Jump to content

Recommended Posts

Posted

Дефинитивно најјефтинији спот је одрадио Шабан за песму ,,Дођи да остаримо заједно'' . Мислим , пензионери и клинац на бицикли који упадају у кадар ... Штета за тако добру песму .

Posted
Дефинитивно најјефтинији спот је одрадио Шабан за песму ,,Дођи да остаримо заједно'' . Мислим , пензионери и клинац на бицикли који упадају у кадар ... Штета за тако добру песму .

Potpisujem. Crno-bela tehnika ... a i snimano u nekoj banji ako se dobro sećam. Baš sumoran, monoton spot.

Šaban je još 70-ih nosio periku, tu se jasno vidi. ;)

''Dođi da ostarimo zajedno'' je ujedno i moja omiljena narodna pesma svih vremena. Čist kvalitet, direkt u srce ubada.

Šteta što se takve maestralne stvari više ne prave. Jebem ti Grand, da ti jebem ... i onog blentavo-rošavog Saleta Popovića.

Posted

Веома добар избор :da: Добро , ето , никада нисам био љубитељ Џеја , али остало је чист квалитет .

Ево , баш је сада Љуба Лукић певао у ,,Једна песма једна жеља'' . Још увак га глас одлично служи .

Posted

Slobodan Betulic Betula

01 - Gružanka

02 - Žene matorke

03 - Dobra devojka

04 - Pupoljak

05 - Dedina kovačka

06 - Moja šumadija

07 - Davno beše

08 - Eh kad bi opet

09 - Gde si večeras

10 - Hajde mala

11 - Imam dosta prijatelja

12 - Iš pile preko luka

13 - Keti Katarina

14 - Ksenija

15 - Majko šta da radim

16 - Milena

17 - Neću više da me ljubiš lažno

18 - Nemoj neko decu da mi dira

19 - Opet sam se

20 - Prijatelji moji

21 - Šta je vreme učinilo

22 - Svi kažu eno ga pijan

23 - Ti si moj slatki bol

24 - Vodenice golubice

25 - Za moj srećan put

26 - Zdravo srećo

Kod:

http://rapidshare.com/files/171450834/Betula.rar

Betula

E moj Djede

E moja nesreco

Na mene ne racunaj vise

Nemoj da mi sina milujes po kosi

Nikom ne dugujem

Kod:

http://rapidshare.com/files/182023402/Betula.rar

Posted

Teso, jesi bio nekad u tom Zavicaju - jel pucaju kad imas dugu kosu i to :lol: ?

да се не лажемо мало уме да буде зајебано са дугом косом али ћим виде да стварно волиш музику дижеш три прста и дерсе се радован караџић буде све уреду

ja u zadnje vreme slusam bata kandu legendu harmonike Bata kanda- devojacko kolo

Posted

za sve ljubitelje starogradske i tamburaske muzike evo jedan album koji morate skinuti,rec je o mladom tamburaskom orkestru Ad Libitum za koji je zvonko bogdan licno rekao da sviraju kao matori.inace neki clanovi ovo orkestra su svirali sa zvonkom bogdanom.na albumu su ug;avnom tamburaske i starogradske pesme a ima i obrada od tome zdravkovica.usput ovo je izdalaizdavacka kuca ciji je vlasnik zvonko bogdan

ad%20libitum.jpg

TAMBURASKI EVERGREEN 1

Tamburaski_evergrin.jpg

1. Rastao sam pored Dunava; Dunave, Dunave moje more; Daj mi casu rakije; Sliku tvoju ljubim; Na kraj sela cadava mehana; Ja sam Jovicu; Zabaljka

2. Zavejan je put za salas moj; Salas u malom ritu; U tem Somboru; Tiho tece Sava; Ova nasa livada; Iz Vrsca stize glas; Mi smo momci iz Palanke

3. Kucerak u Sremu; Kada padne prvi sneg; Da zna zora; Ta tvoja suknja plava; Ako jednom odes ti; Kad sam bio vojnik u tom Somboru; Temerav

4. Skripi deram; Dobro jutro moj bekrijo; Jos litar jedan; Evo banke; Moja mala nema mane; Nema lepse devojke; Zapevajte

5. Zaza; Pogledaj me nevernice; Delem,delem; Verka; Kad se setim Zoro tebe; Rajno; Haros mande

6. Te oci tvoje zelene; Jednu casu drzim u ruci; Stani malo kafanski sviracu; Nisam te se nagledao; Nocas mi srce pati; Tamburasi, tamburasi; Tajna; Ostani jos dan

7. Oj jesenske duge noci; Tamno visnjeve boje sal; Za moju Milicu; Zar sve ove godine; Secas li se Sanja; Moji su drugovi

8. Slavujev poj

Ad Libitum - tamburaski evergreen