PetarA Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Dobro veče, mi smo Azil 5... Azil 5 @ Myspace www.myspace.com/azil5 Quote
shtuckensyglieben Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Oseca se uticaj EKV-a i pomalo Kanda&Kodza...i taj fazon.Mozda malo DW DUB-a. Super produkcija. Nikad nisam cuo niti slusao ovaj bend,ali mi se cini da su malo matoriji. Svidja mi se,jako je slusljivo i opustajuce. Quote
*nitro* Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 slushao sam vas pre par dana na 'demiji i SVAKA VAM CHAST ! odavno nisam chuo ovako dobar domaci bend! mene podseca na meshavinu toola i pink floyda shto je naravno za svaku pohvalu! svaki chlan benda je izuzetan u svom domenu a svi zajedno zvuche fenomenalno! dodjite u BGD o5 shto pre...autorske su strava, tool takodje! pozz @shtukensy - pa nije bash da su teenageri ali nisu ni matori Quote
PetarA Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Hvala vam ljudi..sta drugo reci.. bolje da manje pricamo, a vise sviramo.. zato cu samo reci- hvala..! Quote
niking Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 xexe... nisam ni izvalio temu... a zamalo da otvorim istu na Ostaloj ne-metal muzici... aj' dajte za download ove pesme sa myspace-a... posto me mrzi da smisljam nesto novo samo cu citirati slushao sam vas pre par dana na 'demiji i SVAKA VAM CHAST ! odavno nisam chuo ovako dobar domaci bend! mene podseca na meshavinu toola i pink floyda shto je naravno za svaku pohvalu! svaki chlan benda je izuzetan u svom domenu a svi zajedno zvuche fenomenalno! dodjite u BGD o5 shto pre...autorske su strava! i svaka pohvala za tekstove na srpskom... Quote
Branislav Stankovic Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Total respect! Pero, shta da ti kazhem, vratio se se na scenu u punom sjaju! Quote
Pajaga Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 onomad u Akademiji sam prvenstveno dosao da slusam reSound.. tako da sam posle njihove svirke poceo da pricam sa ljudima, ali Azil5 mi je tako brzo privukao paznju! odslusao sam celu svirku ne disuci, i zamalo da zakasnim na bus... Bendom sam odusevljen! I tekstovima na srpskom, i muzikom (idejama, aranzmanima, malo onim elektro foricama i to...). Pevac je pravi frontmen, basista i bubnjar su likovi, gitarista sabija, a klavijaturista apsolutno savrseno radi svoj posao na klaviru i za efektima... odusevljen sam sto mogu makar da cujem ove pesme na myspacu, kad vec ne mogu da ih downloadujem. sta reci sem: jedva cekam album i sledecu svirku!!! Quote
Pajaga Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 joj, koliko je dobra ova stvar "Ne i Ti" ! slusam je vec ne znam koji put za redom! joj, aj dajte neki link za download, molim vas! Quote
PetarA Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 (edited) ..najiskrenije, nemam pojma kako bih adekvatno reagovao na ove reci.. Hvala puno..! Sto se tice downloada, cekamo da se zavrsi montaza spota za - Ne I Ti -, a posle premijernog emitovanja, pesma ce biti postavljena za download..(spot bi trebao biti gotov u vrlo bliskoj buducnosti!) i kao sto vec rekoh..umesto mene, neka govori nasa muzika..! Edited May 18, 2006 by PetarA Quote
Dragana Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 stvarno odlicno.... i stvarno lici na EKV.... svaka cast Quote
PetarA Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 Jedno obavestenje.. Sledece nedelje imamo dve svirke.. 25. 5. MOTOFEST Novi Sad, Petrovaradinska tvrdjava 26. 5. Club OUT Sombor ... Vidimo se..! Quote
niking Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 aj opet u BG... Ne i Ti sam preslusao 30000 puta do sada... nikako da mi dosadi... kako ide txt za onaj deo: "ime ti je..." i "ove noci..." ili tako nesto pri kraju... Quote
SigurRos Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Idi na sajt i pored pesme klikni na 'lyrics'.... Quote
borzo Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ljudi .., bend je strava.. gledao sam vas u Akademiji...., bas je bilo nabijeno emocijama..,. samo tako nastavite Quote
Draža Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Svaka cast ljudi nisam vas odslusao do kraja ali ono sto sam cuo je preterano. Sava je car, jebe keve kako peva. Quote
SigurRos Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 hmm.... cudno zapazanje jer je Savi to vece skroz pukao glas tako da neke delove nije mogao ni da otpeva. Inace je to vece na motofestu bilo poprilicno smoreno, zvuk je bio ocajan kao i monitoring na bini ali je organizatorima verovatno bilo bitnije da se razmecu sa onim svemirskim osvetljenjem... Quote
SigurRos Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 INFO: Azil svira 10 juna u klubu EXTREME u Indjiji. Quote
SigurRos Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Posle premijernog emitovanja spota na TV metropolis, pesma 'Ne i ti' je postavljena na sajt (www.myspace.com/azil5) i moze da se skine. Na sajt je postavljen i spot koji je kompresovan na 10MB kako bi i dial-up korisnici mogli da ga skinu bez mnogo cekanja... Uskoro ce biti uploadovana i kvalitetnija verzija od oko 100MB za one koji su na broadband-u. Quote
SigurRos Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Uostalom, evo i linkova za skidanje: "Ne i ti" pesma (mp3) - http://www.filefactory.com/file/f43a91/ spot - http://www.filefactory.com/file/e86a6e/ Quote
Recommended Posts