Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Слава! Ово је мој соло пројекат. Као што кратак опис каже, у питању је паган блек метал, мада ја волим да додам и епитет атмосферични, јер мешам амбиент музику, као и етно музику са блек металом. До сада сам снимио два албума, "Слава Перуну" и "Братство Смрти". Текстови су инспририсани славном словенском историјом, религијом, као и антихришћанством. Албуми су покупили јако пуно похвала и позитивних критика. На адреси Shadowdream Download можете да скинете две песме са албума "Братство Смрти", па оставите своје коментаре! На овој адреси имате и линк до мог официјалног сајта, па га посетите, кад будете имали времена и упишите се у књигу посетиоца... Shadowdream Место: Нови Сад Чланови: Растко - сви инструменти и вокали Дискограгфија: 2005 - Демо 2006 - Слава Перуну 2006 - Братство Смрти Слава! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 И да, заборавих да напоменем... Уколико желите да вам спржим на диск своје албуме, обратите се на моју е-мејл адресу: [email protected] Дискове ћу делити и на свиркама по Београду, али уколико неко жели, нека се јави на дати мејл, биће ми драго да му проследим своје албуме! Слава! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Gitara mnogo lose zvuci.Mozda bi trebao drugaciji zvuk.Ne onaj sa ehom cudnim.A i vokal je bzvz. Quote
liMa neBa! XD Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ОООООООЈЈЈЈЈЈЈ, ја скроз заборавио да поделим утиске, па овако, све је одлично, има фантастичних ствари, е сада, све сам стигао да преслушам само једном осим оног албума што си га издао...мислим да је Владавима Перуна у питању, е-од тог албум се сатирем јер је одлично!!! ВИДИМО СЕ!!! СЛАВА !!!! Quote
Novaliis Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Skinuo sam one dve pesme i mogu reci da je odlicno. Pozdrav! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Хвала пуно на подршци, пуно значи! @Varg: Ако хоћеш, послаћу ти дискове, па да добијеш увид у целину! Слава Quote
Novaliis Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Naravno da moze..da se dogovorimo preko PMa? Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Боље ми пошаљи своју адресу на мејл, па да те одмах убацим у адресар! Слава! Quote
Novaliis Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Боље ми пошаљи своју адресу на мејл, па да те одмах убацим у адресар! Слава! OK! Quote
Шöне Мики Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 poslusah.....veoma dobro,jako se radujem sto se ovaj pravac muzike prima kod nas....a Rastku sve pohvale za rad i ideje,i da izdaje redovno ovakve snimke Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Аааа... хвала пуно на подршци... Свако добро! П.С. @SlavoniC: Послао сам ти онај диск, требао би да стигне до краја недеље! Слава! Quote
coil.worm Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Fino fino Poslusah ove dve pesme, zasto mi ona gitara lici na FL Slayer Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 (edited) Ма, снимано је преко гитар рига, па зато има мало компјутерски призвук! Јбг, андерграунд... Слава! Edited May 17, 2006 by Shadowdream Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Марка гитаре је Рајтек...Глобално, добра је... Слава! Quote
coil.worm Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ма, снимано је преко гитар рига, па зато има мало компјутерски призвук! Јбг, андерграунд... Слава! guitar rig bi generalno trebao mnogo bolje da zvuci... Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 Немам појма... Имам интегрисану 5.1 картицу, па је звук мало лошији! Прво је шуштало, сад је супер како је било! Слава! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 Хвала Варг! И што се мене тиче, ја сам презадовољан! Слава! Quote
Шöне Мики Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 i mene je zvuk gitare podsetio na FL Slayer inace,stigao mi je onaj disk,hvala ti puno Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 Нема проблема! Донећу ти још неке дискове што сам нарезао од Ракића, када будем долазио у БГ! Слава! Quote
Novaliis Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Upravo sam dobio CD i sad ga preslusavam. Zahvaljujem. Svidja mi se ovaj atmosfericni zvuk, samo nastavi tako. Pozdrav! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Е, па, драго ми је да ти је стигао диск и да ти се свиђа! Него, управо завршавам трибјут бенду Burzum, као и бенду Ashen Light, које ћу објединити на једном диску! Тренутно радим на песми Дункелхајт од Burzum, а готова је моја, ауторска песма, "Пад Хришћанства", која је посвећена раду Burzum, јер неодољиво подсећа на песму "Еа, Lord... "! Од бенда Ashen Light сам снимио песму "Песн Велеса" а у току сам са снимањем песме "Последња Битва Част у Част"... Слава! Quote
The Watchtower Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Sranje su ove 2 pesme!! Sve je lepo dok ne pocne muzika. Слава! Quote
Recommended Posts