Stormlord Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 A pevac/gitarista obozava kad mu masa divlja i pentra se po bini i opremi Uf,kako on to voli! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 jok ce da im pise Kornelije Kovac! bre mislim ko od njih pise pesme!? Quote
Feniks . Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Vlado,gitarista/vokal Nema on pojma Quote
Stormlord Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Reci cu mu ja kada ga vidim pa ces da vidis svoga boga! Quote
Feniks . Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Morace da prizna i jos da plati pice Quote
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Nismo pukli, samo kazemo da bi Djuric, gitarista/vokal Antologije morao da nam plati pice, pa necemo valjda ovde dzabe da ga promovisemo? Quote
Stormlord Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Ma nema nista od placanja.Inace,uskoro na sajtu i live video snimci. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 e ajde neka mi neko da kontakt istih!!! Quote
Stormlord Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Imas na sajtu.Idi na Kontakte(zamisli da tu stoje) Quote
Stormlord Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Sledeca svirka u Subotu 9.12 u Odzacima! Quote
Archibald Reiss Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 ocel' biti nesto u BG u skorije vreme? Quote
Stormlord Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nista pre druge polovine januara.Treba se album zavrsiti,a previse se odlagalo!Sledeca svirka bi trebala da bude u Novom Sadu! Quote
Feniks . Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nista pre druge polovine januara.Treba se album zavrsiti,a previse se odlagalo!Sledeca svirka bi trebala da bude u Novom Sadu! Lazes sinak, lazes Quote
Archibald Reiss Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nista pre druge polovine januara.Treba se album zavrsiti,a previse se odlagalo!Sledeca svirka bi trebala da bude u Novom Sadu! au uvek taj novi sad zasto se svi loze na taj grad tolko' aj javite ako bude nesto u main-u.. Quote
Stormlord Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Lazes sinak, lazes Nema kod mene laganje.Ja znam sve detalje. o,da,slagao sam:dogovoreno je da ce svirati na trgu za novu godinu kod nas!Kel sad dobro?! @J0N B0N J0\/1 u Bg ne dolaze jer ih niko ne zove,a i da zove treba prijatelju platiti gorivo i prevoz,a to nije malo.Najbolji primer ti je za to Zajecarska Gitarijada.Dok sus vi isli busom oni su isli svojim prevozom,pa ti vidi. Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Aha, sad vise niste ni metal bend, nego "heavy progresiv rock"? Uhvatio sam vas! Zar su isli skroz do Zajecara svojim prevozom? Quote
Archibald Reiss Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Pa sta fali? I jeste neki hard rock po meni... svakako super. Inace tuzno to za gitarijadu... jbg Srbija Quote
Stormlord Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Jeste,istina je.A tako idu i za sve Hitove 202 kada ih pozovu! Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nikad ih nisam pitao, ali kako to da se nisu obratili organizatoru Gitarijade za naknadu putnih troskova? Ja bez toga ne bih ni isao. Quote
Stormlord Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Kbg, sta da ti kazem! Sledeca svirka:Subota,klub Pik As-Reopening Quote
Archibald Reiss Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Stormlord, a jesi li ti clan benda? Vidim pricas sve "oni" .. Ili to imaju i menadzera? Onda dodatni respect... Quote
Stormlord Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nisam clan benda,a menadzer pa nisam bas ni to.Oni su mi najbolji prijatelji.Ja sam im sredio prvu svirku za 202,pa sajt sam im pravio i jos neke stbari ali to nije ni vazno.Ja se samo trudim da sto vise ljudi cuju za njih jer prave odlicnu muziku,a steta bi bilo da ih ne cuje "svet". Quote
Feniks . Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ja ne slusam taj zvuk ali potvrdjujem da odlicno sviraju. Nadam se da ce uraditi nesto posto su odlicni muzicari. Po mom misljenju, trebalo bi vise da sviraju svoje stvari, svi se mi odusevimo obradama ali za bend je bolje da forsira svoje pesme. Dobro, ne znam koliko svojih stvari imaju... Quote
Recommended Posts