Álvaro Recoba Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 kakav je uzivo? jel imao neki nastup? meni preko tv-a izgleda sexi Бел ко сирење! И има неке тетоваже... Да ли ће да има наступ, не знам... Али сам упамтио шта је причао, цитирам : " Јебига.. Шприцер је најбољи сад..." Quote
Mary Joe Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Videh Seku Aleksic na TV-u juce. Radila liposukcija samo tako... Quote
Villain Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Uz ovakvog pevaca ide OVAKVA atmosFera! Quote
The Watchtower Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Videh Seku Aleksic na TV-u juce. Radila liposukcija samo tako... Ne znam samo koju liposukciju. jedina pevačica na kojoj je sve natural je ona. Quote
Natasha! Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 mislim da je seka uradila korekciju dojki.... a ova slika gore je kult Quote
Álvaro Recoba Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 Него да ли сте упознати са ултрахитом Фазлије Мало виски мало кока-кола? Врх! :) Quote
Natasha! Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 jaoj majko kakav "spot" a pazi mu neotvorenu kolu i viski na stolu a ove ribe geće nemaju Quote
Álvaro Recoba Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 Ни не треба да имају Врло интересантни коментари на песму, тј плејбек Quote
Natasha! Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 ona plavuša nije loša sad čitam komentare što je najgore, pesma nije loša, meni već ušla u glavu Quote
Álvaro Recoba Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 Како и неће кад је ултимативни хит! Него, интересује ме какав је тај оригинал на арбанском, који ли је то онда квалитет :) Не знам шта ће ова плавуша око таквог циганина, мада зајебан је Фазлија.... Quote
Natasha! Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 ja nikad do sad nisam čula za fazliju al sad vidim da je kult moracu malo vise da pratim VIP produkciju, ima kvaliteta Quote
Álvaro Recoba Posted July 13, 2007 Author Report Posted July 13, 2007 ВИП је култ, има пуно оваквих бисера попут Фазлије Нећеш да се покајеш... Quote
Mary Joe Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Ne znam samo koju liposukciju. jedina pevačica na kojoj je sve natural je ona. Sad je extremno vitka, a natural grudi su ostale ogromne. Plus da dodamo da se nije pojavljivala u javnosti mesecima. Liposukcija garant, morala je i ona kad-tad postati mrsavica... Quote
~ ت ~ Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Još 1 dan do koncerta Baje Malog KLindže u lokalnoj mi seoskoj sali za svadbe, izdržati ne mogu, sve cupkam kolenima, grickam zanoktice, a kad ne grickam zanoktice-grickam badem i lebleblije, jedva se suzdržavam da ne čačkam kožu lica jer mu moram biti lepa, tragam za Hajneken kartonskim podmetačem za čaše da mi na njega lupi autogram, žickam pare od rodbine da mu ih nalepim na maljava prsa ako se baš raspametim... Realno, zar za 200 dinara, koliko košta karta, možete dobiti više zabave od one koje garantira jedan od rodonačelnika patriotskih, pivskih i ostalih šega? Gotov je, gotov je, ubiće ga žena, uš'o je u treći karton Hajnekena! Quote
Axeanosilas Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Управо сам, на локалном радију, чуо цвлтни рефрен: "Изашла је тужна из малог кафића и кренула негде низ улицу дугу од бола ми тада дах у грлу стаде еј животе, брате, што раздвајаш младе" Ко је уметник и како се зове песма? Хвала. Quote
Wise Owl Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Управо сам, на локалном радију, чуо цвлтни рефрен: "Изашла је тужна из малог кафића и кренула негде низ улицу дугу од бола ми тада дах у грлу стаде еј животе, брате, што раздвајаш младе" Ко је уметник и како се зове песма? Хвала. Umetnik je Milan ili Mladen Tomic - jedno od ta dva imena, 'bem li ga, a pesma se zove Crveni karanfili Sreo sam je u malom kafiću, crveni su karanfili cvaliiiii... Quote
The Watchtower Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Mladen Tomic - Crveni Karanfili Quote
Bobby V Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 http://sr.uncyc.org/index.php?title=%D0%A1...p;variant=sr-ec Какав певач! Душу дао за микрофон и њиву. То је есенција ратарске поезије. Албуми су му бољи од бољег. Права легенда и бећар. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 ijao, slavisa bukvic, ko je smislio trip, svaka cast, rispekt za vrhunski kvalitetan humor.... Quote
AGGRESSOR55 Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 ovde mozemo videti da je scena u progresu. nekad su bubnjari imali samo jedan dobos, a gle sad, decko ima dva osrednja bubnja Quote
lemmy sixx Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Jasar Ahmedovski "Vencajte me sa njenom lepotom, Vencajte me sa njenim zivotom, Spreman bogu da se predam, Ja je volim,ja je nikom nedam" Dobar je Jasar,ali Kemal Malovcic rulz d vrld. ZIVEO JUZNI VETAR!!! Quote
blondie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 http://sr.uncyc.org/index.php?title=%D0%A1...p;variant=sr-ec Какав певач! Душу дао за микрофон и њиву. То је есенција ратарске поезије. Албуми су му бољи од бољег. Права легенда и бећар. :) :) ne ismijah se ovako dobro otkako maloljetne goticarke ne pisu poeziju po Snazi Rijeci nisam u toku s ovim likom, imam utisak da se neko dograbio licne karte, uzeo sliku i napravio cijelu ovu pricu odlicno je Quote
enclave Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 @lemmy sixx - Dobar je Kemal ali MILANCE RADOSAVLjEVIC je za mene THE KING! DAO BIH OVO MALO ZIVOTA Jos pamtim svoje detinjstvo rano bezbrizne dane prepune srece davno sam za njima prestao da zalim al' tebe srce prezaliti nece Ref. Dao bih ovo malo zivota sto ce mi proci u ceznji za tobom dao bih ovo malo zivota bar na trenutak da sam sa tobom Cesto se setim mladosti svoje rane sto bese lepa, lepa ko prolece i nju je srce prebolelo davno al' tebe nikad prezaliti nece Ref. Dolazi jesen zivota moga davno je moje uvelo cvece ni zivot draga ne zalim vise al' tebe srce prezaliti nece Quote
Recommended Posts