Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Lazu te jeste gotivna, mislim da je na poslednjem albumu i Ona i ja, pesma s kojom su pobedili na nekom festivalu, i daleko je od narodnjaka. Mesec dana moze da prodje, kao i Seti se. Nemam pojma kako bubnjar peva, ali imaju slatkog gitaristu ili basistu, nisam sigurna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Lazu te jeste gotivna, mislim da je na poslednjem albumu i Ona i ja, pesma s kojom su pobedili na nekom festivalu, i daleko je od narodnjaka. Mesec dana moze da prodje, kao i Seti se. Nemam pojma kako bubnjar peva, ali imaju slatkog gitaristu ili basistu, nisam sigurna. Немају басисту, већ двојицу клавијатуриста. А имају и новог гитаристу ... И бубњар пева као Иан Гилан отприлике ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Мени се са последњег албума свиђају Лажу те, Изнад колена, Црна ватрена и мање-више Ноћ без снова. Узгред, бубњар боље пева од Џаје. А за ово горе, не могу сви да се народњаци и остали производи 90их повезивати са Милошевићем. Превише је ту разноврсних ствари које немају додирних тачака. А што се тиче турцизама, Гранд их у последње време ни не производи. Чак и неки други "обрађују" наше песме, попут Бугара ... Turbo folk i kriminal se debelo povezuje sa Milosevicem, ja imam 30 godina i odlicno to znam, a sto se tice turcizma, Ima ga jos uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Хтео сам да кажем да се у турбофолк трпа све, чак и нешто што нема везе с тим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Хтео сам да кажем да се у турбофолк трпа све, чак и нешто што нема везе с тим. 20 November 1986 21 Mart 1976 Kapiras, tacno znam o cemu govorim. Ja sam u tim godinama ziveo i tacno znam kakav je uticaj turbo folk imao na omladinu, vidim da se i danasnji klinci pale na to, ali hvala Bogu, bar ne nose pistolje uz tu muziku i ne voze 200 na sat Malo je bolje sad. Edited August 3, 2006 by Black_Totem213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Па турбофолк је престао да постоји у Србији пре неколико година. Још увек га има у Босни, и у најокорелијој варијанти у Бугарској... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mozda, slabo pratim tu scenu Mislim, neko mi je skoro rekao da je Bugarska stala u vremenu, tako da me i ne cudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 новог гитаристу ... Mislim da je to taj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Ниси ли случајно гледала слике Ане Кокић у новом Scandal!-у? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 EVO JOS JEDNOG MAJSTORA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ma Ana Kokic ftw !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Najveci majstor je Nedjo sa TV Duge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 e sto se amadeusa tice,Tokan (bubnjar) vristi kao lud,i cepa speed pedale na svadbi ali mislim da Boki (klavijaturista) mnogo bolje peva od Dzaje... ako ste culi pesmu "eva" od amadeusa,tu recimo peva boki... to im je sa drugog albuma ... anyway amadeusi su ludi ko struja,zajebanti na kvadrat... mada dzaja malo nije iz te price... a novi gitarista se zove milan,lik je isto opusten. pre amadeusa je valjda svirao sa onim sto je ostalo od osvajaca. on je inace iz bg-a dok su ostali iz leskovca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Ниси ли случајно гледала слике Ане Кокић у новом Scandal!-у? Nisam. Jesu zanimljive? @danijel: Ti to njih znas? Ja sam cula da posecuju svirke Prorocka, a i bili su u Festu na Najtvis tribjutu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НС 14-8-8 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 znaci VR'....Aco Pejovic blejao na koncertu whitesnake-a....da da.prvo je sedeo ispred kapije i cirka dvolitarku a posle usao na cert...svaka cast momak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Pa, i Amadeus idu na koncerte svetski poznatih rock i metal bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Rok muzika, je oslobodila gudru i probovedala o tome. Opustenouzivajmo uzivo, koliko je mladih nestalo zbog rok muzike jeste, tako je bilo "u svetu", ali ovde su rok muziku u skolama slusala uglavnom fina deca dok su propaliteti cepali turbo folk. kolicina droge na jednom splavu je mnogo veca nego na primer u kst-u. tako je bilo 90-ih, a cini mi se da je tako i danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 Nisam. Jesu zanimljive? Видео сам само једну на насловној страни ... Носи наочаре ... Иначе, ја сам Џају из Аmадеуса неколико пута видео у Лесковцу, а за бубњара сам видео како пева у Мија Coolић Show пре неку годину кад је певао Child in Time. Мада за њих не може баш да се каже да су народњаци, иако свирају и по свадбама ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Bila je na naslovnici Blic Pulsa i jako je slatko ispala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Najveci majstor je Nedjo sa TV Duge. Ako si Nedjin fan, overi link iz mog potpisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellboy Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 http://pozdrav.com/slike/Seka_Aleksic.jpg Ko nije narodnjak taj nije srodnjak. (nije pravilno ali mi pravopis bezi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Ako si Nedjin fan, overi link iz mog potpisa To sine,Nedjo je kralj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 Морам да кажем, да је нови албум Аце Пејовића чист квалитет. Слушао сам малочас у колима . Песме Литар крви, Неверна , Нај,нај нај , Јелена и онај Rammstein cover су врх. А и онај спот није лош ... "Све ти дајем, све је твоје све ми узми туго младости моје литар крви, обе руке само дођи па ме спаси од туге." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel_sh Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) Nisam. Jesu zanimljive? @danijel: Ti to njih znas? Ja sam cula da posecuju svirke Prorocka, a i bili su u Festu na Najtvis tribjutu. znam tokana milana i bokija od prosle godine, a acu (cupavog) i dzaju sam upoznao pocetkom ove. ne znam sta posecuju,ali fazon idu na sve zive koncerte,pricao mi je tokan kako im je bilo do jaja na dream theateru u budimpesti, i valjda na nigtwishu... ali nisam ih dugo video... mislim da rade puno u poslednje vreme... meni je skroz do jaja to sto nisu ograniceni, i ne razmisljaju povrsno sto se muzike tice... muka mi je i od hatera i od onih zatupljenih ljudi koji ne zele ni da se potrude da shvate nesto... evo vam SLIKA tokana kako namesta svoj set pred pocetak te svadbe gde sam ih prvi put cuo uzivo Edited August 6, 2006 by danijel_sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 jeste, tako je bilo "u svetu", ali ovde su rok muziku u skolama slusala uglavnom fina deca dok su propaliteti cepali turbo folk. kolicina droge na jednom splavu je mnogo veca nego na primer u kst-u. tako je bilo 90-ih, a cini mi se da je tako i danas... Opet zavisi, 90-tih je bilo ludo, gde god da se nadjes, turbo folk, nacin na koji su ljudi (deca) ziveli uz tu muziku bilo je poprilicno bolesno a i opasno. A za rock muziku se ne mo mogu sloziti, jer se deca ubijala od alkohola. Mada i sad to rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts