RNA Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Meni se omot svidja, samo se pitam da li je ona cura ostala slucajno ili namerno u ogledalu !! Маркороне, где си њу видео? Quote
Stormlord Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Jel samo meni posle minut i po prekida se spot na tubu? Skini bre sa sajta! @Marko jesi ti siguran da gledas pravi cd Quote
Stormlord Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Da jos jednom napomenem: Cd mozete naruciti preko e-maila [email protected] po ceni od 300din. i bice poslat u sto kracem vremenskom roku. Quote
vladream Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 FS je kupio cd na rock villageu, kad preslusamo recicemo vam kako zvuci, mada, ne sumnjamo u vas! vidimo se!! Quote
Stormlord Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Pa kada ste izgubili onaj sto sam vam dao u Crvenki mulcine Quote
vladream Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 covece, isli smo da jurimo opremu da ne pokisne, da li lud si ti? Quote
Stormlord Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Nego sta nego sam lud!Jeste vi poslusali taj cd?! Quote
vladream Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 naravno da jesmo, upravo mi stoji pored kompjutera, od onih pesama koje nisam cuo, najvise mi se svidela Neverna, zbog odlicnog teksta, klavijature su u prvom planu na celom albumu, za razliku od demo snimaka, sto se, bar meni, ne svidja, ali ne zvuci lose, generalno, veoma profesionalno odradjeno, na jednom visokom nivou kada je ova zemlja u pitanju, vidimo se!!! P.s. i stavi nas u top friends na myspace, nemoj biti ciga ;p Quote
RNA Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Као што сам и сам рекао, закључио сам да им клавијатуре уопште нису неопходне на снимку, јер уживо песме звуче доста чвршће и металскије. Quote
Stormlord Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Pa neke pesme mogu bez klavijatura,ali pesme kao sto su Cekajuci Dan,Tu Na Ivici,Neverna,Trag i Nemiri ne mogu bez njih Quote
RNA Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ма, дај, свирлаи су 'Немире' на гитаријади две године за редом по 3 пута и без клавијатура и супер је звучала. Quote
PuPaK Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 A zasto vi toliko forsirate klavijature na snimku kad ih uzivo i nemate!!? Quote
Stormlord Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Mnooooooogo je bolja sa klavijaturama.A nisu imali klavijature na gitarijadi zbog obaveza klavijaturiste.Na 90% svirki imaju klavijature @EWIL NEAWEL ako nisi primetio 5 clan Antologije je klavijaturista Edited September 1, 2007 by Stormlord Quote
RNA Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Знам ја зашто није било клавијатуристе,. али сам се навикао на ону верзије без кљава и онда су ми дошле потпуно непотребне кад сам их чуо на снимку. Што ће рећи да песма и те како ваљ аи без њих. Quote
PuPaK Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ma dobro ja sam iih gledao na gitarijadi! Quote
Stormlord Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Razumem ja vas ali i bolje je ovako.Kompletnije i punije.Mnogo kvalitetnije i profesionalnije zvuci sa njima.E sad da li je nekom bolje sa ili bez je stvar ukusa. Quote
RNA Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Мислим да исто важи и за твој став. Quote
RNA Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Па, то, да је то ствар укуса. Мени не звучи нимало професионалније, то апсолутно нема никакве везе са клавијатурама и њиховим присуством. Quote
Man From The Crypton Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Маркороне, где си њу видео? Ne znam da li je ogledalo, mozda sam se zajebao, ali na srednjoj stranici ( duplerici ) , skroz desno, pored basiste, vidi se crna devojka u crnoj haljinici !! Quote
PuPaK Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ne znam da li je ogledalo, mozda sam se zajebao, ali na srednjoj stranici ( duplerici ) , skroz desno, pored basiste, vidi se crna devojka u crnoj haljinici !! Od celog omota on samo ribu zapazio! Quote
Feniks . Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Od celog omota on samo ribu zapazio! Bolje ribu nego nekog dlakavog momka Quote
RNA Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Најцрње је што на омоту нема ни једно ни друго. Quote
Recommended Posts