*Angeldust* Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Од бенда Ashen Light сам снимио песму "Песн Велеса" а у току сам са снимањем песме "Последња Битва Част у Част"... ja sam uradio Рось,treba samo vokale da nasnimim pa ako hoces da stavis na demo Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Хехе... Хвала пуно на понуди , али не волим да узимам туђе радове! Можемо одрадити сплит ЦД... Quote
*Angeldust* Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 na to sam i ciljao inace,ovo mi je sestrin nick,moj nesto baguje (to je do mog kompa) pa cu ispraviti uskoro Quote
Novaliis Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Е, па, драго ми је да ти је стигао диск и да ти се свиђа! Него, управо завршавам трибјут бенду Burzum, као и бенду Ashen Light, које ћу објединити на једном диску! Тренутно радим на песми Дункелхајт од Burzum, а готова је моја, ауторска песма, "Пад Хришћанства", која је посвећена раду Burzum, јер неодољиво подсећа на песму "Еа, Lord... "! Од бенда Ashen Light сам снимио песму "Песн Велеса" а у току сам са снимањем песме "Последња Битва Част у Част"... Слава! Opa, najzad neko da se seti i toga. Svaka cast. Hoces li raditi jos neke pesme, osim Dunkelheit-a? Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 (edited) @Delicious: Хехе... било ми мало чудно, ник и окружење, али но фрке... Кад завршиш песму, тачније када наснимиш вокале, јави ми се, ја ћу до тада завршити ову другу ствар, па ћемо се све договорити! @Varg: Хвала Па, у плану су још неки амбијентали, а о блек песмама још размишљам... За сад само Дункелхајт и моја ауторска, која, као што рекох, веома потсећа на "Еа лорд оф..." Слава! Edited May 31, 2006 by Shadowdream Quote
Wolf child Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Rasho kralju, znas ciju podrsku uvek imas 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 Black Metal/Dark Ambient (early); Dark Ambient/Neoclassical/Jazz (later) Quote
Recommended Posts