darkonet Posted October 3, 2019 Report Posted October 3, 2019 Sve je bilo ok dok na 3:19 nije zajebo stvar Quote
Sreta Posted October 13, 2019 Report Posted October 13, 2019 KURVA UMIREEEEEE KURVA GASI SEEEEe 1 Quote
vudun Posted December 29, 2019 Report Posted December 29, 2019 To je to je pesma za sva vremena!!! Quote
KazimKazim Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 Ne mogu da odlucim koa mie bolja trenutno, ali remek dela zasigurno Quote
obsessed by cruelty Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 21 minutes ago, KazimKazim said: Quote
darkonet Posted February 11, 2020 Report Posted February 11, 2020 http://www.youtube.com/watch?v=Btp-rkf6Xr8 http://www.youtube.com/watch?v=mFQ-kMEM3vU http://www.youtube.com/watch?v=lrPpgEEv5Xo sve od ovo troje iz ovih ''soba za secanje'' sto je sad postalo aktuelno a Sladja allegro povukla nogu 1 Quote
Мајор Гашпар Posted February 15, 2020 Report Posted February 15, 2020 Colovic Bog. Muja joj rece: "Pa to je štos, fora je biti po glavi bos". 1 Quote
Fapril ethereal Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 Ako imaš drugara kome pozajmljuješ pare, koji se zove Srećko, možeš da mu zapevaš to haha Quote
KazimKazim Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 Cuo na radiu neka izvodi uzivo..na prvu sam tripovao dae u originalu JuVe i da peva Dragana/Semsa/eventualno Hanka...ali kara banana...kako god - dobar sentis Kolko istrumenata se cue, ko da ga prati neki indiski djez bend...klasa Quote
Haos sam ja Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 (edited) Kakvo je vaše mišljenje o Nedeljku Bajiću Baji? Za mene je on najjači new school narodnjak bez premca, sudeći po nekoliko pesama koje sam čuo iz zrele faze karijere (oprostićemo mu Mini suknju, jbga trebalo je vremena da dostigne zen fazu i otvaranje svih čakri) i to iz nekoliko razloga. Prvo, nikad nije bio na grandu niti imao ikakve veze sa tom boranijom - što će reći jedan neviđen dingospo i liga za sebe, drugo, totalno je proggy sa orkestracijama kompozicija - što će reći il je neki anonimni Grk radio prekovremeno pa gospodin Baja kupovao samo najjače aranžmane ili se neko jako potrudio oko njega - u svakom slučaju novije pesme su mu za 2 klase iznad banalne konkurencije, treće - jednostavno poseravanje po svim Panonskim govnarima i Sergejima Ćetkovićima ovog sveta kad je u pitanju respekt za nježniji pol i jedna dostojanstvena a iskonska emocija, to su neke Jesenjinovske visine, Baja prevazilazi puku patetiku pop senzibiliteta, četvrto - samo velika gospoda poput gosn Baje iznajmljuju Narodno pozorište za snimanje spota sa sve simfonijskim orkestrom i pratećim vokalima, jednom rečju klasa, peto - nisam nikad čuo nikakav loš trač ili priču o njemu (mada nije kao da sam tražio, ne bih da kvarim svoj utisak o ovom velikanu, nemojte mi to raditi). Dakle, u pitanju je neopevana veličina, heroj narodne lirike vindzorskih manira, mogu da ga zamislim kako na nekom salašu gaji lipicanere, pije najbolji bordeaux i mrče samo visokoporcentnu kolumbijsku kokaniđu, dok ljubi ruke komšijskim damama i gladi samojeda. Jedna masivno underrated gromada, biće nam žao kad ga ne bude jednom bilo ali ostaće njegove prelepe kompozicije kao spomenici ljubavi, gospoštini i životnoj filozofiji lordova. Baja je King crimson narodnog melosa. Zapisano je u vremenu. Edited May 11, 2020 by Haos sam ja 1 2 Quote
kuruz Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 postoji samo jedan Baja i to nije ovaj lažnjak Brena takođe nastupala u Narodnom pozorištu Grand ftw Quote
Haos sam ja Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Tačno sam čekao koji će prvi marjan rističević da se javi. Nemoj mi porediti najveći Sfrj projekat i personifikaciju duhovne sirotinje sa popularnošću skromnim ali umetnički gigantskim gospodinom Bajom. Nije to za svakoga. Quote
kuruz Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 lažni Baja je da ide u poluvremenima utakmica koje RTS prenosi, pošto su to trenuci za perjanice mučenog PGPato mu je maksimum Quote
Haos sam ja Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Gospodina Baju sa razglasa puštaju u dalekome Denveru pred NBA tekme, što je za lokalnu gologuziju samo misaona imenica. Quote
Fapril ethereal Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Verovatno Jokić objašnjava Milsapu da treba da sluša Baju Quote
kuruz Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 to je glupi Nurkić puštao zato je i oteran iz Denvera Jokara zna šta je prava stvar https://youtu.be/z7u6f_ld5eY Quote
Haos sam ja Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Pa dobro, pretpostavljam da ga Nurkara sad pušta u Moda centru. I da ne zaboravim još jedan žešći kvalitet gospodina Baje, naime "Nedeljko Bajić Baja" se rimuje sa "poližeš mi jaja" što je svakako veliki plus u mojoj knjizi. Quote
Recommended Posts