danijel_sh Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) ja ih nisam cuo,ali znam da je rale bio u tom tripu od kad ga znam ... on je valjda radio aranzman za lopov (indira i alen)... mislim i od stevana andjelkovica pesma cvece za nju je ko neka od dugmeta... Edited July 9, 2006 by danijel_sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ahahahahahahahahahaha,koji vrh od sajta! Ko je ljubijo taj neljubi vise politicka pripadnost:apolitican...apolitican my ass!!! a ovaj album... Повратак у будућност 1998 1. Пусти Мићу, гадан је у пићу 2. Само је мој стари знао 3. Бараба са села 4. Булеваром револуције 5. Спонзоруша 6. Данијела - шверцерка 7. Покер апарат 8. Буковице, ој 9. Пјевај брате 10. Хеј животе Hvala na linku! Kako covek da postane toliki car kao on!? E ljudi jel zna neko sta se desava sa starim kukama:"Braca bez gaca"? Jel se jos drze na svetu il' su predali mec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Nemam pojma,nema ih nigde na Netu,nigde ne mogu ni fotku njihovu da nadjem,a jebu kevu svojim explicitnim lyricsima(samo to moze da se nadje na netu) A ja na to pogledah je mrko Nisam sa njom izaso da bih posle drko Nocas cu je u inat odrati od kurca Neka vidi kako seljak prca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Cist Underground. Treba ih imati na kaseti ili ploci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ja samo 3 pesme na MP3ci,neka drugarica negde nasla. Mada je produkcija skroz iskrena,imaju i neke bolesne melodije na klavijaturama. link za lirike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ja samo 3 pesme na MP3ci,neka drugarica negde nasla. Mada je produkcija skroz iskrena,imaju i neke bolesne melodije na klavijaturama. link za lirike To je u stvari progressive..imaju pesme od 10 minuta sa dugim instrumentalnim deonicama gde do izrazaja dolaze virtuozni muzicari iz benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Meni su one melodije skroz hipnotisuce,bas me bace u trans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 @wild_tigar da covece... rale mi je pustao tu kasetu pre jedno 4 godine... inace u metrou je kratko svirao i ivica,lik koji ubija kako svira gitaru... a danas radi kao studijski gitarista i svira sa emirom i no smoking orchestra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Nemate pojma Evo sta je vr' Specijalan Kiticev kolaz za ovu priliku Nema nema sile sve su moje bile nema nema sile ne bio ja Mile Budala Samo kad bi znala kolika sam budala, dosla bi mi istog trena koliko god si drugom verna, lako bi mu tu noc rekla zbogom Evo, opet stize car K'o da mi je zapisano u knjigama nekim starim da putujem ovim svijetom i zenama gospodarim Evo, opet stize car zenskog srca gospodar Indija Sa tobom bih isao u Indiju da ti dam sto druge sanjaju ... Ti nisi cista zaista ti mi vise nisi ista ti nisi cista zaista veruj mi ljubavi moja ljubavi Milioni, kamioni, avioni, sampioni sve sam ja, sve sam to prosao i gnjavaze sitne laze trikotaze, tetovaze sve me to, sve me to kostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 jebote, juce bio na svadbi, zenio mi se rodjak. i bila neka pjevacica, Branka, vrh je pjevala sve ove nove hitove. igledala je onako, ne nesto pretjerano ali nije ni za bachit. i taman kad se uhvatih u spiku sa njom ladno poce kisa i propade svadba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Svidja mi se Tinin stih koji upravo cuh- ''ja sam skupa prica a to ima cenu'' . @Cosmic: Ako na nekoj svadbi na kojoj budes prisustvovao bude svirao prateci bend Ace Lukasa, trazi klavijaturisti broj za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 A, je l' Rale Stojin decko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jel zna neko ko peva ovu pesmu? Zaljubih se u tu zenu Ponudih joj malo chipsa Kada videh njenu ruku Svatih odma` da se fiksa Zbog tebe cu nosit crno Obrijacu cak i glavu Kupit cu si ziherice Samo nemoj pusit travu Stajala si s onom marvom Ko da je iz Treceg Rajha Zagrli te neki punker Koji svoju kosu blajha Ti sad ides s njim u ŠKUC-a Za tobom mi srce kuca Lepa Ljubljancanko Grom te ubijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Imam to skinuto sa neta,i meni nije imenovan izvodjac,pise samo "Ljubljancanka".Ali je vrh vrhova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Tigre, malopre ti videh Indy na TV-u. Treba joj stilista, o da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jovana pajic - muziku pojacaj (mina cover) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Gde si to cuo, 'leba ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Meni jos niko nije odgovorio ko peva kultne stihove Dok ti druge vodis na pice i veceru ja te kuci cekam, smekeru, smekeru I jos kultniji Zbog tebe bi glavu stavio na panj Pomagajte dobri ljudi, kad sam cuo te dve pesme, to su mi bili jedni od srecnijih trenutaka u zivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 Svidja mi se Tinin stih koji upravo cuh- ''ja sam skupa prica a to ima cenu'' . Па већина Тининих песама има смисла, али је често им смисао страшан, мада је боља од других јер није лака ваћ је скупа ... Мени је омиљен стих : " да они што ме мрзе мрзе још више... ( да нестане им осмех са лица ) " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Mozda su pederi, ali ne moraju bas brus i gace da joj se ocrtavaju ispod 'aljine (brus jos i viri, ali, nije to bio cilj, vec ga stalno spusta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Gde si to cuo, 'leba ti? samo cu reci elite hub 82.117.192.82 by the way,to je heavy cover... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) mozda ovo nema puno veze s temom,ali jeste li primetili koliko lice Stephan Forté (gitarista adagia) i Nikola Rokvic stephan trenutno ne mogu da nadjem nigde sliku nikole rokvica koja ja dobra za uporedjivanje... ali valjda cete primetiti slicnost ustvari,eventualno OVA SLIKA mada je tu nikola ispao bas lose... Edited July 12, 2006 by danijel_sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Lice malcice, ali je Nikola vise tr00, ovaj lik je gay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja samo 3 pesme na MP3ci,neka drugarica negde nasla. Mada je produkcija skroz iskrena,imaju i neke bolesne melodije na klavijaturama. link za lirike Ma imam bre ja 10 pesama, kraljevi su najveci, citat koji sam pevao jednoj ortakinji iz novog sada pre neki dan na Exitu: Kad sam bio u Novome Sadu, Jebao sam Vojvodjanku mladu, Ja je jebem, ona mrda guzom, Bijem kurcom ko Marko topuzom Totalni UG! Respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) Trazim danas Cecu, Tomu, Zeljka, Zdrvaka u Vudu-u ali ti idioti to ni nemaju. E zato smo PROPALA ZEMLJA! NEMAMO NASE! Edited July 13, 2006 by Black_Totem213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts