Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Dok ti druge vodis na pice i veceru ja te kuci cekam, smekeru, smekeru Bio je jos jedan hit ali to vam pricam u sledecem nastavku Zna li neko ko peva ove kultne stihove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Moja drugarica je to slusala i pricala mi,ali nazalost ne znamo ko peva.Ja znam onu od Brace bez Gaca Gde si bio svaleru,svaleru Ja ti spremam veceru,veceru Kada dodjes ne mozes da jedes Moras prvo malo da me jebes (izvinite na vulgarnostima,ali tako ide) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Moja drugarica je to slusala i pricala mi,ali nazalost ne znamo ko peva.Ja znam onu od Brace bez Gaca Gde si bio svaleru,svaleru Ja ti spremam veceru,veceru Kada dodjes ne mozes da jedes Moras prvo malo da me jebes (izvinite na vulgarnostima,ali tako ide) Drugi hit u busu je bio Zbog tebe bi glavu stavio na panj! E, tu smo vec umirali Zna li se ko to peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ne seri!!! to sto ti degradiras ljude koji su sa sela je jadno... njena velicina i jeste u tome, sto je dosla iz vukojebine i postala to sto danas jeste a to je najveca zvezda ovde. ona sad ima nekih 30ak godina i ima sve, postigla je vise nego bilo ko u njenim godinama i ja joj se divim. a da ne pricam kako bukvalno nema pesmu koja ne valja... sta je sve postala? zena kriminalca,koga su zatim neki drugi narkosi kriminalci ubili?diiivno, to je i meni zivotni san! postala je popularna zbog toga sto za vreme milosevica nista drugo na tv-u nije ni bilo osim muzike sa palme i pinka, sto se skida na tv-u i pokazuje svoje silikonske sise i peva "nudim ti se a ti odbijas" i non-stop prica o nekom patriotizmu, a ako stvarno voli svoju zemlju zasto onda svojoj deci nije dala srpska imena i sto ih nije upisala u srpske skole?!?!!! vratice se jednom sve na svoje mesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 U NS, na platou ispred spensa se odrzava festival narodne muzike: sinoc su trebale da budu zvezde granda ali nisu dosle veceras je Nikola Rokvic sutra neki nepoznati bend u petak Sasa Matic subota: Nervozni Postar nedelja: Tanja Savic i Nemanja Nikolic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 "Ti me varas s mojim drugom Stojkom, dok se mucim s karijes dvojkom." "Mala moja, daj mi sise, sta ce tebi da ti dzabe vise" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 "Ti me varas s mojim drugom Stojkom, dok se mucim s karijes dvojkom." "Mala moja, daj mi sise, sta ce tebi da ti dzabe vise" Zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ja sam skoro cula: ''Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras...'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Hajde da se drogiramo, da nam oci sjaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ja sam skoro cula: ''Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras...'' To je chuvena ciganka Minela! Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja I sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala Ti propadas,ti propadas,jer se opijas Ti propadas,ti propadas,jer se drogiras Pristala zauvek sam ja da budem tvoja robinja I ona kap iz oka sto tece kad se drogiras Koja psihodelija...KULT!!!!! A jel slusao neko onu malu Danijelu iz Bosne?'Ladno neko dete peva ovo U lose sam drustvo ja upala Sta je droga ja to nisam znala Sada svima savetovat' mogu lud je onaj ko uzima drogu Morfin,hasis i marihuana Druga droga znana i neznana Pokazuju svoje pravo lice Drogerasi su samoubice Mora da se cuje da bi se poverovalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Kako nije,a Pracnuo se sarancic?Jeste gledali spot?Najbolji je kraj,Vendi se valja po nekom potoku,odelo mokro,slepilo se...U jednom trenutku joj obe bradavice ispale,a suknja upala u dupe.To je,deco moja,posvecenost.Sta se sve nece uraditi zbog umetnosti. Мој омиљени спот. Гледао сам га једном, а остаће ми у сећању заувек... Синоћ Тина поклонила Цеци 101 ружицу, ваљда што су исто годиште, за рођендан. А иначе Браво Шоу није ми био много интересантан, оно јес нисам ни гледао више од пола . јер био филм Малена на неком нишком каналу, а ја Монику не пропуштам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 To je chuvena ciganka Minela! Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja I sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala Ti propadas,ti propadas,jer se opijas Ti propadas,ti propadas,jer se drogiras Pristala zauvek sam ja da budem tvoja robinja I ona kap iz oka sto tece kad se drogiras Koja psihodelija...KULT!!!!! : Ja sam cula samo u trenutku. Eh, bedak sto nisam uspela cuti celu tu bozanstvenu kreaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Јесте ли видели Тинине слике у новом SCANDAL!-у ? Бунда од сапунице Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Da!!! Sapunica preko bradvica i pice. Nego, mnogo dobra ova pesma Pile od Cece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Kakve Tinine slike? Recite odmah Ja sutre idem da svecano kupim kartu za Cecin koncert!!! Jedva cekam!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Sad na reklami videh Tinine slike u kadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ne znam da li je iko bio na koncertu odavde, ali ja jesam Bilo je fantastično!!! Jedan od boljih koncerata u mom životu . Bilo je brdo ljudi ispred a da bi ušao unutra morao si da dođeš u 6 da bi iole nešto video... Ceca je bila prelepa (kao što ste moždsa videli na prenosu). Počela je sa Beograd pa je onda išlo Idi Dok Si Mlad i sve tako... Uglavnom, EXTRA!!! Ne kajem se što sam bila . Sve je bilo perfektno i isplanirano do sitnice, bina je uživo bila predivna, svetla, reflektori, neki vodopadi... . Pandura je bilo više nego za neku tekmu, a ispred je bilo brdo ljudi koji su slušali cert do kraja. Zagradili su ceo onaj deo tamo, tako da prevoza nije bilo ni izbliza. Imam i Cecin novi album i odličan je ceo!!! Najbolje pesme su Koža pamti, Pile, Ponuđen ko počašćen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 U NS, na platou ispred spensa se odrzava festival narodne muzike: sinoc su trebale da budu zvezde granda ali nisu dosle veceras je Nikola Rokvic sutra neki nepoznati bend u petak Sasa Matic subota: Nervozni Postar nedelja: Tanja Savic i Nemanja Nikolic ceo festival je otkazan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Sad na reklami videh Tinine slike u kadi Купачице моја, направићемо чудо ... Ја сам снимао ( због брата ) Цецин концерт на VHS-у, али сам гледао утакмицу. Не знам шта је за бис требало да пева само ове нове песме. И нисам видео, је л' певала песме Лепотан, Фатална љубав, Ја још спавам? И не верујем да је Аркан горе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Dobar frajer klavijaturista prateceg benda Ace Lukasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 "Ja još spavam" je bila još na početku, negde treća-četvrta... Nisi pratio Alvaro Nije na nebu Arkan, al je lepa pesma Pile Da sam znala da će da bude prenos, gledala bi kući. Nego je ona rekla u Bravo Šou da neće biti prenosa uopšđte već da će izaći dvd kasnije... Jebote kako dobar album, samo to slušam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja sam morala da se zadovoljim TV prenosom. Ipak, glasam za Cecu kao brinetu. Doduse, sad joj je stilista onaj kreator Sasa Vidic, pa je ucinio da ima dobar stil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Закаснио сам , нисам гледао почетак. Имам снимано задњих три сата. А је л' било "Због таквог живота твог моји се снови руше мрзим лепоту твоју ти немаш срца ти немаш душе"? А за албум треба да одем у Ниш да ми неко нареже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja sam morala da se zadovoljim TV prenosom. Ipak, glasam za Cecu kao brinetu. Doduse, sad joj je stilista onaj kreator Sasa Vidic, pa je ucinio da ima dobar stil. Mogla si ladno da dođeš tamo ispred, bilo je brdo ljudi, ozvučenje je bilo sveCko tako da se sve čulo... Saša Vidić je i Sekin stilista Mada Ceca je uvek imala stila, bez obzira na sve... Sviđalo mi s ekad ju je radio Darko Kostić. On ima lepe modela a i stila. A ne dopada mi se ona kreacija Zvonka Markovića s Marakane Baš je bila ružna haljina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Закаснио сам , нисам гледао почетак. Имам снимано задњих три сата. А за албум треба да одем у Ниш да ми неко нареже... Koliko se sećam, na početku su bile: Beograd Idi dok si mlad Zaboravi Ja još spavam Alvaro, album pod obavezno! Znam tvoj istančan ukus i ovo će te oduševiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts