Jump to content

Recommended Posts

Posted

hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) :)

Posted

Какав квлт :)

hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) :)

Нема бре журке без доброг народњака . Какав бре мјетал , какав денс . Без Томе то не може !

Posted
hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :):)

Moguce zato sto svako ima razlicit ukus, tj. da si pustio CoB ili Moonspell ljudi bi se napalili (mislim, slican zvuk BranCi 'DeathOwl' Sovrlic)... :da:

U svakom slucaju, ne smeta narodna, samo da nije krsh poput JK i sl. osim ukoliko se ne snima to i pravi Agro momenat (moze i uz drogu, pa nek nam oci sjaje)!

Posted (edited)

СОДОМИ ЕНД РАПСОДИ

\m/

Штета што спота нема ... Најбоља песма свих времена, свих жанрова и поджанрова те опојне уметности - музике.

Ваистину виртуози.

угасите интернет, забраните Металику, Карлеушу и Ајрон Мејден ... мислим, да снимају плоче и то.

\m/

v8pnp5.gif24dlqtl.gif161fck8.gif

Edited by Вуду Соло Неле
Posted
Alvaro, samo u potpisu ispravi "ništa nije znao ON...", malo mi bode oči... :pivopije:

Променио.. Кол'ко сам само дуго живео у заблуди, срамота!

Posted
Tesho pa zar se nije prodao, ovde? Vidi kako je narodno/domacinski izgledao u pochetku, a vidi ga sada, fura "drogiram se na skupim fancy splavovima" .

kao prvo na omotu prvog albuma je slikan u kravati i odelu i na svim nastupima od pocetka je bio lepo moderno obucen,ne vidim kako se je izdao

Ма Теша има прилично истанчан слух кад је у питању народна музика B)

hvala hvala

hahahahhaha

cist kult

svaka cast :pivopije:

Teso,odlicanizbor! Kakva divna pesma! :D Srce mi zaigralo odmah xD

lepo lepo :pivopije:

Posted

Mica Trofrtaljka - Kolekcija 1968-1988 

01- Trofrtaljka
02- Davorike dajke
03- Moja roba moj ducan
04- Sela mala na putic
05- Cica iz Barica
06- Mica krojacica
07- Beži sido, Bog te vid'o
08- Ja sam novi vozac
09- Predem vunu i kucinu
10- Kondukter
11- Hoce deda malo meda
12- Nije kupcu verovati
13- Ja i dragi stupili u brak
14- Kad ne sadiš kako ce da nikne
15- Udri Milju po fitilju
16- Pevaljka sam od glave do pete
17- Muško mi treba
18- Mornar voli pucinu
19- Drž' se cerko tvrdog kursa
20- Milisave tugo moja
21- Dara Nijagara
22- Prijatelju Jerotije
23- Ah, sto nisi mali kunic
24- Jeremiji kunac do kolena
25- Rdavome kupcu i dlake smetaju
26- Ala volim dobru kuru
27- I labavi ume da zabavi

http://rapidshare.com/files/142266045/Mica_Trofrtaljka_-_Kolekcija_1968-1988__Upload_by_Stole_.rar

jedan best of :D

Posted (edited)

"Traže selo da ostavim,

Da osetim život grada,

Al ja volim kad pred zoru,

Kučina ubada."

ala volim dobru kuru po dva tri put na dan / to skida temperaturu ko dlanom o dlan

Edited by Mita