Vitamin K Experience Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Opravdano veoma popularan futureopop duo. Sa radom su krenuli početkom devedesetih i od tada su objavili više album, remixa i EP-eva. Svaki album je poseban na svoj način... Futureperfect, Empires, Matter And Form... Muzika pogodna za razna stanja i delovanja Quote
Aurora Calerva Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Zaklela bih se da je bila tema... Sećam se da sam baš i postovala na njoj pre godinu dana poslednji put Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nisam cuo za doticne....Informacije? Quote
SangreaL Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 genijalao . cim vidim da su remiksovali neku pesmu, znam da je vredna slusanja. inace, imam gomilu njihovih albuma, al' nesto mi se neda da ih preslusam sve... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 I ja bih rekla da je bila tema.. O.o elem, ne volim ih preterano.. ali nisu loshi. Quote
Inuria Malkava Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Prosto bi me cudilo da nema tema... Dobro... sad vec smemo da prestanemo da se snebivamo. Sto se VNV Nation-a tice... Beloved mi je jedna od omiljenih pesama uopste. Skoro svaki put zaplacem... Quote
heroinchic Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 bila je tema, a bio je i Empires u Cupriji, sto jasno ukazuje na cinjenicu da nije bilo potrebno da se otvara jos jedanput. Quote
Misantrophil Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Nabavio sam par pesama nije lose mada mi nije i nista posebno Quote
Azizam Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 q-q navukla sam se i na njih kvalitetno trenutno mi je melodija na mobilnom beloved dobri su baš baš Quote
Sugar Overdose Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 ja imam neke albume ali mi se nije dalo da ih preslusham :oops: a chula sam obradu deine-a i bash mi se swidja Quote
heroinchic Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Azizam, does my avatar ring any bell to you? Quote
Azizam Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 ma samo sam se pravila blesava za sada sve odzvanja u mojoj glavi no svaki mamurluk dobro "tuširanje" popravlja Quote
YUmetalrudeboy Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Gwydion ovde. Izvinjavam se ako smetam u vasoj diskusiji i ako vas svojim stavom deranziram, no ja se, jelte, ne slazem/ Mislim da je VNV Nation bend/duo koji je pomalo izgubio smisdao postojanja i koji se reciklira. Dakle nista novo ne pruzaju vec se vrtre u starim obrascima, a imam utisak da albume izdaju samo da ibii mali novi naslov da podrze turneju. To generalno mislim i za ceo future pop (narocito za Assemblage 23) i sad vec zamrli EBM. Skoro da nema svezeg naslova, yelworC su imali odlicanm povratnici album pre par godina, ali ovo sve ostalo umorno i nema nekaog pomaka. Na zalost. To ne znaci,naravno, da VNV Nation nisu zarazan bend koji ne treba slusati. Quote
Vault Dweller Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 imala sam fazu prošle godine kad sam samo po njima pičila, nekako su me digli iz mračnog raspoloženja i aure krize koja me okruživala. za to se nikad neću moći dovoljno zahvaliti Ronanu Harrisu i njegovim izvrsnim tekstovima, pogotovo onome što je izgovorio u Fearlessu. pardon, otpjevao. zar je bitno? oni su futurepop, ergo, filozofska komponenta njihovih tekstova je čista slučajnost. da nije toga, već bi odavno bili potrošeni. Quote
Guest Marquis Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Album Empires je jedino vredan pomena (ok, i Advance And Follow moze da prodje). Quote
זאבים Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Beloved It's colder than before The seasons took all they had come for Now winter dances here It seems so fitting don't you think? Dress the ground in white And grey It's so quiet I can hear My thoughts touching every second I spent Waiting for you Circumstances affords me No second chance To tell you How much I've missed you My beloved do you know When the warm wind comes again Another year will start to pass And please don't ask me why I'm here Something deeper brought me That I need to remember We were once young and blessed with wings No heights could keeps us from their reach No sacred place we did not soar Still greater things burned within us I don't regret the choices that I've made I know you feel the same My beloved do you know How many times I stared at clouds Thinking that I saw you there These are feelings that do not pass so easily I can't forget what we claimed was ours Moments lost though time remains I am so proud of what we were No pain remains No feeling Eternity awaits Grant me wings that I might fly My restless soul is longing No pain remains No feeling Eternity awaits Moments lost though time remains I am so proud of what we were No pain remains No feeling Eternity awaits Grant me wings that I might fly My restless soul is longing No pain remains No feeling Eternity awaits Quote
Defunctus Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 (edited) VNVNation + Rotersand 2 Sep Germany Rostock Mau Club 3 Sep Denmark Copenhagen Forbraendingen 6 Sep Czech Rep. Prague Lucerna 7 Sep Serbia Belgrade TBA 8 Sep Croatia Zagreb Boogaloo Club 9 Sep Austria Vienna Szene 11 Sep Italy Rome Blackout 12 Sep Italy Torino Fabrik 15 Sep Germany Stuttgart LKA Longhorn 17 Sep France Paris La Locomotive 18 Sep Germany Krefeld KuFa 19 Sep Germany Erfurt Gewerkschaftshaus 20 SepGermany Munich Backstage Werk 23 Sep Germany Frankfurt Batschkapp 25 Sep Germany Berlin Postbahnhof 26 Sep Germany Magdeburg Factory 27 Sep Germany Dortmund FZW 29 Sep Germany Hannover Capitol 30 Sep Germany Dresden Strasse E 1 Oct Germany Hamburg Docks 3 Oct Switzerland Haberbach/Flums Bergwerk 4 Edited May 23, 2009 by Defunctus Quote
זאבים Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 vnv je cool, ali ne za davanje para iskoristivih za neshto kvalitetnije. Quote
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 ja ne znam sta je kvalitetnije od vnv nationa u elektronskom svetu muzike osim laibacha Quote
mina. Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 VNVNation + Rotersand 6 Sep Czech Rep. Prague Lucerna 7 Sep Serbia Belgrade TBA 8 Sep Croatia Zagreb Boogaloo Club jao, pa ovo je divno, sa rotersandom Quote
devotee Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 TBA je 99% nova renovirana sala Doma Omladine Beograda. I sa njima jos jedan bend za koji se ceka potvrda. Quote
Misantrophil Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Rotersand ce biti predgrupa VNV Nationu, inace odlican Nemacki Futurepop/electro industrial bend. Quote
Defunctus Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 VNV Nation - Of Faith, Power And Glory (2009) http://depositfiles.com/files/p2swjx4ix or http://hotfile.com/dl/7211024/0f6574f/VNV_N_-_OFPAG.rar.html Quote
Recommended Posts