WIZARD OF GORE Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Isus je na nasoj strani!!!!! Quote
Goxy Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 OBAVEZNO! lepa vest da postoji vec nekoliko filmova Fulcia na filmskoj traci koji se cuva u kinoteci,naravno je da su prevedeni...javicu uskoro cim saznam sta cemo sve pustati. Obvezno 'the Beyond' To mi je jedan od najboljih Fucijevih filmova.. Znate da Dusica Zegarac i Dragan Bjelogrlic igrali u Fulcijevom filmu 'Aenigma" u filmu Dragan igra tinejdzera zrtvu koji mu se odrubila glava haha! Uglavnom se The Beyond smatra njegovim najboljim filmom i taj sam prvi i gledao,kao i Zombi. Znam da je Romero otac pod zanra,ali Fulcijevi filmovi su mi vizuelno zanimljiviji,slika ,posteri,efekti...sve Quote
sheeeenk Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 ja od ovog gledo samo Friday(jedno 10 puta), Clerks i Showgirls Quote
dragon-attack Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Vecina Russ Meyer-ovih filmova se moze staviti na tu listu ne samo Faster Pussycat... Kad bi morao izabrati samo jedan to bi bio American History X na prvom mjestu mada tu je i Swimming With Sharks odma za njim Oba se bave prilicno kontraverznim temama posebno AHX. Preporucujem svima, obavezno pogledati!!!!! Quote
Goxy Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Vecina Russ Meyer-ovih filmova se moze staviti na tu listu ne samo Faster Pussycat... ja bih njegove filmove stavio na listu najsisatijih glumica u filmovima .tu mu nema premca.up! Quote
Kamaitachi Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Clerks (1994) "I'm not even supposed to be here today." Zakon!Jedan od moji omiljenih filmova!Randal Graves for president! Quote
GunslingeR Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 (edited) Lista kultnih filmova bez Fight Club-a je smejurija , on pola ovih filmova moze glatko da oduva... Mischief. Mayhem. Soap. Blade Runner je jos jedan fantastican film, bar su njega imali prisebnosti da ubace. Edited August 10, 2007 by Morte Quote
Hell on Earth Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Uglavnom se The Beyond smatra njegovim najboljim filmom i taj sam prvi i gledao,kao i Zombi.Znam da je Romero otac pod zanra,ali Fulcijevi filmovi su mi vizuelno zanimljiviji,slika ,posteri,efekti...sveThe beyond jeste dobar, ali ja ipak mislim da je City of the living dead neprevazidjen kao i House by the cemetery. Sto se tice Romera, ne volim ga. Moze on da bude otac zanra koliko hoce, dzaba mu to, jer nejgovi zombiji ne lice na zive mrtvace vec na klovnove. I njegovi filmovi me smaraju samo tako. Izuzev mozda Night of the living dead, mada ni on nije za klanjanje. Mrzelo me je da gledam ovu listu, ali ako tu nema Fulcija onda dzabe sve to. Italijani su tate horrora: Fulci, Argento, Lenzi, Deodato, Bava. Njima nema ravnih. Fulci, istina ima i neke sranje filmove, ali ima pet kultnih a to su tri gore pomenuta plus Zombi the flesheaters i recimo House of clocks. Zvali su ga kasapin italijanskog filma ili nesto tako.. Godfather of gore. Njegove scene klanja, efekti, zombiji iz kojih gamizu crvi su neprevazidjeni. Prvi horror film koji sam gledao je bio House by the cemetery. Tada sam imao svega 8 godina!? Zamislite kakav utisak takav splatter moze ostaviti na osmogodisnjeg klinca. Tada sam sto kaze Aleksandar Radivojevic iz Sok koridora, prodao dusu djavolu filmskog platna.A da. Neko pomenu Aenigmu. Znaci taj film i nije nekog kvaliteta, ali ipak je ubica. Kako mi je bilo milo sto je onom klovnu Bjelogrlicu odrubljena glava Inace, film je sniman u Beogradu. To se u filmu ne moze primetiti jer je sve uradjeno da ne izgleda tako. Na neku beogradsku zgradu su stavili natpis ''saint marry's college'' ili nesto tako. Na ulici se nigde ne moze videti kec ili jugo vec sve starni automobili. Ko nije gledao neka obavezno pogleda. Flm je ubica \m/ Quote
Buddha Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 scena u kojoj se zombi bori sa ajkulom je jedna od najurnebesnijih koje sam video u poslednjih godinu dana Quote
Morwen Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Nisu bas filmovi koje bih ja izabrala, al dobro. Ne kapiram sto je Showgirls na spisku kad A Clockwork Orange nije... Quote
Recommended Posts