Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 To "..>" ne umem da ukinem, jer ne postoji takav deo koda. Bio je jos pun kurac nekih dimenzija i nebuloznih karaktera, ali sam to sve pobrisao... Jbg, jel vam inace sljaka youtube? Quote
shtuckensyglieben Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Meni radi bez problema.Cak i zvuk nije los.Bedak sto se Boris uopste ne vidi u onoj mrakcini.Mirko i Zec pomalo,a neki reflektor je bacao svetlo na mene sve vreme tako da se ja vidim odlicno.I David takodje. Quote
greenenn Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) Sta je dodjavola youtube... Ja samo ocekujem kad odem na vas myspace da mi se otvori taj snimak...A jel se on nalazi mozda ispod slike i necemu o bendu??? A bwe konfuzija!!!! EDIT:Otisla sam ponovo i pojavio mi se taj youtube i sve ostalo...Al polako ide...Tako da nisi Marko nesposoban nego sam ja nestrpljiva... Edited August 2, 2006 by greenenn Quote
shtuckensyglieben Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 AAAAAAH,through art se budi iz mrtvih! Uskoro nove pesme,jos melodicnije i modernije... Quote
Atheist Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 E ljudi, aj sacuvajte nove pesme i nemixovane. Pa mi bacite malo da se igram. Quote
Geozee Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Kad cete obraditi cuveni All That Remains. Pesme nek vam budu kao Impulsive Youth i The Void I Belong To, i u startu su vam pesme extra. Quote
shtuckensyglieben Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Sviramo u SKC-27.10 u maloj sali u okviru nekog festivala koji ce da pokrije celu Srbiju.Dodjite da cujete nove pesme. Quote
Old Smuggler Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Promovišeš novi ustav Srbije a ? Through referendum i ti fazoni Quote
greenenn Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Chek stvarno svirate na Samhainu? To je festival koji je u petak 27. u SKC u u Velikoj sali valjda. Bash fino.Dolazim na Histeru pa usput i vas da cujem! Ajde stvarno raspitajte se na cemu tacno svirate!?PLS@ Edited October 15, 2006 by greenenn Quote
Arak Dai Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 OOJJJHHHHHHHHaaaaaaaaaaa!!!! pa de ste bre!!!!!!! nema vas 12020202godina! ko je trazio motherfucking transformerse? Quote
Acid Rain Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ovi momci su najjaci! Jedan od najperspektivnijih mladih bendova koji ce tek ostvariti svoj pravi potencijal! Quote
SAVATAGE Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Vrh, nemam reci koliko je ovo dobro, bravo golmane Quote
Господин Граул Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Sviramo mi , josh jedan bend i neki DJ- evi. SVIRKA 40% ZURKA 60% Quote
Господин Граул Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 ZNACHI, U MALOJ SALI! 27.10 PETAK Quote
Geozee Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ovi momci su najjaci! Jedan od najperspektivnijih mladih bendova koji ce tek ostvariti svoj pravi potencijal! Koliko dugo cete da svirate, i koliko autorskih, a koliko obrada. Ps. Zeche, iznenadi me sa nekom obradom. Quote
voodoo_ Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 AAAAAAH,through art se budi iz mrtvih! Uskoro nove pesme,jos melodicnije i modernije... Nemoj modernije! Quote
Postmortal Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ијаооо, лелеееее... А кол'ко пара карта? Ја сам слабо информисан! Quote
shtuckensyglieben Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Imas na koncerti&okupljanja! 200 djunti,bice svega i svacega! Quote
greenenn Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ono sto mene interesuje je koliko je bilo ljudi na samom desavanju sinoc, i koliko je bilo za vreme vaseg sviranja? I da... Nisam ja mislila da nipodastavam vasu muziku onom recenicom: "Da li stvarno mislite da cete snimiti nesto?" Vec sam neupucena u proces snimanja: za koju kucu se to radi (vasa vrsta muzike), kome se to isplati (ako platite sami snimanje pa ne uspete da platite reklame onda nista, ako vas neko snimi jer ste dobri a ja bas nisam primetila da je komercijalan melodic death kod nas(misli se na velike mase) onda ponovo necete zaraditi novac, sad zavisi sta vi zelite da vam album donese!!!) Ja vam iskreno zelim puno srece! I hvala again za onaj demo! Zzop Quote
SAVATAGE Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ovi momci su fenomenalni, meni je ovakva muzika malo strana ali kad sam ih slusao smrzo sam se, totalno mastan i tezak zvuk Samo napred ljudi Johnny EON Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ono sto mene interesuje je koliko je bilo ljudi na samom desavanju sinoc, i koliko je bilo za vreme vaseg sviranja? I da... Nisam ja mislila da nipodastavam vasu muziku onom recenicom: "Da li stvarno mislite da cete snimiti nesto?" Vec sam neupucena u proces snimanja: za koju kucu se to radi (vasa vrsta muzike), kome se to isplati (ako platite sami snimanje pa ne uspete da platite reklame onda nista, ako vas neko snimi jer ste dobri a ja bas nisam primetila da je komercijalan melodic death kod nas(misli se na velike mase) onda ponovo necete zaraditi novac, sad zavisi sta vi zelite da vam album donese!!!) Ja vam iskreno zelim puno srece! I hvala again za onaj demo! Zzop Ako mislis na snimanje planirano za decembar, to je samo za 2 pesme. Cisto zato sto je dosta vremena proslo od onog prvog demoa. Za album ima vremena... a kad dodje vreme - sami cemo sve to iskesirati. Nije to toliko strasna cifra, iako smo sirotinja(al' jbg - neko dobro svira, a neko ima lazanju za rucak ) Ovi momci su fenomenalni, meni je ovakva muzika malo strana ali kad sam ih slusao smrzo sam se, totalno mastan i tezak zvuk Samo napred ljudi Johnny EON Hvala covek Mislim da ste ti i Krstovic prvi culi par novih stvari. Bedak sto ste morali samo njih da slusate celu probu Quote
SAVATAGE Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ma opusteno pesme su do jaja, samo steta sto nije bilo onog petozicanog basa da zvuci jos masnije i teze Ali na sledecu svirku u BG-u dolazim sigurno ima da iscimam i Johnny-a i onog mentola Zarka Keep on rockin' in a free world Quote
Buddha Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Momci! Mirisace na neki metal 23., a? Quote
Recommended Posts