AGGRESSOR55 Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 samo za pijano drustvo u cosku, trenutno slusam ovu pesmu: Mitar Miric Maloletnica Pobegla si nocas, pobegla od svojih dosla da mi kazes da me ludo volis rizikujes mnogo, a i ja sa sobom opasno je mala da se vidjam s tobom Ref. Idi kuci maloletnice jos si mlada za poljupce idi kuci jer ja sam njen ja sam njen i zaljubljen Sta ce reci tvoji kad se vratis kuci pitace te gde si bila cele noci previse si hrabra za godine svoje premlada za ljubav ljubav i nas dvoje Ref. Sacekaj jos malo, ludosti ne pravi momak tvojih snova sam ce da se javi nek ostane tajna da si sa mnom bila jer ja nisam onaj, o kome si snila Ref. Quote
Chile Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 samo za pijano drustvo u cosku, trenutno slusam ovu pesmu: Mitar Miric Maloletnica Pobegla si nocas, pobegla od svojih dosla da mi kazes da me ludo volis rizikujes mnogo, a i ja sa sobom opasno je mala da se vidjam s tobom Ref. Idi kuci maloletnice jos si mlada za poljupce idi kuci jer ja sam njen ja sam njen i zaljubljen Sta ce reci tvoji kad se vratis kuci pitace te gde si bila cele noci previse si hrabra za godine svoje premlada za ljubav ljubav i nas dvoje Ref. Sacekaj jos malo, ludosti ne pravi momak tvojih snova sam ce da se javi nek ostane tajna da si sa mnom bila jer ja nisam onaj, o kome si snila Ref. E to je dobar bluz Quote
Марија П : Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 To sam i ja krenula da napisem... Zna li se od cega?? Quote
Hudini Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Nemam pojma, i ja sam sad čuo. Možda je bio bolestan? Dugo ga nešto nije bilo u medijima. Quote
Марија П : Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Kako nije? Izdao album ove godine! Ja sam ga videla na nekoj televiziji letos... Umro je u bjeljinskoj bolnici u 43. godini zivota... Quote
Hudini Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Mislim u poslednjih par meseci... Quote
Марија П : Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Pa, ovo je bilo relativno skoro, s obzirom na cinjenicu da nisam ni videla, ni cula za njega od kad su ukinuli Palmu... Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ljudi, umro Nino!!! ne seri!!! šta ćemo sad??? tri dana žalosti??? Quote
Марија П : Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Naravno! Bio je mnogo veca faca od Toseta, a jedva da se spomenulo da je umro. Quote
Sisus Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ako je ovo stvarno istina, idem da otvorim temu na "Sve i svasta". Svi su na Tosetovoj temi rekli da im je zao kad neko umre, bez obzira sta je radio i cime se bavio. Bas da vidim hoce li se svi javiti i povodom Ninove smrti. Samo da mi potvrdite informaciju. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 (edited) 24SI - Sinoć oko ponoći u 43-oj godini života u Bijeljinskoj bolnici preminuo je Nikola Rešić "Nino", rođen u Bosanskoj Dubici 12.01.1964. godine. Početkom rata odlazi u Srbiju, gdje je i počeo vlastitu karijeru. Svojedobno je bio najpopularniji folk pjevač ovih prostora, a proslavio se hitom Zorana Matića iz 1993. "Što mi noći nemaju svanuća", pjesmom koja je ubrzo postala megahit. Niz godina snimao je za ZAM produkciju iz koje su izisle sjajne pjesme: "Šta ću mala s tobom", "Nemirna si kao čigra", "Zaćutale sve gitare", "Tvoje oči"... 'što mi noći nemaju svanuća što kafana postade mi kuća' ili 'šta ću mala s tobom kunem ti se bogom još uvek si mlada da te ljubim sada' r.i.p. Edited October 19, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Quote
Sarah_Key Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 A jel slusao neko onu malu Danijelu iz Bosne?'Ladno neko dete peva ovo U lose sam drustvo ja upala Sta je droga ja to nisam znala Sada svima savetovat' mogu lud je onaj ko uzima drogu Morfin,hasis i marihuana Druga droga znana i neznana Pokazuju svoje pravo lice Drogerasi su samoubice Mora da se cuje da bi se poverovalo! da... ostatak pesmice: Kokain je zlo ovoga vjeka I opasnost za svakog chovjeka, Unishtava svako zhivo bicje, Drogerashu tuzhna zora svicje! Refren Heroin nas sasvim unishtava, Ko nastavi nesrecja je prava, Vala svima savjetovat mogu: Drogerashi napustite drogu!!! Quote
Grobodan Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 RIP Nino. Koji bedak, mnogo ga gotivim... Quote
Lord B.Anal Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Koja je sansa da mi objave umrlicu s ovom slikom: ? Bio je smeker, transcedentni idol mladih. Quote
vudun Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 ''Поноћ већ је ту, а ти још си са мном чекају те мораш поћи... Еее ее хееј, шта ћу мала с' тобом кунем ти се Богом још увек си млада да те љубим сада!'' УЖАС! Ако ме Тошетова смрт није потресла, Нинкетова свакако јесте! Штета, баш је био баџа - много сам га готивио у трећем/четвртом основне када је био на врхунцу популарности. Труни у Миру Нинке... Quote
Марија П : Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=2...mp;sectionId=41 Quote
kuruz Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Да ли се још неко овде ложи на Усне боје вина од Бобана Пиромана? Генијална песма... Quote
Álvaro Recoba Posted October 20, 2007 Author Report Posted October 20, 2007 (edited) Мене већ трећи месец одушевљава та песма, откад се појаво спот на ДМСАТ... Него, трагедија! Умро Нино, Амир Решић, Бог да му душу прости... Гледао сам синоћ ону емисију на БН и погоди ме... Умро је од перфорације јетре или сл. узроковане алкохолизмом. Једна од култних песама, између осталих, је и : "Ти си ћерко татин син на судбину се не жалим Ти си ћерко татин син са тобом се поносим" RIP Edited October 20, 2007 by Álvaro Recoba Quote
Geozee Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Upoznao sam Zeljka Shashica danas... Quote
enclave Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Kolko ja tog coveka gotivim to je strasno...Zeljko Sasic je obelezio moje dane u osnovnoj skoli a pesma Neka Oci Mi Uzmu mi je himna.Koja legenda. Quote
vudun Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Meni je najomiljenija njegova ''Ti Lutko Moja'' Mada su mi i ''Podočnjaci'' u ''opisu posla'' Znači stariji hitovi... Quote
Minerva_SD Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Да ли се још неко овде ложи на Усне боје вина од Бобана Пиромана? Генијална песма... Ma ne seri! Ko je taj uopšte? Ko još pije vino? Quote
Recommended Posts