Jump to content

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Jbg, momci, sta da Vam kazem !! :D

Rekao sam da su pesme super, da je omot dobar, samo sam, eto, zapazio tu curicu, pa reko' da prokomentarisem. Nista zlonamerno !!

Ma nismo mi ni mislili da je zlonamerno :pivopije:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Promocija prvog albuma benda Antologija pod nazivom Nemiri bice odrzana 13.10 u sali hotela Vojvodina.Na koncertu ce takodje svirati i bend iznenadjenja tako da se ocekuje odlican provod.Vidimo se tamo!

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Promocija prvog albuma benda Antologija pod nazivom Nemiri bice odrzana 13.10 u sali hotela Vojvodina.Na koncertu ce takodje svirati i bend iznenadjenja tako da se ocekuje odlican provod.Vidimo se tamo!

e jebiga, nisam znao da je u pitanju tajna, trebali ste da skrenete paznju na to :mrgreen:

vidimo se!!!

Edited by vladream
Posted

nije se desilo neplanirano,istina je da je planirano da sve prodje i da se IZBACE bubnjar i basista.Zalosno

Posted

Ti se izgleda plasis da ljudi cuju istinu,a istina je da su ostala trojica iz benda napravili pakt(nezelim da spominjem koja su)jos pre svega,izdavanja,promocije i cekali su sve da prodje,samo mi nije jasno posto sam ih gledao na promociji kako su imali obraza da ih gledaju u oci i da se navodno druze a posle dva dana da ih izbace

Posted

Znam ja dobro o cemu se radi,a to se pokazalo i na Apatinskom forumu,ja neznam ili je tebi receno da pises te neistnine ili se plasis da ce ljudi poput mene skontati kakve ste osobe pa siris te stvari i obmanjujes druge.Jednostav za mene je bitno da se pravda istera i da se kaze ko je kakav i ko je imao toliko obraza da to uradi momcima,zar niste mogli to resiti pre svega sto ste uradili,a ne na ovaj podli nacin.Dok god nepriznas da se sve odvijalo iza ledja ja cu te uvek pratiti na svim forumima i govoriti istinu :twisted:

Posted

Ti koda si bio prijatelj samo sa ostalom trojicom,pa tako pricas,opet ti kazem nemozes na osnovu tog pakta da iznosis lazi,jednostavno poslusaj i drugu stranu,a kada to uradis onda mi mozes reci nesto,ovako bolje cuti.Jasno je da zelis da neki ljudi ispadnu cvecke i da im sacuvas obraz ali ako su poceli jesti govna neka to urade do kraja.Dzabe muzika ako su ljudi losi,a to ce se osetiti u neko buduce vreme i bolje da se ovako nesto navreme desilo nego obmanjivati ljude nekim pesmicama i laznim pricama

Posted

Opet ti kazem nemoj da kenjas kada neznas sta se desilo.Ja znam sta se desilo sa obe strane,i ko je skim pricao i sta je receno.To sto ti namerno zelis da izazoves ovde neku pometnju ili svadje to je tvoj problem.Ako zelis da budes prijatelj sa njima onda lepo pricas sa njima,a ne ovako se uvlaciti ko potcinkan cinkaros.Kao sto sam vec rekao,sta se desilo desilo se,tvoje zapomaganje i tvoje vredjanje nece nista promeniti.

Posted

Znam dobro o cemu se radi,naravno nebi bio toliko siguran u sebe da neznam obe strane,iskreno i ja nisam mogao verovati u to ali to je tako.Nezelim nikakve svadje da stvaram ali zelim da sprecim tvoje lazi i kao sto sam ti vec rekao praticu te u stopu i cim kazes istinu ja cu se povuci cak cu ti se zahvaliti,ali dotlen :evotigana:

Guest Antologija (Apatin)
Posted

Evo da cujete i drugu stranu,grupa Antologija je promenila sastav iz sledecih razloga:

- Atmnosfera u bendu je postala losa,doslo je do zasicenja,mislili smo da ce se neke stvari vremenom promeniti sto se tice napredka u sviranju,ali do tog nije doslo.Zbog predhodno navedene situacije bend je bukvalano stajao u mestu i nije bilo prostora za napredovanje.

- Jako tesko smo se odlucili na ovaj potez i skroz smo svesno usli u to znajuci posledice i cenu koju smo platili izgubivsi dva najbolja prijatelja i dosta fanova posto oni nisu mogli da razumeju nasu stranu,ali to je bilo neophodno radi daljeg napredovanja benda.

- Mislim da se svi slazete da ne treba patetisati povodom pitanja prijateljstva i muzike jer su to totalno dve razlicite stvari.

- Prosli smo mnogo toga zajedno,to je nesto sto ostaje zauvek i ne moze da se izbrise,oni ce uvek biti nasi prijatelji (a prijatelji bi razumeli situaciju i podrzali nas u daljem radu) iako tvrde da smo im zaboli noz u ledja zato sto im nismo to saopstili pre promocije albuma,mislimo da bi reagovanje i pre promocije bilo potpuno isto,a nismo hteli da kvarimo atmosferu pred nastup,hteli smo da zaokruzimo jednu nasu zajednicku pricu na najbolji nacin.

- Celokupna ideja o promeni sastava je nastala nedelju do dve dana pre promocije a ne par meseci ili godinu dana kao sto neki tvrde.

- @deathangel nije bio dobro informisan o detaljima promene clanova benda za sta smo mi krivi jer ga nismo obavestili na vreme.

- Vlado je hteo da napravimo jedan sastanak da resimo sva pitanja povodom tog,ali Srdjan je insitirao da mu kaze pre vremena i Vlado mu je tu najbolje objasnio situaciju,pa je on obavestio i Stevu o cemu se radi,zato nismo kontaktirati Stevu.

- Sto se tice imena benda uzeo ga je Vlado iz knjige Antologija engleskog pesnistva odakle potice i symbol.Kompozicije,tekstovi i autorska prava pripadajuVladi,Dusku,Igoru,Marku Obradovicu,Radi(Teodori)Medic sto i pise na cd.

- Grupa Antologija ce od sada nastupati u sledecem sastavu: - Igor Gnendinger (vocal)

-Vladimir Djuric (gitara)

- Dusko Mesinkovski (klavijatura)

- Mladen Kapisoda (gitara)

- Nenad Trajkovic (bubnjevi)

- Robika Tancos (bas gitara)

Vladimir Djuric,Igor Gnendinger.