~ ت ~ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Dok mi ovde prdimo, ova će za zlaćano sviranje kurcu od trenirke uzeti skoro pa 4000 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 ja bih bas voleo takvu trenerku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Ja imam slichnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ovo je modna linija Seke Aleksic? Ima zanimljivo ime.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Нисам знао да је богата ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Тина снимила спот за Екстра... Није врхунски, али ако волите Тину, обавезно погледајте ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ne svidja mi se pesma " Extra". Od Tine su mi najbolje "Kabrio porse", "Zaljubljena" i naravno kultna "Bunda od nerca" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Бунда јесте култ, али не смем да се враћам Тини ... Него, Гранд је брука и срамота!!! Стварно то мислим, откад су увели овог Микија Пањковића ... Направио је првог српског естрадног травестита Барбику Не зна што сам гледао... Ме бре што сад да имитирамоп болесне Бугаре, кад је Гранд досад био сто пута бољи... Зашто? Јеб'о их Барбика! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 kakve veze ima panjkovic sa grandom i kakva barbika bre?! nisam u toku (a i nekako mi milo zbog toga ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Немој да се смејеш! Страшно је жалосно ... Барбика је неки босански травестит, кога је Пањковић средио на фазон Азиса... Дебилно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) bosna? travestit? da nije deen :) edis: daj sliku, ne mogu ici spavati dok ne vidim :) Edited November 25, 2006 by Zla_Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Е па гледај неку репризу... Нема још увек њег... њених слика ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Na Grandy-sceni 28.12. svoje vatreno krštenje doživjeće dropljica koja je išla sa mnom u nižu muzičku. Dajana Penezić- još jedna ribičica u najavi. EDIT: Smetnuh s uma da dodam da nema sika-loke Edited November 27, 2006 by ~Snowy Owl~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Немој да се смејеш! Страшно је жалосно ... Барбика је неки босански травестит, кога је Пањковић средио на фазон Азиса... Дебилно ... :) Taj pederas je bio na par audicija..i eto kako covek moze da postane popularan Komentar: E, do kurca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Kako li ti je, Alvaro, sada kada si se odrekao Tine, a ona friške izišla na naslovnici CeKaeM-a sa tračicom preko sisikona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Kako li ti je, Alvaro, sada kada si se odrekao Tine, a ona friške izišla na naslovnici CeKaeM-a sa tračicom preko sisikona? Kakav je novi broj kad smo kod CKM-a? Vredi kupovati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Kakav je novi broj kad smo kod CKM-a? Vredi kupovati? Ženskog sam spola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Ženskog sam spola Znam..ali jbg..zivot je cudo Vidim, citaju i zene..pa rekoh da pitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Znam..ali jbg..zivot je cudo Vidim, citaju i zene..pa rekoh da pitam. Simo, preporučivam ti da ipak kupiš 6 Rum kasata i 150 grama integralnih grisina za te pare. Edited November 29, 2006 by ~Snowy Owl~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 U pravu si Videh naslovicu..do kurca, uzas kako je ruzna u faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Kako li ti je, Alvaro, sada kada si se odrekao Tine, a ona friške izišla na naslovnici CeKaeM-a sa tračicom preko sisikona? Видео сам СКМ, и да ти кажем, не бих давао, 150 динара само због ње и да се је нисам одрекао , а можда и бих ... Битно, ја више волим када има другачију фризуру, хехе, зато јој је фаца таква ... То је утицај Д Милићевића ... Тина је лепша, али не бих о њој ... више ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Misliš, kad joj od 3 dlake naprave one kovrdže koje npr. ima na jednoj slici sa Poršeom (podrazumeva se da je tu gola, u kilotama )? Ne verujem da si mislio na neku drugu frizuru, nižu frizuru, a kako je krenula i nju ćemo uskoro videti Hajde da te ne podstičem dalje, ako nećeš više Edited November 30, 2006 by ~Snowy Owl~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 Морам, па нећу више... Мислим на једну фризуру из једне емисије коју сам гледао на БН-у ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) Vidim nema price o novim albumima. Slavica, Ana, Xenia, kraljica splavova - Danijela Vranic. Sve su to odlicni album (barem ono sto se pojavilo). Marina i dalje pise sve jadnije textove, i neka tako nastavi jer vidim da joj dobro prolaze (evo Ana, a sad i Slavica - Mrgud, Ciribu, Ciriba). Evo nekoliko primera u vezi "tih" textova sa novog cd-a Ane Nikolic: Al' je lep ovaj svet Ovde potok tamo suma Stari Peugeot 205 skrenuo sa druma Tek je svanulo, gde sam ja, gde sam ja to, gde sam to Mirisem na dzin i jakna mi sa dva lica Pola jogurta i mrve od pogacica Tek je svanulo, gde sam ja, gde sam ja to, s kim sam to . . . Da cu ti gram po gram Ti samo reci "AM", tvoja sam od cokolade devojka Pod rukom lepim se, topim u ustima To sam ja EDIT: Sto se Granda novog tice, nevidjeno sam razocaran. U studiju jedva bude 20 ljudi, jada i beda je od kad je Sale zabranio golotinju. I reklame su bedne. I kad ce vise neki novi albumi. Seka, Viki.. Daj nesto "pravo". Brena rece u oktobru novi album, ali nista od toga izlgeda. Edited December 2, 2006 by The Watchtower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Verujte mi za novu godinu se sprema spektakl u grandu.Bice 150 ljudi na bini, ludilo.Sta god vas za grand interesuje samo pitajte. Videh Tinin spot.Razocarao me Milicevic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts