Cosmic Antagonist Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Gde nestade tema o ovom sjanom nemackom power bendu? Imaju 5 albuma i svih 5 su fantasticni Quote
LazaGNR Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Evo gde je 'nestala' http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...179&hl=metalium Quote
Cosmic Antagonist Posted May 12, 2006 Author Report Posted May 12, 2006 Covece al je propala tema... Bas steta, dobar je bend. I ne znam kako mi se ne pojavi tema u pretrazi Quote
LazaGNR Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Verovatno zato sto ti je u pretrazi podeseno da pregleda teme (na kojima je postovano) '30 days and earlier'.E to treba da promenis u 'any date' i prikazace ti tu temu Quote
Cosmic Antagonist Posted May 12, 2006 Author Report Posted May 12, 2006 Ma podeseno je na any date, nego ko zna sta sam ja ukucao umesto Metaliuma... No dobro, ovakav bend zasluzuje da ima dve teme Quote
Guest Syrant Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Iskreno, brži su nego li ''Angeldust'' i ''Gamma Ray'' zajedno, ali previše se ponavljaju. ''Stygian Flames'' im je najjača pesma, a ujedno i ceo drugi album. Ostatak diskografije je manje više prosečan. Ne kažem loš,ali opet,ništa posebno. Ipak, ni na jednom artworku za omot nisu zakazali, pošto svih pet izdanja sa vizuelne strane deluje efektno. Quote
Angelystor Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Mene je ovaj bend oduvek bio...hm..dosadan, brz, al dosadan...i ne znam ni koji sam zadnji album slushao..al ovaj novi, Chapter VI, me je izuzetno 'extra-prijatno' iznenadio! Catchy power albumche! Quote
StarbreakeR Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa i meni nikada nisu upadali u uvo...a taj novi nisam cuo... Quote
Angelystor Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ja sam extra sluchajno i skinuo album...nisam znao sta da skidam..i ubode ga ki u oko! Nabavi. Quote
tHe NecromasteR Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Do jaja zvuce, naprzis se na par pesama extremno, a onda cujes i ostatak albuma i to je to - nema vise uzbudjenja. Ne drze me predugo takvi bendovi ... Quote
Jedite Govna Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 i love this band... i loveee it. kako samo otkidaju cover pjesme ''Burning'' & ''Smoke on the water'' just awesome. Quote
hidden Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Metalium\1999 - Millenium Metal (Chapter I)\05 Revelation Quote
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ne losh novi Metalium..nema jebachki pesama ko proshli, ima nekih vishe dosadnih, npr. naslovnica mi se bash oteze svaki put, ali sve u svemu not bad powerica, ali zasenishe ga Stormwarrior i Rage novi. Quote
ErliK Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Meni novi Metalium tek malo manje vise smara nego ostali njihovi albumi... (mada da budem iskren nekada davno kada sam prvi put cuo njihov album State Of Triumph mislio sam i da nisu losi) Quote
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Slušam upravo Chapter Seven, samo to i imam od njih za sada. Nije loše. Može li neko da mi preporuči neki stariji album? Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Mogu ti preporuchiti "Millenium Metal", "State of Triumph" i "As One". Ta tri sam i preslušao. Quote
Bata Trokrilni Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Jel' čuo neko sem mene ovaj novi album? Mene dosta podseća na stil Rage, pa bi bilo zanimljivo napraviti poređenje sa novim albumom Rage. Quote
AstralliS Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Ja nisam. Jel valja, da skidam ili ne? Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Pa valja. Ako ti se svideo novi Rage, svideće ti se i ovo. Quote
AstralliS Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Rage mi se jako svideo. Ajd ću pokušam i sa ovim. Quote
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ne slushaj ga Nema ni veze sa Rejdzom, meni se samo svidja predzadnji album Metalium, ima i ovaj svojih dobrih trenutaka, ali sveukupno nyaaaaaah... Quote
Recommended Posts