od tog videa..A ti Marko dzitristo si nesposoban bwe! Quote
Recommended Posts