Zagrivuk Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) A kom vi to narodu pripadate kad toliko mrzite svoj narod i narodnjake. Da niste siptari mozda Edited July 31, 2006 by Black_Totem213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mislim da dugo nisam bio na ovoj temi. Cecin poslenji album je vrh,Manta Manta,Kozha Pamti,Zhuto Pile..ma nema loshe pesme. Izlazak proshle subote:tri druga i ja kupili po 5 limenki piva,otishli na neku klupu u centru sela i slushali muziku sa mog telefona-Ceca-Manta Manta i Kozha Pamti,Sinan Sakic-Lepa Do Bola,Dragana Mitrovic-Vruca Chokolada i Dzhej-Radjaj Sinove Posle ishli u diskoteku. Inache,nijedan od njih ne slusha metal,tako da sam ja branio chast mrachne strane zhivota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 E da, sta mislite o novoj zvezdi Indy? Ja mislim da je sjajna. Bela haljina je mnogo jaka pesma! Al; hit hitova je Vlashka Svadba,ne mogu da se setim ko je peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 A kom vi to narodu pripadate kad toliko mrzite svoj narod i narodnjake. Da niste siptari mozda Kakve veze ima ono sto se plasira po kojekakvim Grand i ostalim paradama sa ljubavlju prema Srbiji? Pa zbog takvih idiotarija su deca poludela - devojcice idu polugole ulicom, balavurdija se krka u vene po splavovima, odvaljuju se od alkhola i padaju u sevdah ko sljiva u govno, u zelji da lice na svoje novokomponovane idole. Veze to nema sa narodnom muzikom To ima veze sa narodnim ispiranjem mozga, dok tamo neke Sase, Brene, Mitrovici...zive veoma lepo od tudje gluposti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mislim da dugo nisam bio na ovoj temi. Cecin poslenji album je vrh,Manta Manta,Kozha Pamti,Zhuto Pile..ma nema loshe pesme. Izlazak proshle subote:tri druga i ja kupili po 5 limenki piva,otishli na neku klupu u centru sela i slushali muziku sa mog telefona-Ceca-Manta Manta i Kozha Pamti,Sinan Sakic-Lepa Do Bola,Dragana Mitrovic-Vruca Chokolada i Dzhej-Radjaj Sinove Posle ishli u diskoteku. Inache,nijedan od njih ne slusha metal,tako da sam ja branio chast mrachne strane zhivota. Ja sam to radio isto svako vece u Banji...Samo bih u pricu dodao i rakiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Pa zbog takvih idiotarija su deca poludela - devojcice idu polugole ulicom, balavurdija se krka u vene po splavovima, odvaljuju se od alkhola i padaju u sevdah ko sljiva u govno, u zelji da lice na svoje novokomponovane idole. О томе је говорио Н. Чанак. нема то везе толико са Грандом колико са црначким спотовима. Друго , лепе су оне Тинине слике ... Само да неко затвори негде оног Звездана ... И, схватите да Гранд није зло, мада у последње време много нагиње на електронику , али ипак избацује квалитете... О старим песмама да не говоримо ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krsh Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Muka mi je od ove teme... Taj tursko-siptarsko-ciganski prizvuk ne pristaje nasem narodu nije ovo mala azija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 @Alvaro: Ko je Zvezdan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Звездан је њен "пријатељ". Иначе, човек који је заслужан за све што је она снимила, још са краја '90-их, а она нормално за то узвраћа како треба . Е, сад кад би неко уклонио Звездана ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 A, tako se ona sepuri na ''hot'' fotkama s njim a za dete je boli uvo. Pa, kad bi ga eliminisao, Tina bi se verovatno vratila u neku kafancugu da peva i mog'o bi da je smuvas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKH Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 A kom vi to narodu pripadate kad toliko mrzite svoj narod i narodnjake. Da niste siptari mozda Black Totem, pa ti narodnjaci i jesu siptarski, turski, arapski itd, samo ne srpski tako da bi moglo tvoje pitanje bolje obrnuto da se postavi. Koliko je mozgova isprano u ovoj zemlji. Pa ovaj narod ni ne zna svoju srpsku tradiciju pa veruje kad im serviraju te narodnjake da smo to mi, Turci. Smesno....koja tuga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Nisam nista ocekivao, kako sam ljudi umeju da deci daju glupa imena. kako se ti zoves i koje Ime je 'pametno'.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Pa zbog takvih idiotarija su deca poludela - devojcice idu polugole ulicom, balavurdija se krka u vene po splavovima, odvaljuju se od alkhola i padaju u sevdah ko sljiva u govno, u zelji da lice na svoje novokomponovane idole. slazem se, uz dodatak da nije samo njihov uticaj negativan i odgovoronost samo njihova posto medju mladima generalno imas koliko hoces kurvanja i drogiranja, pa naravno i u rock i metal okruzenju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Pa, kad bi ga eliminisao, Tina bi se verovatno vratila u neku kafancugu da peva i mog'o bi da je smuvas. Немам пара ја за њу ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Novi Cecin album je sranje, znaci ni senka one nekadasnje dive.......k'o neka prosena Grand pevaljka! Inace, u Budvi sam gledao cert Ane Bekute.........znaci to se zove pevaljka! Kako je Konak otpevala, leptepojo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Evo Indire na Grand-u. Pesma sa opakim gitarskim zvukom, jedan deo je iz ''I was made for lovin' you''. Sta reci, opaka rokerka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ja sam sasvim slucajno, menjajuci kanale, naisla na to i prilicno sam se iznenadila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Evo Indire na Grand-u. Pesma sa opakim gitarskim zvukom, jedan deo je iz ''I was made for lovin' you''. " 7 смртних грехова је то ..." Зло ми је што нисам гледао Индиру ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 I treba da ti bude zao. Fura i taj rokerski imidz. Gostovala ona odavno u nekom kvizu obucena u iscepane farke, nesto sto bi trebalo da lici na kaubojke i nekoj crnoj majici, voditelj je pita u stilu kakav joj je to imizda, a ona: ''To je nesto sto privatno nosim. Ono, malo, rokenrol.'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 I treba da ti bude zao. Fura i taj rokerski imidz. Gostovala ona odavno u nekom kvizu obucena u iscepane farke, nesto sto bi trebalo da lici na kaubojke i nekoj crnoj majici, voditelj je pita u stilu kakav joj je to imizda, a ona: ''To je nesto sto privatno nosim. Ono, malo, rokenrol.'' ajoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Off topic ( ): Super avatar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Kakve veze ima ono sto se plasira po kojekakvim Grand i ostalim paradama sa ljubavlju prema Srbiji? Pa zbog takvih idiotarija su deca poludela - devojcice idu polugole ulicom, balavurdija se krka u vene po splavovima, odvaljuju se od alkhola i padaju u sevdah ko sljiva u govno, u zelji da lice na svoje novokomponovane idole. Veze to nema sa narodnom muzikom To ima veze sa narodnim ispiranjem mozga, dok tamo neke Sase, Brene, Mitrovici...zive veoma lepo od tudje gluposti. Ajmo lagano, prvo procitaj BVD pos i ja se ovde nadovezujem. Rok muzika, je oslobodila gudru i probovedala o tome. Opustenouzivajmo uzivo, koliko je mladih nestalo zbog rok muzike Metal muzika, pogledaj decu od 15-18 godina koji se furaju na satanizam, a i sama znas da neki u 40-50 godine udju i isti pa Boze sacuvaj sta propovedaju (A tek sekte) Hip-Hop, muzika koja je u gansterskom fazonu, gde neki izvodjaci otvoreno pozivaju na kriminal Tehno, AJOJ DROGE Ako vezujes narodnjake i milosevica, ajde da diskutujemo o tome, ali ako se neko sprzi na neku muziku iz fazona to je glupost. Ja znam ljude koji slusaju narodnjake i visoki su intelektualci, veliki strucnjaci u onome cime se bave. VERUJEM DA TAKO ISTO IMA I U SVIM MUZICKIM PRAVCIMA, stvar je do individue i njegovog ponasanja, a ne muzike koja mu se svidja. Ja od metala slusam Slayer, Sodom itd.. Ali zato sto mi se svidja, Isto tako slusam i narodnjake, svidja mi se (Ali prave narodnjake, a ne onaj turcizam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (Ali prave narodnjake, a ne onaj turcizam) O tome sam i pricala... Nisam licimur - aman zaman utaman. Pa i ja volim pravu narodnu muziku - a nije da sam gadljiva i na razbijanje casa i flasa Saban, Toma, trube... "Ustaj sine Ilija, presela ti rakijaaaaaaaaaaaaaa evo vodim konja vrana TRI godine nesedlana" Uh :razbijam sve sto padne pod ruku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Meni se svidja novi album Amadeusa, tj. neke pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Мени се са последњег албума свиђају Лажу те, Изнад колена, Црна ватрена и мање-више Ноћ без снова. Узгред, бубњар боље пева од Џаје. А за ово горе, не могу сви да се народњаци и остали производи 90их повезивати са Милошевићем. Превише је ту разноврсних ствари које немају додирних тачака. А што се тиче турцизама, Гранд их у последње време ни не производи. Чак и неки други "обрађују" наше песме, попут Бугара ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts