blondie Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) jebo vas patak. ja kontam da je indy - indira radic meni se cini da ucesnici teme misle da ce ovakvom vrstom trashovanja biti iznad predmeta teme vise nego i sa cim drugim. isto tako mi se cini da ne mogu ispasti gluplji nego sto ispadaju. dobar ti je post, samo mislim da si omasio forum, trebalo je valjda da ovo napises na `avangardu`. Edited June 14, 2006 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 jebo vas patak. ja kontam da je indy - indira radic Blondi, moraš podhitno da se potkuješ znanjem o narodnjoj muzici!! Ne pratiš ovaj novi Grand a to je nedopustivo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 na koju se tigar naložio žešće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Uh, pa to valjda znaš i sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Indy je moje godiste, mada je Ana Kokic bolja riba. Kako vam se svidja Cecino novo izdanje, plave kose i kilometarskog izrastka? Ja kad je prvi put videh, rek'o :''Pobogu, sto se ne ofarba? Ona makar ima para za zilion stilista.'' Kad ono, provalih, u tom izrastku je i fora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Novo Cecino izdanje meni je extra! Nikad ona nije ni imala los fazon, ima zena stila. Prelepa je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Indy je moje godiste, mada je Ana Kokic bolja riba. Kako vam se svidja Cecino novo izdanje, plave kose i kilometarskog izrastka? Ja kad je prvi put videh, rek'o :''Pobogu, sto se ne ofarba? Ona makar ima para za zilion stilista.'' Kad ono, provalih, u tom izrastku je i fora. od kako se ofarbala jos se jasnije uocava njeno cigansko poreklo prava ciganka seljancica, koja ima samo osnovnu skolu, a pocela je svoju "karijeru"pevajuci po kafanama iz svoje i obliznjih selendri sa 16 godina....tuzno...jos ste mi tuzniji vi koji je volite...c c c...jadnici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Sa 16? Uuuuu, jeeeee... Mnogo to meni nesto kasno. Tina je sa toliko stigla i dete da rodi, a pre toga je vec uveliko pevala po kafanama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ne seri!!! to sto ti degradiras ljude koji su sa sela je jadno... njena velicina i jeste u tome, sto je dosla iz vukojebine i postala to sto danas jeste a to je najveca zvezda ovde. ona sad ima nekih 30ak godina i ima sve, postigla je vise nego bilo ko u njenim godinama i ja joj se divim. a da ne pricam kako bukvalno nema pesmu koja ne valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ja se sa sestrom vracam proslog leta avionom sa mora i sa nama je putovala Olja Karleusa(valjda se tako zove, nije Jelena Karleusa) Nemam pojma kako peva ali ne izgleda lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Olja Karleusa je dobra p**** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Sto je meni muka od ovih kvaziurbanih likova koji mrze narodnjake...Ceca>Eyesburn. Nino?Anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nino?Anyone? Ime: Nikola Resic Nadimak: Nino Datum rodjenja: 22.01.1964. Mesto rodjenja: Bosanska Dubica Visina: 185 cm Horoskopski znak: jarac/vaga Boja kose: crna Boja ociju: crna Omiljeni film: Lovac na potezu Omiljena pevacica: Ana Bekuta, Selin Dion Omiljeno jelo: ruska salata, sarma Omiljeno pice: kokta Hobi: citanje Nino je kult!!! "šta ću mala s tobom, kunem ti se bogom, još uvek si mlada, da te ljubim sada" Znam da je Nino bio u nekoj frci jer mu je Šerif Konjović uzeo ribu i pretio mu. Bilo na "Svetu u boji" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Chuo sam za to,ali s verom u Boga,sve je OK. Jel to skidas sa Balkanmedie? Super sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Chuo sam za to,ali s verom u Boga,sve je OK. Jel to skidas sa Balkanmedie? Super sajt. I taj sajt je extra, ali imaš i ovaj gde imaš brdo slika poznatih estradnih umetnika... KLIKNI Edited June 14, 2006 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Olja Karleusa je dobra p**** Da, to je ona! Za razliku od vecine zvezda, ona uzivo izgleda bolje nego u novinama! Uh, kad se setim! Ne znam ni jednu njenu pesmu ali doslo mi je da joj pridjem u avionu i pocnem srati kako sam njen veliki fan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Kliknite obavezno na ovaj link ~KULT~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ta Vendi je pevacica? Ja mislila da joj je funkcija samo da se skida i psuje po novinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Vendi me jako nervira, pravi se pametna a obicna je seljanka. I nikad nije imala hit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Haha, Vendi nikad nije imala hit, to stoji, al ima nesto drugo Inace ona treba da igra u filmu isidore Bjelice "Kraljica Draga u ormanu" A da ne pricamo o onom da je tuzila Vuka Bojovica sto je zivotinji (majmunu ili nilskom konju) dao ime Vendi Vendi je meni lik, pravi se pametna i ima muda edit: nije akcenat na njoj nego na slikama sa linka aman Edited June 14, 2006 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Taj film najavljuju vec tri veka... Kad ce, bwe, vise, nestrpljiva sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Vracam se ja pre par godina sa letovanja u Grckoj busom, ekipa luda, a vozac pusta narodnjake non stop. Secam se jednog zanimljivog stiha gde smo mi poludeli i trazili da ponovo pusti, sofer se napalio i tu pesmu pustio bar 5 puta zaredom i to pojacao do daske. Ide odprilike ovako Dok ti druge vodis na pice i veceru ja te kuci cekam, smekeru, smekeru Bio je jos jedan hit ali to vam pricam u sledecem nastavku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Danas je Ceci 33. rodjendan!! HB!!! Veceras u Bravo Showu peva sa svojim bendom nove pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Danas je Ceci 33. rodjendan!! HB!!! Veceras u Bravo Showu peva sa svojim bendom nove pesme. Hvala!! To se mora gledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Vendi me jako nervira, pravi se pametna a obicna je seljanka. I nikad nije imala hit Kako nije,a Pracnuo se sarancic?Jeste gledali spot?Najbolji je kraj,Vendi se valja po nekom potoku,odelo mokro,slepilo se...U jednom trenutku joj obe bradavice ispale,a suknja upala u dupe.To je,deco moja,posvecenost.Sta se sve nece uraditi zbog umetnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts