Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Izvinder, Darkic...bio sam nesto na moru, pa me smaralo da ulazim na forum

Sisic legendica, edan od naiacih violinista u staroi Jugi...cak mislim da se poavljue u ednom segmentu, u Decaku iz Junkovca, kad Radomir vodi Zecevica i ekipu SVOIM KOLIMA (neka zaebata limuzina i crveni tepih stail) na lokalnu svadbu...i tu Sisic cepa violinu, a Radomir se popeo na sto i karakteristicno se veseli kao Grk Zorba i cima nogom, koa e podignuta poluvisoko...preveliki kvlt

@Vodovod - esi to sa Lopusinom isao u Bec? :D

Posted
On 6/18/2019 at 9:22 AM, darkonet said:

i nagradno pitanje, u kom filmu kolovodja sa linka isto ovako a mozda i jos bolje przi? :D:D:D

On 7/2/2019 at 1:02 PM, darkonet said:

druze bojnice? Imate li vi odgovor?

Vala, i ja tek sada vidim klip. Nisam zavirivao, promaklo mi...

Zna se, u jednom svojevrsnom remek delu jugoslovenske kinematografije. :D Dakle, konačan odgovor - Jagode u grlu. Nikako Grlom u jagode.

• Upvote 1
Posted
13 hours ago, vudun said:

Vala, i ja tek sada vidim klip. Nisam zavirivao, promaklo mi...

Zna se, u jednom svojevrsnom remek delu jugoslovenske kinematografije. :D Dakle, konačan odgovor - Jagode u grlu. Nikako Grlom u jagode.

Apsolutno, bravo druze vudune, mada za iskrene i prave poznavaoce pitanje i nije bilo tesko

moj omiljeni film, kakve scene i uloge ahahahah, pa kad lepi jovica oplete becarac

zarko lausevic mlad a glumacki balavac medju onim azdajama a znamo svi koliko je veliki glumac postao

fi lm ci naaaaa !!!!

i naravno CUNE bogotac!!!!

Posted

Zaebi, sila nebeska od filma, kad dođeš u tridesete sabereš dva i dva i shvatiš.

Cunetova rola je nešto specijalno, ja tog čoveka prepoznati nisam mogao. To je ta transformacia, to je umetnost!

A možda i Berčekova najjača uloga. Maybe je čak prevazišao onu kultnu u Čkode koji obetjava.

• Like 1
Posted

Kako si me samo zajebao..moram ponovo pogledati filmcinu...reci jbt ono se snimili odjednom..nema sile da su ponavljali scene..kako god da je popisam se na holivud i ostala govna pa ima li boljih glumaca od jugoslovenskih u pm

Ne verujem da je to Bercekova najbolja..veliki  je spisak..jeben je mada mu se onaj sps ne sme oprostiti

Cune u filmu hahahaha onaj smeh pa igranje na splavu...fantazija

Posted

mislim da je bio bas ovih dana na Pink filmu, prema tome... 

ja gledao u drustvu pre neko vece obracun u kazino kabareu na istom kanalu (ovakva remek dela ne mozes da gledas sam, a ni trezan), mozda i najveci tres u domacem filmu ikad :D mada se Calic pocetkom 90ih solidno potrudio da zauzme sva mesta pri vrhu te liste

Posted

Bzv što spamujemo temu ali...obračun u kazino kabareu je jedan od pet najgorih domaćih filmova ikad..dodao bih tu dorcol menhetn,  krojacevu tajnu a za još dva moram razmisliti

Gidra me je ozbiljno razočarao tim u uratkom. . Olakšavajuća okolnost je ta što je nazalost bio ozbiljno bolestan

Calic je ozbiljno prednjačio tim sranjima a započeo je sa prva cetiri dela Dinastije koji su dobri filmovi

Bilo je tu i dobre muzike..Zorica i a tebe nema u kakav deda takav unuk..treći deo ono kolo kad boba ide u vojsku koje danas Borko svira svuda itd

Dodajem i Calicevu Lutalicu sa Lidijom Vukicevic na spisak filmova sa dobrom muzikom

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...