Telcontar Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Slucajno sam izvalio da imam neke 4 pesme na kompu, ne znam ni odakle mi, bend se zove Antologija, i zvuci ok.. Jel zna neko nesto o njima ? Quote
Garrgghharrr... Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 (edited) ...iz Apatina su, svirali na 202ci vishe puta, jednom na zajecarskoj gitarijadi (mislim)......... Osim toga, ista ekipa (sa nekim meni nepoznatim likom na vokalu) tezgare po klubovima u rock fazonu. Snimljena muzika im i nije toliko losha (neka rock, heavy, prog varijanta), ali je loshe kad oni to sviraju uzivo... Narocito bubanj, koji na snimku zvuci savrseno (jer je nakucan na kompu), live samo lichi na zabelezenu ideju... Solo gitarista im je dobar!! I tako... da ne pochnem sad da pljujem po komshijama, iako ih sve znam generalno ih ne gotivim ni kao tekstopisce, ni kao muzicare.... a i povremeno igraju "superstar" ulogu, ne volim ni to. Eto! EDIT: Nije li postojala ova tema? Edited May 15, 2006 by Garrgghharrr... Quote
Novelja Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ja sam ih slusao na Kulskoj gitarijadi, i menis u bili savrseni... imali su odlicno podesen zvuk, solo gitarista (koji i peva) je jeo malu decu, precizni su svi bili, jos akda sam cuo koliko imaju godina... Uglavnom, ne volim ceo taj prog power trip, ali je ovo dobar domaci bend, koji treba podrzati... jedino sto su mi textovi, bwljeeee... Suvise gay za moj ukus, izvinite ljudi... Mislim da ne glume neke zvezde, izgledali su skroz ok momci... I na stage-u i kasnije kada je nas gitarista pricao sa njima... Support! Quote
panda69 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 A kol'ko imaju godina, nema tamo niko ispod 28/29 ?!? Quote
bojan j. Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ja sam ih gledao jednom, cini se da jesu malo matoriji Dobar heavy/power, ja bih na tekstove samo stavio zamerku jer su svi ljubavni. Kad kazem "svi", mislim na 4 pesme koje sam cuo na demou. Sasvim fino, mislim da imaju potencijala... E i svidja mi se pevaceva boja klasa, kul je. Quote
Tatyannahhh Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Slucajno sam izvalio da imam neke 4 pesme na kompu, ne znam ni odakle mi, bend se zove Antologija, i zvuci ok.. pa ja ti dadoh ok su mi,dobar text i muzika Quote
Гера Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 i veceras su svirali na hitu 202 u senti, pa su ljudi mogli da ih cuju na radiju! Quote
Telcontar Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 pa ja ti dadoh ok su mi,dobar text i muzika Hahaha... eto znam da mi je neko dao, al ne mogu da se setim ko Thnx anyway, dobri su... btw jel sam ti vratio cd ? Quote
Novelja Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Mislim da su dosta mladji od 28/29... nisam siguran... raspitacu se...xD Quote
Dark hunter Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ja sam cula tri pesme koje sam dobila mnogo dobro sviraju momci....pesma Nemiri mi se jako svidja Quote
Draža Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Konacno sam ih slusao i uzivo. Sta reci ljudi razvaljuju, gitarista vrh vrhova... samo kada bi bili malo bolji tekstovi... Quote
Feniks . Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Konacno sam ih slusao i uzivo. Sta reci ljudi razvaljuju, gitarista vrh vrhova... samo kada bi bili malo bolji tekstovi... Naravno da je gitarista odlican kad se druzi sa mnom Ne slusam tu vrstu muzike ali su strava muzicari Quote
RNA Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Ми смо свирали са момцима прошле године на Гитаријади и бенд је одличан за оно што свира, онако мало Алогија фазон, али без непотребне прогресиве и имају стварно одличне рифове у неким песмама. А да тезгаре - тезгаре, али у истој постави, колико је мени познато. Појавила им се песма 'Сан' (ако се не варам) на компилацији Демо мастерс турнира где су свирали у супер финалу опет са нама. Иначе, нисам сигуран да ли неко у бенду има преко 24, мислим да нема. Quote
Feniks . Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Иначе, нисам сигуран да ли неко у бенду има преко 24, мислим да нема. Nema Quote
Vangelis Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Bend je odlican. Ne vidim ni jedan razlog zasto bi mi smetala njihova muzika ili textovi Po meni oni su najvise na fazon Osvajaca, dakle neki hevi metal na steroidima. A koliko znam najstariji clan benda je '83-ce godiste a najmladji 86 Quote
Feniks . Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 A koliko znam najstariji clan benda je '83-ce godiste a najmladji 86 E bas cu ih pitati za vikend da li si pogodio tacno za godiste. Naravno ako se setim Quote
pagan_sword Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Sjajan bend, sjajni muzicari i sjajni momci sto je najvaznije! A sto se godina tice, gitarista je '84, drugi gitarista '86, basista '84, bubnjar '83! Ko bi rekao Quote
RNA Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Дефинитивно ко би рекао, поготово што бубљар изгледа најмлађи од свих, а заправо је најстарији. Синоћ су одлично свирали, мада сам видео да су били незадовољни. Жао ми је што су се онолико сморили после објаве резултата. Требали су бити мало опуштенији, иначе су добри момци. Quote
Feniks . Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ne volim taj stil sto oni sviraju ali mislim da je malo bendova u Srbiji koji su tako usvirani. (mislim na mlade bendove) Quote
_Grotesque_ Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Bend je odlicno usviran, solo gitarista je zaista vrh.Ne volim taj fazon muzike koji sviraju, ali su rifovi zaista dobri. Ali, textovi! UZAS!!!! Znaci, bas ljigavo..Mislim,ne treba ici na srpski text po svaku cenu.Ako ti ne ide, onda ne ide i obrci neki drugi list.Da, i dikcija pevaca je ocajna..Mozda je problem u tome sto su textovi prenatrpani i onda onako, u jednom dahu, mora da otpeva u svakoj strofi po par sasvim suvisnih stihova.. Nego, kad bi malko poradili na textovima, bili bi strava bend! Quote
RNA Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Слушао сам промо диск и 'Немири' одлично звуче аранжмански. Мада, мораћу још пар пута да га преслушам, јер не могу да се одлучим да ли ми се музика више свиђа овако са клавијатурама или онако како сам их увек слушао уживо без истих. Мислим да је Влада у праву, неке песме имају превише текста, па мора да се збрза, али генерално ми је све скроз ОК. Quote
pagan_sword Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sto se tice textova, stvarno su malko shalala! Verovatno su momci hteli da naprave neki spoj izmedju heavy metala i neceg komercijalnog. Po meni te dve stvari ne idu zajedno. Sto se muzike tice, stvarno nema sta da se prigovori, mnooooogo dobro sviraju! Koliko sam mogao da primetim, oni stvarno nemaju srece na tim takmicenjima, uvek daju neki svoj maximum i onda dolazim do zakljucka da im verovatno tu nesto fali cim ne mogu nigde da pobede! Quote
Draža Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Na gitarijadi u Kuli nisu pobedili jer je bila namestena Quote
Recommended Posts