Јарослав Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 pa ovo bi bio dobar argument da nacht svira tako neko pedersko sranje Причам о експериментисању и томе како су класични BM бендови данас у мањини. Добро, можда нису, али је чињеница да се више пажње обраћа на остале који се играју жанром. Под тим не мислим ништа лоше, наравно. Quote
Talvi Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Objasnio je Blejk sve u onom intervjuu gore. Quote
azal Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 jeste objasnio da mu se vise svira neki krlj opet, samo mi je glupo da se bend tako vraca u proslost i pokusava da svira zvuk koji su svirali kad su bili mnogo mladji. uglavnom ne ispadne dobro. verovatno ce biti dobar album, ali je mene bas interesovalo gde ce bend da krene dalje nakon assassins i addicts. sad kad znam da posle toga se vracaju na instinct stil, nije mi bas nesto zabavno da iscekujem vise. Quote
Talvi Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Pa možda kapiraju da su tu rekli sve što su imali ili šta ja znam, poštenije ovako nego da siluju taj stil ako to ne bi bilo odrađeno sa pravom željom. Quote
Black desire Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Pa možda kapiraju da su tu rekli sve što su imali ili šta ja znam, poštenije ovako nego da siluju taj stil ako to ne bi bilo odrađeno sa pravom željom. I da dodam da povrh svega ova pesma zvuci bas onako kako blek treba da zvuci, mocno, mracno i misticno, bas ima taj 90te prizvuk sto se meni licno veoma svidja. Quote
Јарослав Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Подоста ово личи на ону причу са Katatonia теме. Нека свира човек шта хоће, кога брига ако буде добар албум. Quote
Grobodan Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 (edited) Azal objasnio. Zar tebe ne beše oduševio poslednji Les discrets, experimental/shoegaze/atmo bend? Znam na šta ciljaš ali eto Meni tema liči više na Ihsahnovu btw. Edited June 6, 2012 by Grobodan Quote
kuruz Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 нова песма је до 4:35 досадна, а онда креће забава Quote
Talvi Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Hvala kurcu, evo ga singl konačno: http://www.mediaboom.org/372407-nachtmystium-as-made-single-2012.html Quote
Grobodan Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Singl http://www.mediaboom.org/372407-nachtmystium-as-made-single-2012.html Quote
Talvi Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Koliko smo ga čekali, i zaslužio je da se okači dvaput. Jebote, kako je ovaj lik skinuo Curtis-ov glas. Super obrada. Quote
Јарослав Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Јебите се, нећу да слушам док не изађе албум. Quote
Lou Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Propuštaš. A i što ne bi slušao, ove dve pesme nemaju veze sa albumom. Quote
Јарослав Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Скинуо сам ипак. Управо пуштам. Обрада је, ух, феноменална. Што се As Made тиче, па, надам се да под тим нису мислили на оно "pure storm of black metal chaos", јербо то нисам чуо у песми. Добра је ствар, али далеко од блек метал хаоса. Бар мени. Quote
Grobodan Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Za tu pesmu su rekli da je tribute to Ministry. Meni sad i ona kult zvuči, prljavština. Quote
Јарослав Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Онда је ок. Има тотални индастријал вајб. Прљаво јесте и то ми се свиђа, а и целокупно гледано је сасвим ок песма. Али, опет се надам да ће албум бити чиста BM паљба. Quote
Talvi Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Ja ovu "As Made" mogu da vrtim na repeat satima, što sam i radio kad je tek izašla. Quote
Grobodan Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Blejk napravio mikstejp http://www.cvltnation.com/sonic-cathedrals-vol-lxcurated-by-nachtmystium/#more-44583 Quote
Recommended Posts