Stormlord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 AlogiA performed in many big concerts: Three biggest Serbian Guitar Festivals in Zajecar (2002, 2003, 2004) Pogledaj malo bolje. A za to da li bend treba da peva na srpskom ili na negleskom nema veze sa vezom.Bend treba da bude kvalitetan,a da li je tekst na srpskom je nesto sasvim drugo.Makar meni! Quote
Feniks . Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Svirali su kao gosti na gitarijadi, koliko ja znam. Da, bitno je da bend pravi kvalitetnu muziku, ja bi slusao i na srpskom, pa Ritam Nereda sada ima metalizirani zvuk i odlicno zvuce na srpskom. Quote
RNA Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Da, nikad Alogia nije bila takmicarski bend (kao ni Dargoron, uostalom), to hocu da kazem. Malo je trulo zbog Gitarijade sto se favorizuje srpski, kad je uklonjena obaveza da bend MORA da peva na srpskom. Quote
Draža Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ja totalno podrzavam to sto se forsira srpski. Sada mi padaju na pamet samo dva benda koja imaju pesme na engleskom a da su popularni u Srbiji(Eyesburn i Ortodoxi). Pobednik gitarijade ne treba da bude najbolji metal bend koji se tamo pojavi (na primer Consi ove godine) nego rok/pank/metal/hc bend koji ce odredjena populacija slusati i voleti. A ta populacija lakse prihvata srpski jezik. (komercijala) Quote
Feniks . Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ja opet uzimam primer Ritma nereda, da pevaju na engleskom, sigurno bi bili manje uspesni u Srbiji. Za inostranstvo treba engleski, tu nema sumnje. Quote
Draža Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 A inace na gitarijadu bilo kog tipa ne treba ici zbog pobede, svaki ziri ima neki svoj kriterijum, a i cesto je namesteno(gitarijada u Kuli, uzas). Ide se zbog svirke i zajebancije Quote
Feniks . Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 A inace na gitarijadu bilo kog tipa ne treba ici zbog pobede, svaki ziri ima neki svoj kriterijum, a i cesto je namesteno(gitarijada u Kuli, uzas). Ide se zbog svirke i zajebancije U pravu si. Quote
Stormlord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Pa dobro.Ako je tako onda treba jednostavno metal bendove zvati kako bi svirali,a ostali neka se takmice.Jezicna barijera je najgluplji izgovor koji moze postojati. Quote
Draža Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Nemoj pogresno shvatiti, ja sam i navijao za Antologiju, a ocekivao da ce Papricice pobediti. Quote
RNA Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ja totalno podrzavam to sto se forsira srpski. Sada mi padaju na pamet samo dva benda koja imaju pesme na engleskom a da su popularni u Srbiji(Eyesburn i Ortodoxi). Pobednik gitarijade ne treba da bude najbolji metal bend koji se tamo pojavi (na primer Consi ove godine) nego rok/pank/metal/hc bend koji ce odredjena populacija slusati i voleti. A ta populacija lakse prihvata srpski jezik. (komercijala) Nemam ja nista protiv toga, ali onda je lepo trebao da ostane uslov da se mozes prijaviti samo ako radis na srpskom. Ovako je to cista diskriminacija. Quote
Stormlord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Upravo to sto je @RNA rekao! Quote
Draža Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ali ti ostavlja priliku da ucestvujes(kada bi inace svirao pred 5000 ljudi). Quote
RNA Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Eh, da je bilo 5000, mada si u pravu. Mozda i jeste, ali mi nije licilo. Puno ljudi na tribinama, pa tesko proceniti. Ali, niko ne ide na Gitarijadu sa namerom da samo ucestvuje, mozda kad skapira neke stvari, pa drugi put ako prodje (kao mi). Bilo bi mnogo bolje kad bi se svi u startu prijavljivali da idu da se zezaju. Quote
RNA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Prenesi momcima moje cestitke za plasman medju tri finaliste za izbor domaceg hita godine. Od njih me ne bi bilo sramota da izgubim. Inace, druga dva benda su Space Eater i Bjesovi. Quote
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 sad sam vas chula prvi put u zhivotu, na 202ci... svidjate mi se bila neka pesma - zhalopojkica, ne uhvatih kako se zove... ali lepaa... Quote
Stormlord Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 @RNA prenecu cestitke. @Anya imaju nekoliko:Boginja,Javi Se,Zabranjeni Grad,Cekajuci Dan...Imas na sajtu dve pesme pa skini. Quote
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Znas li mozda ko je na kraju pobedio, Atlantida ili Bjesovi. Pretpostavljam da su Bjesovi, ali ne znam tacno. Quote
Stormlord Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Nemam ni ja pojma. Antologija 27.1 u Novom Sadu! Quote
GirlSetsFire Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Antologija je toliko smeshan bend da ja nisam mogla da skontam geldajutji spot da li je to ozbiljno ili se neko zajebava!!!! Quote
Vangelis Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Mnogo pametno receno...danas su svi kriticari nazalost...momci, Antologijo, vidimo se 27, sviramo zajedno, bice mnogo dobro! Quote
Archibald Reiss Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 (edited) Antologija je toliko smeshan bend da ja nisam mogla da skontam geldajutji spot da li je to ozbiljno ili se neko zajebava!!!! And you're a smartass girl. I like your kind. Thank you for your tits, they're quite inspiring... yes they are, they are! Nego bre 202-jka bas forsira Antologiju, zbog ociglednog kvaliteta.... Kad ce neki certic u BG bre? I know I know... ali ipak vi vucete na rock, mnogo vise publike bi mogli da napunite nego neki trash metalci (uz duzno postovanje njima) P.S. Okacite "Javi se" na sajt Edited January 16, 2007 by J0N B0N J0\/1 Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Jes', al' se onda desilo da kad su svirali sa thrash metalcima (ne trash, barabo) koncert pukne i njih vidi 20 ljudi. Jebiga. Quote
Mega_Deda Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) EDIT:Uslikao nas gitarista telefonom kad je prolazio kroz grad Edited January 17, 2007 by Mega_Deda Quote
Recommended Posts