pagan_sword Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Na gitarijadi u Kuli nisu pobedili jer je bila namestena Ajoooooooooj, sta reci za tu cuvenu gitarijadu u Kuli! Predsednik zirija je bio covek koji svira turbo dzihad a vlasnik tog prostora je covek koji mrzi metal iz dna duse! Sta reci kada je jedan Anguish Sublime dosao, odsvirao i oduvao sve prisutne a ne udjose ni u finale!!! Elem, sto je najvaznije, na kraju pobedise ni manje ni vise negio NEOZBILJNI PESIMISTI! Inace, njihov gitarista je kucni prijatelj od organizatora te nazovi gitarijade! Tu je Antologija vise nego zasluzila pobedu, ali eto, mislim da je to bila prva i poslednja gitarijada u tom gradu! Quote
RNA Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) Мислим да довољно о томе говори то што чисто сумњам да је ико овде чуо за бенд који се зове Неозбиљни Песимисти. Зашто ли сумњам да ће ико икад и чути за њих. Edited August 7, 2006 by RNA Quote
Draža Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 RNA ne treba da ti bude merilo da li je neko cuo za njih ili ne. Slusao sam Neozbiljne Pesimiste na gitarijadi u Crvenki i stvarno su uzasni. Lik je ladno svirao na totalno rastimanoj gitari, pesme su jako lose, a na bini izgledaju kao pijandure iz lokalne kafane Quote
Feniks . Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 RNA ne treba da ti bude merilo da li je neko cuo za njih ili ne. Slusao sam Neozbiljne Pesimiste na gitarijadi u Crvenki i stvarno su uzasni. Lik je ladno svirao na totalno rastimanoj gitari, pesme su jako lose, a na bini izgledaju kao pijandure iz lokalne kafane ne budi pesimista i to neozbiljni pesimista Quote
Metathrone Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Gledao sam snimak sa gitarijade. Odlicno usvirano, korektno, svaka cast. Jedino da nadjete nekog pevaca posto je moje misljenje da za taj stil treba visi vokal. Inace sasvim ok. Poz! Quote
PlanetHell Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 ja imam neku (demo?) verziju nemira i imam snimak sa 202jke uzivo nesto sto sam snimio sa uzivo svirke i ono.. kad sam cuo nemire uzivo bas su me odusevili, uzivo zvuci super, kao i ona studijska verzija... prateci vokal mi je veoma zanimljiv Quote
!!!SERAFIM!!! Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 bend je super i onaj ko je bio ziri na gitarijadi je napravio katastrofalnu gresku iz prostog rzloga sto je ostatak bendova koji su ucestvovali bio cisto sranjce!!! Quote
- Trinitus - Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 LJudi dajte bre.bend je EXTRA,svi su extra muzicari,svirao sam sa njima zajedno u Crvenki,mislim da vam je ona tamo ekipa sa onim klavijaturistom bila mnogo bolja nego bez kljavi.Bash nedostaju za taj pravac.Inace svidja mi se mnogo to sto radite.Tekstovi su OK,normala...TOLIKO....pozdrav od benda Sangre Eterna Quote
bojan j. Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 bend je super i onaj ko je bio ziri na gitarijadi je napravio katastrofalnu gresku iz prostog rzloga sto je ostatak bendova koji su ucestvovali bio cisto sranjce!!! Pf, tebi je zivot bas crno-beo? Quote
Nemanja Savic Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 momci svaka cast za nastup na gitarijadi (mislim da vam je pobeda po glasu publike uskracena, ali sta se moze)... cuo sam sve najbolje o vama, ali sam vas tek na snimku gitarijade prvi put licno slusao i imate sve pohvale od mene... keep on rokin'! sve najbolje! Quote
RNA Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Зашто им је ускраћена? Па, чуо си како је публика гласала. Од првог урлика је било јасно да ће Папричице то добити, нема лажи нема преваре. Quote
Spastic Ink Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Nabavite najnoviju stvar Trag kao i Tu Na Ivici......potpun preokret ljudi...... Jedna rec progressiva Quote
Vangelis Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 (edited) Cekaj samo da drugi pevac (!) otpeva to Jos se ne dam da mrak me odnese necu da se predam, strahu da me slomi cekam jutro ali nece da se rodi nema svetla sto nosi dan U tisini mracnih soba lete price uz mojih snova kuda idu svi ovi ljudi da'l je zivot samo dugacak san, dugacak san? Tu na ivici stojim sam pred beznadjem ovih godina gledam gde je ljubav preestala kao senka u mraku nestala i onda dz dz dz dz Edited October 10, 2006 by Vangel|s Quote
Stormlord Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Nabavite najnoviju stvar Trag kao i Tu Na Ivici......potpun preokret ljudi...... Jedna rec progressiva Tesko da ce je neko dobiti(osim nas bliskih) dok Vlado to ne zavrsi.I ako imas ne davaj nikome slucajnO! Evo mozete sad i pogledati sve vezano za bend na www.antologija.co.yu Quote
Alex de Large Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 ovi behu ubedljivo najbolji svirachi na gitarijadi. nije mi jasno kako nisu pobedili vec ono sranje... Quote
Spastic Ink Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 ovi behu ubedljivo najbolji svirachi na gitarijadi. nije mi jasno kako nisu pobedili vec ono sranje... Nisu iz BG-a! Zato nisu pobedili ! Srbija je cudo !!! Quote
Archibald Reiss Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 skinuh one dve pesme sa sajta... mogu reci sve reci hvale! Quote
Nemanja Savic Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 sa kog sajta da skidam pesme? Quote
Stormlord Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Njihovog oficijalnog sajta: www.antologija.co.yu Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 pesme ubijaju! majke mi!! ja vam stvarno zavidim! moc mi je keva!! i boginja je ludilo totalno!! ko vam pise muziku?! Quote
Feniks . Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Bio sam na dosta svirki Antologije, mnogi domaci bendovi za koje se ovde pisu bajke na forumu, mogli bi da vide i cuju kako zvuci pravi bend. A ja tu muziku ne slusam ali uzivo momci razbijaju... Quote
Stormlord Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 pesme ubijaju! majke mi!! ja vam stvarno zavidim! moc mi je keva!! i boginja je ludilo totalno!! ko vam pise muziku?! Hvala na pohvalama.Muziku pisu sami! Quote
Feniks . Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) A pevac/gitarista obozava kad mu masa divlja i pentra se po bini i opremi Edited December 1, 2006 by Strahinja Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 to je tako los feeling da ti nemogu opisati!! Quote
Feniks . Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Sta los? Moraju fanovi malo da pevaju i sviraju gitaru, vi muzicari bi svu slavu za sebe Quote
Recommended Posts