Álvaro Recoba Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 Много ми је криво за Халида.. Quote
Grobodan Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Alvaro, samo u potpisu ispravi "ništa nije znao ON...", malo mi bode oči... Quote
Uruk Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 hahahahhaha cist kult inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) Quote
José Luis Chilavert Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Какав квлт hahahahhaha cist kult inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) Нема бре журке без доброг народњака . Какав бре мјетал , какав денс . Без Томе то не може ! Quote
Josif Visarionovič Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 ja sam za 18. rodj pustao metal,i kad sam video da je opasno pocelo da smara narodnjaci su podigli atmosferu. Quote
Ivan_Creed Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 hahahahhaha cist kult inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio Moguce zato sto svako ima razlicit ukus, tj. da si pustio CoB ili Moonspell ljudi bi se napalili (mislim, slican zvuk BranCi 'DeathOwl' Sovrlic)... U svakom slucaju, ne smeta narodna, samo da nije krsh poput JK i sl. osim ukoliko se ne snima to i pravi Agro momenat (moze i uz drogu, pa nek nam oci sjaje)! Quote
Ivan_Creed Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Evo vam, pa rukobludnicite.... darknes dolazi... Quote
vudun Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) СОДОМИ ЕНД РАПСОДИ \m/ Штета што спота нема ... Најбоља песма свих времена, свих жанрова и поджанрова те опојне уметности - музике. Ваистину виртуози. угасите интернет, забраните Металику, Карлеушу и Ајрон Мејден ... мислим, да снимају плоче и то. \m/ Edited March 13, 2009 by Вуду Соло Неле Quote
Álvaro Recoba Posted March 13, 2009 Author Report Posted March 13, 2009 Alvaro, samo u potpisu ispravi "ništa nije znao ON...", malo mi bode oči... Променио.. Кол'ко сам само дуго живео у заблуди, срамота! Quote
Теша Тешановић Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Tesho pa zar se nije prodao, ovde? Vidi kako je narodno/domacinski izgledao u pochetku, a vidi ga sada, fura "drogiram se na skupim fancy splavovima" . kao prvo na omotu prvog albuma je slikan u kravati i odelu i na svim nastupima od pocetka je bio lepo moderno obucen,ne vidim kako se je izdao Ма Теша има прилично истанчан слух кад је у питању народна музика hvala hvala hahahahhaha cist kult inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) svaka cast Teso,odlicanizbor! Kakva divna pesma! Srce mi zaigralo odmah xD lepo lepo Quote
vudun Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EPufGVDKwRY&fmt=18 Power metal na Grand način. Novi hit. Quote
Mita Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Mica Trofrtaljka - Kolekcija 1968-1988 01- Trofrtaljka 02- Davorike dajke 03- Moja roba moj ducan 04- Sela mala na putic 05- Cica iz Barica 06- Mica krojacica 07- Beži sido, Bog te vid'o 08- Ja sam novi vozac 09- Predem vunu i kucinu 10- Kondukter 11- Hoce deda malo meda 12- Nije kupcu verovati 13- Ja i dragi stupili u brak 14- Kad ne sadiš kako ce da nikne 15- Udri Milju po fitilju 16- Pevaljka sam od glave do pete 17- Muško mi treba 18- Mornar voli pucinu 19- Drž' se cerko tvrdog kursa 20- Milisave tugo moja 21- Dara Nijagara 22- Prijatelju Jerotije 23- Ah, sto nisi mali kunic 24- Jeremiji kunac do kolena 25- Rdavome kupcu i dlake smetaju 26- Ala volim dobru kuru 27- I labavi ume da zabavi http://rapidshare.com/files/142266045/Mica_Trofrtaljka_-_Kolekcija_1968-1988__Upload_by_Stole_.rar jedan best of Quote
vudun Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Imam neke njene pesme na hardu. Ovo je već obilata & masna kolekcija ... potpuna. Će posluži. Jedna je Mica Trofrtaljka. Quote
Mita Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 au znaci ova je sve zajebala stavljam sve ovo na fon i nacicu nesto da mi zvoni Quote
vudun Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Ja bih za melodiju stavio refren od ''Rđavome kupcu i dlake smetaju'' Quote
Mita Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) "Traže selo da ostavim, Da osetim život grada, Al ja volim kad pred zoru, Kučina ubada." ala volim dobru kuru po dva tri put na dan / to skida temperaturu ko dlanom o dlan Edited March 18, 2009 by Mita Quote
Mita Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Za Tesu mog coveka http://www.youtube.com/watch?v=PO-ze456VfM Quote
Álvaro Recoba Posted March 23, 2009 Author Report Posted March 23, 2009 Да се подсетимо ултимативног квалитета! Драгана и ЈВ - Сто ћу чуда учинити Quote
Recommended Posts