Álvaro Recoba Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 Па се питаш ко ли се бринуо о њој у преткинеско време? Ево још мало, Азиса. Ко воли нек изволи, препоручујем ...Азис феат Устата Страшно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Uh jebote...nisam siguran da ga ne bih izbo' nozem kad bih ga video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ja ne smem ni da gledam... Kako ono ide pesma sa Martom Savic? Vernost je kad mi dodjeee da s nekom drugom podjeeeeem sa nje da skinem sveeee a tebi kazem neeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Marta Savic Mile Kitic Ko razume shvatice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 То ме подсети на онај чланак у Скандалу, вијагра и то ... Марта је личила до пре годину дана на женско, и то , а сад личи на моју професорку из српског у гимназији ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Grand Folk Festival trajaće od 17. - 18. 10. 2006. godine... Znači, dva dana, 17. oktobra biće veče rezvisano za mlade zvezde, dok je finale predvidjeno za 18. oktobar. Festival će se direktno prenositi putem televizijskog prenosa u Srbiji, Bosini i Hercegovini, Bugarskoj, Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji.... Glasaće televizijski centri, stručni žiri i publika... Kako kažu, na tom festivalu čuće se "nova srpska muzika"... Sigurno će učestvovati: Mira Škorić, Maja Marijana, Dejan Matić, Marina Živković, Luis, Tanja Savić, Snežana Djurišić, Darko Filipović, Ćira, Marinko Rokvić, Nemanja Nikolić, Bane Mojićević, Slavica Ćukteraš, Milica Todorović, Blizanci, Stevan Andjelković... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 Има да се гледа и навија за Тању ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Pokusajte da skinete solo za pesmu Kad se napijem od Sinana Sakica sa album ljubila me zena ta,meni fali jos par pesama da kompletiram mp3 kolekciju inace Sinan,Mile,Brena,Sasa Matic,Aca Lukas,sve je to kult bez kog se ne moze i naravno Ceca i stara i nova,mada stara je bila Heavy,ali ovo sad je isto zajebano,na primer forshpil za pesmu zuto pile,au zajebano za sve pare da se osvira!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Marta Savic Mile Kitic Ko razume shvatice E, Ceca opet brineta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Jel' ko slusao pjesmu "Ti propadas" ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 To je vec klasika,to se ne pita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) Meni tako zvoni mobitelj,al' samo refren.Chak sam ga do skora imao i u potpisu. Prvi put kad sam pustio to bio sam na igralishtu,igrali smo fudbal.Pola sata kasnije mi je baterija bila prazna od silnog prebacivanja na druge telefone. Shto bi rek'o jedan moj drug:"Idem kuci da zovem sam sebe na mobilni sa fiksnog,keva nece da iskljuchi pa ce morati da slusha". Ti propadaaaash,ti propadaaaaash Jer se opiiijaaaaash Ti propadaaaaash,ti propadaaaash Jer se drogiiiraaaash! Edited October 9, 2006 by Akumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja sam verovatno skrenula, ali po ceo dan slusam Donu Ares i onu pesmu "To mi nije trebalo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja sam verovatno skrenula, ali po ceo dan slusam Donu Ares i onu pesmu "To mi nije trebalo" Drugarice, bolje da ucis za ispit, pa posle slusaj pesme Ne zaboravi da moras da castis kad polozis, zato knjigu u sake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 znam al ko debil slusam ovu pesmu po 10000ti put, ne znam sta mi je... al bas mi je legla pesma inace, mi se u sredu nalazimo svakako a jos bolje ako polozim... uzmi odslusaj ovu Donu Ares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 HALID BESLIC RULZ!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja sam verovatno skrenula, ali po ceo dan slusam Donu Ares i onu pesmu "To mi nije trebalo" Pesma mnogo bolje zvuci u izvodjenju grupe izazov i njihovog pevaca Dzenana. Meni je ta pesma zesce poznata i sve mi se cini da je dosta stara i da je neko ranije pevao ali stvarno psema je sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Jeste li culi za pevaca koji se zove Fazlija. Nikad veci car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Јесте чули ону "Волим, мајко, с сиром питу" бај непознати аутор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Jeste li culi za pevaca koji se zove Fazlija. Nikad veci car. jesmo, jesmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 YEAAAAAAAAAAAH!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 MB Grand Festival ce se odrzati 24. i 25. X. 06. u Pinkovom studiju u Kosutnjaku. Bice direktan prenos na Pinku, a 12. X. (tacnije sad u cetvrtak) je konferencija za stampu, koja se odrzava u hotelu Interkontinental gde ce objaviti ko sve ucestvuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Opa, sveze informacije iz Grand Parade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ja sam verovatno skrenula, ali po ceo dan slusam Donu Ares i onu pesmu "To mi nije trebalo" I ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ja slusham samo old skul kafanske narodnjake, tipa "tudja zeno shto me ne probudi, svanulo je poznacje me ljudi" . Jel zna neko kako se zove lik koji peva ovo? Zoka-neshto... Ima kaseta od 60 min na kojoj ide neki snimak, valjda uzivo iz kafane, nemam pojma, na kojoj sviraju svih 60 min. bez stajanja, samo posle svake druge strofe se menja glavna tema i instrument koji je svira, a ovaj lupeta neke gluposti, meni to izgleda kao da usput smishlja tekst... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts