Мајор Гашпар Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Mozda i nije Ko ce ga znati..bitno je da je postena devojka Quote
Мајор Гашпар Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ана је раније певала у Енергији. И има интересантне слике у новом Scandal!-у. Добра је ... Nego sta Prelistao sam taj broj..mala je zategnuta Quote
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) Јесте. Mozda tebi, ali Zdravko Colic je duplo jaci! Ceca kao zenska zvezda je najjaca, ali da joj dajem pare na pare! I to na kakav nacin, NIKAKO! Edited June 22, 2006 by Black_Totem213 Quote
Álvaro Recoba Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 За паре си у праву, да је златни омот па ајде 500 динара, а овако. А и јесте Цеца највећа женска звезда, али је највећа звезда што се каже естрадна из Србије. Јер она је из Житорађе, а Здравко је из Сарајева ... Quote
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) За паре си у праву, да је златни омот па ајде 500 динара, а овако. А и јесте Цеца највећа женска звезда, али је највећа звезда што се каже естрадна из Србије. Јер она је из Житорађе, а Здравко је из Сарајева ... Zdravko je Srbin iz Sarajeva, zar ti ljudi nisu Srbi? Edited June 22, 2006 by Black_Totem213 Quote
Álvaro Recoba Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 Јесте, али ја нисам мислио на националност, већ територију. Quote
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Јесте, али ја нисам мислио на националност, већ територију. Ok, mada mi opet nista nije jasno. PRVA MUZICKA ZVEZDA U SRBIJI JE ZDRAVKO COLIC Prva Muska zvezda u Srbiji je zdravko colic Druga muzicka zvezda u Srbiji je Ceca Prva ZENSKA muzicka zvezda u Srbiji je Ceca Quote
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ја сам рекао ИЗ Србије. Pa Zdravko Zivi i U Srbiji, au, ovako mozemo u krug. Dzabe. Quote
Álvaro Recoba Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 Онда уз Здравка једина права звезда је Светлана Цеца Ражнатовић девојачко Величковић... Quote
Natasha! Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 једина права звезда је Светлана Цеца Ражнатовић Potpisujem Quote
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Potpisujem i ja da se radi o nuli u odnosu na staroj gardi narodne muzike. Jebali vas lopovi, hocete krimose ok, krimos moze da se pokaze. Umetnost je nesto drgo. A to sto ste vi seljadija Ok budite to Neka Krimosi kradu narod koliko bude tebalo. Da se ja Pitam ta ceca ne bi izasla iz zatvora, , bice dana, pa i nece.\ Quote
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 A da potpisem nekom samarcinu ovde koji glasaju za Milosevicebe ubice. Glupani i retardi. Ko mi bude kontrirao kontriracu i ja njemu na forimu i off forum Quote
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Kriminalac nije picka Miloseviceva koja je uzela DB karticu nego ko je uspeo sam Tako da Ceca moze da duva, Tomi Zdravku Zeljku Silvani i ostaloj kompaniji Jebo ja onom mater ko je pusti iz Cz-a Svako normalan bi za ono dobio 30godina i vise. Ali ok dci ce nova vlat Pusite ga nemoralna stoko Quote
Dowla Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Za Vidovdan u Futogu ce nastupiti:Seka Aleksic, Luna, Bora Drljaca, Futoski Jarani i Nedeljko Bilkic Quote
Álvaro Recoba Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 (edited) Potpisujem i ja da se radi o nuli u odnosu na staroj gardi narodne muzike. Jebali vas lopovi, hocete krimose ok, krimos moze da se pokaze. Umetnost je nesto drgo. Не ради се овде о уметности... Друго, Тома је мртав, жив је Новица, и они су из Печењевца, лесковачког села. Пролазио сам кроз то село десетак пута... Треће, не знам на ког Жељка мислиш. Ако на Јоксимовића, ја ћу да цитирам живу легенду (етно-џез) музике, тј. уметности, из Србије Шабана Бајрамовића : " Дечко лепо пева, али како ја могу то да слушам кад знам да је крадено ..." И још ево ти сличка ( није СЕСА ): Edited June 23, 2006 by Alvaro Recoba Quote
Natasha! Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 И још ево ти сличка ( није СЕСА ): Al je Tina Quote
Zagrivuk Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Не ради се овде о уметности... Друго, Тома је мртав, жив је Новица, и они су из Печењевца, лесковачког села. Пролазио сам кроз то село десетак пута... Треће, не знам на ког Жељка мислиш. Ако на Јоксимовића, ја ћу да цитирам живу легенду (етно-џез) музике, тј. уметности, из Србије Шабана Бајрамовића : " Дечко лепо пева, али како ја могу то да слушам кад знам да је крадено ..." И још ево ти сличка ( није СЕСА ): Tisina bre, zivis van a kao obisao si sela, ma super, do juce su karali ovce ili su njih karali ovnovi i sad mi ovde uzimaju pare, Zeljko I zdravko su gospoda za te tvoje drvosece. Ovo su tvoji favoriti Quote
Dowla Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 overite ovaj link http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendid=57964245 Quote
Álvaro Recoba Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 Tisina bre, zivis van a kao obisao si sela, ma super, do juce su karali ovce ili su njih karali ovnovi i sad mi ovde uzimaju pare, Zeljko I zdravko su gospoda za te tvoje drvosece. Ovo su tvoji favoriti Прво , ја сам из село. Сва документа ми се воде на село Гложане. И то је равничарско село на Морави , нема дрвосеча. Имамо фолије ( пластенике на књиж. српском ) , идем на комбајн и у сено, барем мало да помогнем, јер студирам у Нишу. Ко кара овце , не знам ... И та слика баш нема неке везе, ај да си ставио неку са неког турског поднебља, пошто су урбани сељаци одавно то превазишли, они су модерна генерација која прати светске трендове., а оријент је увек , је ли, у тренду or so... А Жељко је лопов , краде туђе песме ( азербејџанске ), а и оне које сам прави су досадне као болес' . Шабан Бајрамовић је нпр. за њега татко. Предлажем ти да послушаш песму Амбис мог живота од Новице З. Просветљава... Al je Tina Јесте. Quote
Recommended Posts