Jump to content

Recommended Posts

Posted

Definitivno brukaju forum...Dosla sam ovde da bih pobegla od tih sranja a ne da komentarisem o njima i da se raspravljam sa gomilom dobrih ljudi oko narodnjaka koji ne vrede ni da se spomenu...

Posted (edited)

Ti da ne seres vise Elvise :angry:

U bilo kojoj temi da se napise nesto sto tebi ne odgovara odmah pocinjes da kenjas nesto tipa,vi ste glupi,ja sam najpametniji,shvaticete...Koji ti je kurac,sta se tripujes... :evotigana:

Edited by Darkerka
Posted (edited)

Meni samo nije jasno, ako vec neko ne voli narodnjake sta

koji kurac trazi na ovoj temi...

Pustite ljude nek uzivaju bog te mazo :)

Preporucio bih jednu ekstra stvar:

Zvonko Bogdan - Ko te ima taj te nema

ovo u sustini i nije neki narodnjak, ali sada je mnogi

pevaju, pa cak i onaj cigan keba... ali Zvonko je

LEGENDA :)

Edited by Little Butcher
Posted

A da ne zaboravimo

IPB Image

mareta

Ljudi po pitanju narodnjaka:

-Ima ih na svakom cosku

-oni su hteli mi to da priznamo ili ne deo nase kulture ma kako losa ona bila

-i nikada nas nece razumeti

zato nikad ne treba biti iskljuciv po tom pitanju,jer ako smo bolji od njih onda cemo mi njih da razumemo,

a oni nas i ne moraju.

A i licno - slusam ih kad god izadjem i bas mi je do jaja!

Ko te pita bidno da se :pivopije::pivopije::pivopije:

Posted

Pa super ti zivi u svojoj realnosti a mi cemo u ovoj i gotovo.I ostavi nas na miru da pricamo javno o ovoj muzici a ti cekaj prvu privatnu zurku pa tamo krisom zapevaj narodnjake.

Posted

A sta ces neko voli nardonjake, neko ne, ja generalno gledano ih ne volim.

Slusam ih samo na zurkama(i to retko, posto se i ne vidjam puno sa ekipom iz srednje), a u kuci imam samo kompilaciju Tome Zdravkovic i mp3 Ace Lukasa i to slusam jednom u tri meseca. Bas retko i mozda imajos 5 pesama koje volim da cujem.

Ma ok...

Nego,nemam nameru da se svedjam sa likom koji plitko razmislja,a jos kad vidim onu smesnu sliku sve mi je jasno... :red:

Posted

Pazi Darkerka ja tebe nisam vredjao i ne zelim da pocnem.

A stvarno mi nisi jasna.Ima nas koji smo slusali metal ili ga i dalje slusamo ali usput slusamo i narodnjake.Kao sto mozes da vidis registrovao sam se na ovaj forum jos pre tri godine.Dosta vremena je proslo pa metal nije vise sve u mojoj ,,plitkoj'' glavi, niti je ikad i bio.Opet, sa druge strane nije mi jasno zasto unosis toliku ozbiljnost i agresivnost u ovu opustenu temu, gde tebe niko nije napao niti ti ista ruzno rekao.Pa stvarno ne znam ko je ovde plitak ako nesto sto mu se ne svidja i sto ga toliko nervira ne moze da ostavi na miru.Ovo je jedna opustena tema gde se prica o muzici uz koju se vecina nas dosta puta zabavlja i :pivopije: i ne vidim tu nista lose.Dakle ako ne volis narodnjake ok i to sasvim ok ali ostavi nas na miru, svoje si rekla.

Gde je bre ovaj Alvaro Recoba kad treba da se brane narodnjaci? :D

P.S. Darkerka a sta imas protiv Maze i Lunje majke ti? :confused: Pa to je najlepsi crtac ikad i ne znam sta fali slici.

Posted

Jel su u pitanju old ili new school narodnjaci?

cisto da znam ;)

nisam siguran....ali u pitanju je sirovi new school narodnjak !!! Sta god ovo znacilo !! :)