WoI Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Odlican veoma melodican power metal bend.Jedan album za sada (For Thoes Who Walk The Path Forlorn iz 2005) samo sto je i njega djavolski tesko naci. Slusao neko mozda ove momke? Quote
ErliK Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Pa nije ih bash djavolski teshko naci... samo je retko ko cuo za njih pa se i ne trude da nadju. Nego oni mu dodju neshto kao meshavina Royal Hunt-a i Edguya (ranijeg) ... pa ko voli nek izvoli Quote
WoI Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 gde nije bre.Ja se ubio dok nsaim nasao slobodne slotove da skinem bwe Quote
ErliK Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Pa ja sam ih skinuo josh 2005 - otprilike po izlasku albuma na preporuku jednog operatera sa EYEOFMEDUSA huba... behu to srecna vremena kad sam imao kablovski i kad sam imao extra slotove otvorene kod glavnih operatera tako da nikad nije bilo problema za dl.... Album preporucujem svima onima koji vole power melodiju i pre svega RH i Edguy - ipak ne treba da ocekuju previshe. Quote
WoI Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 dobar je album ali kao sto i ti kazes nista za duze slusanje Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Meni je mnogo jak album...preslusao sam 3 puta...skroz je OK... Quote
WoI Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 al da si posle ta tri puta opet slusao Quote
Vangelis Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Evo ima i novi album Phoenix...odusevili su me! Neverovatno genijalan bend Quote
WoI Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Taj bre novi album imam jos ojha...po meni je slabiji od prvog albuma. Nema onih zaraznih melodija koje te uvate na prvo slusanje Quote
Lordring Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Jako dobar bend koliko mi se čini! Preslušao sam prvi album i nemam reči! Najzad da neko ima u sebi uticaja Royal Hunta!! Doduše, pomalo previše, al ajd šta sad i ja izvoljevam! Od drugog sam čuo samo Ride on the Phoenix i State of Euphoria i zvuči mi zrelije, i manje uticaja RH, mada i dalje tu ne čujem Freedom Call i Sonatu Arcticu koje se spominju u recenzijama Videćemo da li će nastaviti ovako dobro! Quote
WindrideR Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Phoenix bash mnogo vuce na Edguy . Ne znam gde su culi Freedom Call i Sonatu Quote
WoI Posted November 1, 2006 Author Report Posted November 1, 2006 mene jedino mozda po melodicnosti pesama vuce na Sonatu ali nista vise Quote
Angelystor Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 meni nista specijalno..edguy kopija...Dakle kopija kopije...ne moze nista spektakularno da se dobije...a i pevac prejebeno podseca na Sammeta na trenutke..ili mozda ovaj sam gostuje na albumu? Quote
ErliK Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 (edited) Hm, Phoenix mi se ne svidja a onaj prethodni "nesto tamo forlorn" mi je mnogo bolji je r je imao royal hunt smek. Ne znam samo kakve veze ima ovaj bend sa serijalm Tocak Vremena... ko je citao znace na sta mislim. Edited May 24, 2007 by ErliK Quote
Recommended Posts