Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

ovo novi omot? haha, ludilo

sad videh i ovo

'THE WORLD WE LEFT BEHIND' track listing:

Intrusion

Fireheart

Voyager

Into The Endless Abyss

In The Absence Of Existence

The World We Left Behind

Tear You Down

On The Other Side

Epitaph For A Dying Star

• 4 weeks later...
Posted

ne mislim da je zbog toga, čist je on (za)sad, više jer je lik u suštini skontao da on u životu nikad ništa bolje od toga neće umeti da radi :haha:

Posted

meni je u suštini i svejedno da li bi mu se naredni projekti zvali ovako ili onako, isti kurac kad je jedan te isti lik glavni a ostali nisu bitni :D

ali ono, kad si već stvorio to ime i afirmisao se pod njim, šta te boli kurac, deri i dalje tako

Posted

to je i meni palo na pamet, da bi mogao bilo šta drugo da pokrene i da bi to opet super prošlo, jer je lik sebi izgradio ime u tim nekim krugovima

ali opet, kada ga već najviše znaju po Nacht-u, zašto ne nastaviti sa tim

Posted

Super je ime izgradio, pola Amerike ga želi mrtvog :haha:

Volim Nacht ali čovek je klasičan narkoman, menja iskaze kao čarape, izgubljen kompas skroz.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Jebiga jeste dobro izdanje ali ne mogu da se otmem utisku da je Blake prošao svoj kreativni vrhunac sa Instinct i Meddle parnjacima, ovde je očigledan ogroman talenat koji nikako da se realizuje u fulu zbog propratnih brda sranja. Vidi se šta i kako kad čovek odradi pesme kao Fireheart ili Tear you down ali album i šlajfa tu tamo, ne mogu da prenebregnem jebaga.

Još kad čovek vidi da npr ovakve stvari još uvek traju

Kevin Thompson Hey blake I sent in fourty dollars and I still havent gotten my record and t shirt, it was a while ago when you were selling the white powder t shirts. When can I expect my order to arrive?

ostaje tužnjikav ukus u ustima.

Posted

ne mislim uopšte da je nešto lepo ili romantično, čovek je prosto raspad i uvek je bio otvoren o tome, samo je valjda black metal kao pojava postao toliko bezopasan i politički korektan da i Blejk kao običan džanki ustalasa celu planetu

šta znam, suviše sam valjda slušao GG Allin-a i slične pojave u životu da mi ovo bude nešto mnogo gadno i odbojno :haha: