Slatanic Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Vidis to je taj duh metala, kada ljudi neznaju da nije bilo mr.Dickinson-a i ostalih jebaca na konjima ne bi bilo ni death metala. Hail death metal i prosuta utroba. Neka nam koljaci obasjaju put i mleveno meso za kobasice!!! HAIL!!!!!!! ps. da je Chuck Shuldiner danas ziv verovatno bi umro od sramote kada vidi da ima ovako zadrte fanove. [/quot Ja nisam prozivao Dickinsona,koji uostalom i nije jebach na konju i koji ima zavidne glasovne sposobnosti,i ti bendovi tipa Antologija pokushavaju da ga imitiraju,shto u vetjini sluchajeva nije uspeshno(daleko od toga)!!A mislim argument ti je extra u fazonu"da je Chuck Shuldiner danas ziv verovatno bi umro od sramote kada vidi da ima ovako zadrte fanove"....Mislim stvarno!!!! A i nisam neshto zadrt,mislim chuo sam sve mogutje bendove svih mogutjih pravaca!!! Sad shto gotivim Death,nema veze!!!!!!! Ne zelim da bacash hejt na mene,nadam se da je sve okej!!!!!! Quote
SAVATAGE Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Samo ti slušaj šta voliš a zaobiđi ovakve bendove na forumu i na svirkama i svi sretni Quote
Stormlord Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ma decko ocigledno nema nista pametnije nego da pljuje bendove po forumu. Bolje osnuj svoj bend pa nam svima pokazi kako se to treba raditi, do tada zaobidji Antologiju i slicne bendove jer su to momci koji se trude da postignu nesto. Quote
Slatanic Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ma decko ocigledno nema nista pametnije nego da pljuje bendove po forumu. Bolje osnuj svoj bend pa nam svima pokazi kako se to treba raditi, do tada zaobidji Antologiju i slicne bendove jer su to momci koji se trude da postignu nesto. Ma imam ja vetj..Ako si blizu N.S mozesh da posetish!!!!!Dokaz da nisam zadrt!!Sviram u Hard n Heavy bendu!! Pobedili smo na par gitarijada!!! Sledetje godine se vidimo na zajecharskoj... Quote
Stormlord Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Quote
Slatanic Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Cemo!!!!Ali sigurno ne "ce mo"!!!!! Volish srpsku metal scenu,a ne znash srpski!!!!! E dobri stari metalu i metalci!! R.I.P Quote
Guest Eg0_MaNiJaK Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Quote
Slatanic Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!! Quote
Guest Eg0_MaNiJaK Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!! BOGINJA Voleti tebe teško je bilo kao život roba, sluge nikad te nebi ja ostavijo noći nemogu zaboraviti duge. Ahahahahaha... Reci jednog od 10 novih hitova... Heh... SrBski... Nema sta! Ahahahahahaha... [samo copy-paste, nista vise] Quote
Stormlord Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!! Jesi li to sam smislio ili ti je neko rekao da to napises?! Quote
Slatanic Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Jesi li to sam smislio ili ti je neko rekao da to napises?! Slushaj cara!!!! A kaze da preslushao antologijin album!!!! Quote
Stormlord Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Evo i plakata za sledecus virku: Quote
Stormlord Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Odlicna svirka sinoc. Jest malo ozvucenje zezalo ali ne smeta, vazno je da smo se dobro proveli. Veliki pozdrav ekipama Eon-a i Aeternia sto su nas pozvali i vidimo se uskoro momci! Quote
Stormlord Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Vlado,Igor i Duca ce odsvirati jedan akustik sesn na dobrotvornoj zurci u petak 29.02 Skupljaju se priloze za nase dvoje tesko obolelih sugradjana. Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Boginja je mnooooogoooooooooo dobra pesma!!!!!!!! Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Veliki pozdrav za bend.. Nije bilo shanse da dodjem na svirq kad ste poslednji put bili ali valjda ce biti prilike.. Quote
Apostol Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Antologija je bezveze... Nista sto ranije nismo culi od gomile napaljenih bendova.... Quote
Stormlord Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Veliki pozdrav za bend.. Nije bilo shanse da dodjem na svirq kad ste poslednji put bili ali valjda ce biti prilike.. Naravno da ce biti prilike. Mora se jos malo srediti repertoar sada kada je Vlado uzeo sedmozicanu gitaru pa ce biti malo vise masti. Quote
Saša Grbić Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Naravno da ce biti prilike. Mora se jos malo srediti repertoar sada kada je Vlado uzeo sedmozicanu gitaru pa ce biti malo vise masti. E to volim da čujem. Quote
Stormlord Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 :) fensi.. Uvek @starisloven bice mnogo dobrih stvari samo trebace vremena. Svi rade, pa to stvara veliki problem. Ali doci ce sve na svoje do maja tamo. Quote
SAVATAGE Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 E sad još Mladen da uzme 8-žičanu i da se prešaltaju na najgori black metal ha ha h ahaha Quote
Stormlord Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Evo par novina u opremi grupe Antologija: ESP LTD Tama sa Bosphorus i Sabian cinelama Conklin (leva) Nova postava: Quote
Stormlord Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Sledeca svirka: Gitarijada Kula, 30. Mart Quote
Recommended Posts