Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 August 5th, 2014 official release date of our new (and final) full-length album, "The World We Left Behind" on Century Media Records!! Quote
Talvi Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 ovo novi omot? haha, ludilo sad videh i ovo 'THE WORLD WE LEFT BEHIND' track listing: Intrusion Fireheart Voyager Into The Endless Abyss In The Absence Of Existence The World We Left Behind Tear You Down On The Other Side Epitaph For A Dying Star Quote
azal Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 http://www.metalsucks.net/2014/07/30/new-nachtmystium-song-will-tear/ Quote
Talvi Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 http://www.metalsucks.net/2014/07/31/blake-judd-decided-end-nachtmystium/ YEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Quote
Talvi Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 ne mislim da je zbog toga, čist je on (za)sad, više jer je lik u suštini skontao da on u životu nikad ništa bolje od toga neće umeti da radi Quote
Јарослав Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 ma znam, nego sprdnja na račun onoga što smo pričali da će reaktivirati bend kad mu zafali para a to što kažeš apsolutno stoji, plus što verovatno ne bi ni imao ništa drugo da radi Quote
Talvi Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 meni je u suštini i svejedno da li bi mu se naredni projekti zvali ovako ili onako, isti kurac kad je jedan te isti lik glavni a ostali nisu bitni ali ono, kad si već stvorio to ime i afirmisao se pod njim, šta te boli kurac, deri i dalje tako Quote
Јарослав Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 to je i meni palo na pamet, da bi mogao bilo šta drugo da pokrene i da bi to opet super prošlo, jer je lik sebi izgradio ime u tim nekim krugovima ali opet, kada ga već najviše znaju po Nacht-u, zašto ne nastaviti sa tim Quote
Grobodan Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Super je ime izgradio, pola Amerike ga želi mrtvog Volim Nacht ali čovek je klasičan narkoman, menja iskaze kao čarape, izgubljen kompas skroz. 1 Quote
Talvi Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 stiglo, i to taman kad ja neću imati vremena da ga slušam http://www.mediaboom.org/412525-nachtmystium-the-world-we-left-behind-2014.html Quote
azal Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 eno opet prodaje ploce na fejsu, skupa zabava Quote
Kumodraski Vo Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Uvodna i prva vrh, naredne 2 ok, ovo ostalo PREDOSADNO. Taj ostatak od pola sata, ko dva cela da je trajao.. Quote
Talvi Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 poslednje dve pesme >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Quote
Grobodan Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Jebiga jeste dobro izdanje ali ne mogu da se otmem utisku da je Blake prošao svoj kreativni vrhunac sa Instinct i Meddle parnjacima, ovde je očigledan ogroman talenat koji nikako da se realizuje u fulu zbog propratnih brda sranja. Vidi se šta i kako kad čovek odradi pesme kao Fireheart ili Tear you down ali album i šlajfa tu tamo, ne mogu da prenebregnem jebaga. Još kad čovek vidi da npr ovakve stvari još uvek traju Kevin Thompson Hey blake I sent in fourty dollars and I still havent gotten my record and t shirt, it was a while ago when you were selling the white powder t shirts. When can I expect my order to arrive? ostaje tužnjikav ukus u ustima. Quote
Talvi Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 We are not your leaders We are not your friends We are thieves and cheaters We live at the end Quote
Grobodan Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Sve je to lepo i romantično u pesmama ali meni se sve više i više gadi lik. Quote
Talvi Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 ne mislim uopšte da je nešto lepo ili romantično, čovek je prosto raspad i uvek je bio otvoren o tome, samo je valjda black metal kao pojava postao toliko bezopasan i politički korektan da i Blejk kao običan džanki ustalasa celu planetu šta znam, suviše sam valjda slušao GG Allin-a i slične pojave u životu da mi ovo bude nešto mnogo gadno i odbojno Quote
Recommended Posts