Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni rekose pre neko vece za ignore opciju, kratki trenuci srece dok mi nisu rekli da postoji i "do you wanna read Rogozub's post?" opcija -.-

Al' probaj tako :)

EDIT: Nisam, tu sam od proslog maja, i to je to :)

Edited by ~HaVoC~
  • Upvote 1
Posted

Mnogo se i pojavljivao -,-

U to sam htela da promenim nick, al' sumnjam da moze.

Можеш да промениш. Ставиш да је "а" или "о" ћирилицом, а све остало латиницом.

Posted

Ili da pita Smorock. Za moju promenu nicka je dobila pivo koje, dodushe, nije cirkala (sportski zivot), ali je ispala fer i predusretljiva.

Posted

Da ja sa 70 godina i dalje sviram rok za srpske kovrdžave studente u parku koji trljaju akustaru uz jelen i igraju karte do 3 ujutru, muziku koja ne prelazi praistorijske rok standarde i koja je odsvirana još pedesetih - šezdesetih godina 20. veka, odmah bih uradio samoubistvo na skali agonije barem 97 posto.

Idi slusaj Megadeth.

• Upvote 4
  • Downvote 5
Posted

Ovo je ili glupost ili najlošije trolovanje koje sam video u životu. Što se svodi na isto.

Posted

Odlichan "Megasmrt" uzivo, odrali su chak i neprikosnoveni "Koljach", ali prozivka ima smisla. Ko svira, zna. Pun not intended :mhihi:

Posted

Ti si dno ljudske inteligencije.

Zanimljivo je kako sam ja tvoj postupak nazvao glupim, čime nisam išao na to da si ti glup, jer svi grešimo - a ti si na to odgovorio direktnom uvredom. Razmisli zašto te je moj post toliko pogodio, a usput utroši i koji minut na razmišljanje o ophođenju prema drugima.

• 1 year later...
Posted (edited)
Dobar dan,

Budite ljubazni i prosledite link ka intervjuu Vlade Džeta na novom portalu Gle. Predlažem sledeći tekst za status:

------------------------------------------------------------------------------------------------------ GLE PORTAL: Vlada Janković Džet "Rokenrol je imao istu platformu kao komunistički manifest", video intervju

http://www.gle.co.rs/#!muzika/ce22

Lajkuj GLE na Facebooku i prati novosti: https://www.facebook.com/GleEMagazine -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biće nam drago i ako Vaš medij preuzme intervju, uz navođenje izvora.

Velikoo hvala!

Edited by VoivodBG
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 8 months later...
  • 5 years later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ne znam za VJB ali znam kada je Džet u Kulturnom Centru u Šapcu čekao nastup nekog lokalnog benda i popizdeo  na nekog lokalnog bildera koji je izvodio performans sa mačem i oterao ga u kurac.

• Upvote 1