aRmatuRa Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 Otisao kralj, nigde pesme, za kraj: 1 Quote
darkonet Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 bravo, volim ovu, opustajuca mi nekako nego evo jedne iz kategorije koje samo Saban moze otpevati http://www.youtube.com/watch?v=kKF-aSOHepg Quote
KazimKazim Posted March 1, 2019 Report Posted March 1, 2019 Ne bole mene v ise tvoe praverae Vec ova mada sto u meni umire Kaci vec sceala z anas tsko ruzan krai Ne bui fina dobro me raozocaraqi Spoiler Spoiler Spoiler Quote
darkonet Posted March 1, 2019 Report Posted March 1, 2019 Druze Kazime. .prijatelju po pravoj muzici...ocekivah od tebe noćnu pticu varalicu..dodji za bolje sutra..nemoj pogled da sakrivas...sanjam ženu s malisanom. .bolujem ti dušo...to je bila ljubav za nezaborav Ih sunce ti jebem..ubacim Sabanovu celu diskografiju. .znam bar 90% pesama..kakav car.. pa ona s početka karijere..ne placi srce dragu ne zali možda je bolje sto smo se rastali Pa sa Ilidza festivala ...dosta je bilo lazi i varki tvojih znaj praštanja nema više sada je svemu kraj Uh... Quote
KazimKazim Posted March 1, 2019 Report Posted March 1, 2019 Ma, zna se to sve, nego sam i ja ispao iz fazona od momenta kacam bio u kafani, sa uzivo muzikom...i zoemo muzicare, reko da se agresivno ne namecem ja, nek ovi ostali poruce nesto za svou dusu...edno 5 min su se zagledali i nisu znali sta da naruce...kretose sa nekim pesmama za dj-eve, voimia oca...i sta cu tad sam izvadio situaciu i reko da se i ja pridruzim ovim novotariama...slaba vaida od stare domacice, sveie jasno kad na svadbama vidis matori lik ne zna tekst, pa mora da izvadi pametni telefon vrste hemoroid da pronadze lirike...a nekad se zapisivalo u notes Izgubio se tai smek kako god okrenes Edna lasta ne cini prolece mie u poslednje vreme preiaka, nisam e nesto slusao pre, sad se to naivise gustira Quote
obsessed by cruelty Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 moram najpoznatiju a vala i medju najjacima, alcohol power 1 Quote
vudun Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=4mL3fI-kjgc Quote
Sreta Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 Da bog da ti Sabasn Konj karao..... https://www.youtube.com/watch?v=aq1OTukPH4g 1 Quote
obsessed by cruelty Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 otkad nisam ovo remek delo cuo 1 Quote
KazimKazim Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 Sinoc obnavljao novu turu saflmanie za pleier i naletim u nekom folderu na tu pesmu, momentalno sam ubacio...klasa I ona ode, nek joie laka zemlja Quote
darkonet Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 evo jedne iz kategorije sevdalinki od najveceg i najboljeg ikad https://www.youtube.com/watch?v=MI6mq8cw0uw Quote
darkonet Posted April 4, 2019 Report Posted April 4, 2019 druze @KazimKazim poslednjih pola godine cesljam Borka Radivojevica materijal, dodje mi tako da pustim neko kolo a mali svira pa ubija ako znas kolo Zikina dinastija, tako ga zovu, to je ono iz Ljubi ljubi a glavu en gubi kad Boba treba u vojsku da ide, cepa Borko samo tako i jebalo vas stavljanje BMK u ovu temu, @Sreta ne zajebavaj Legende ti gazda Nebojse, BMK ima poseban status, dajte ovde neki hit jbm mu misa uh pala mi na pamet ova od gazda Mitra http://www.youtube.com/watch?v=5uIvykAmm1Q p.s zasto nece da pokaze lepo link nego samo ovako izbacuje adresu? Quote
KazimKazim Posted April 4, 2019 Report Posted April 4, 2019 Dobarie Borko, bas sam gleao neki njegov klip dje prica kako se razviao, isao u muzicku skolu, osvaiao nagrade bla bla bla...i bas e spomenuo kako su ga tamo sprdali sto e odlucio da predze da svira svadbe i narodnjake, umesto da se drzi klasike...a njega privlacilo ovo prvo...zato ga i jos vise cenim, odupreo se kultur fasizmu Ista prica i za onog Acu Cergara i on e osvaio pun kurac nekih nagrada na tim takmicenjima...lepo ciga kae - ne odricem se klasike i onoga sto sam svirao u muzickoi skoli, naprotiv, samo mue pomoglo u razvoiu...ali sviram ono sto volim Na ovo sam slucaino naleceo, dok sam saltao kanale Nie neko otkrivanje tople vode i svecko cudo, ali propast mi se svidza ovo kolo...brzo, dinamicno, pa se ispreplece sa onim medenim trilerima na sredini...es da vrti 3-4 deonice u krug, al svaka mi preaka...to se bre ceni, zaebi me sa preceranim eksperimentima i 300 deonica u minuti Quote
KazimKazim Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 (edited) Kakva gruvcina, dok sam slusao imao sam osecai kao dae radio pokoini Nidzo iz Nervoznog Postara...sad vidim dae ipak zaduzen za koNpoziciu bio jos jedan dr mr Zlaia Timotic...nema greske Edited April 29, 2019 by KazimKazim Quote
KazimKazim Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Kakav e Savo Boic maistor ovih mini solaza, nikad precerano, uek efektno Quote
Recommended Posts