Jump to content

Recommended Posts

Posted

nemam pojma ni da si ti vredjala elvisa :):) mislio sam da nastavim diskusiju protiv old school narodnjaka a ne protiv elvisa "):):):)

Zabava Miliona Forever !!!!!!

South Wind (Production) blows trough my homeland !!!!

Posted

Cekaj bre sta ce moj nick u toliko postova.Nisam duze vreme pratio sta se desava.

Vidim da se jedna od najlepsih teme pretvorila u spam temu.Moderatori bi mogli malo to da sankcionisu.

Koliko ja znam Darkerka mi smo odavno sklopili primirje.Zar ne?

Smej se smej, uvek se smej.

Posted

Да мало освежимо тему, ту и онако музике никакве нема али има сиса, гузица и батака!

:lol:

IPB Image

Мање приче а више слика, другари ...

:mhihi:

Posted

Да мало освежимо тему, ту и онако музике никакве нема али има сиса, гузица и батака!

IPB Image

jel joj ovo kapica za kupanje na glavi?! :confused:

Posted

IPB Image

Danas drzis mikrofon, juce si drzala nesto drugo... i tako ti je to u shoubiznisu :)

Posted

КНИНЏА БАНЧИ МЛИЈЕКОМ!

Након четири дуге године паузе најпопуларнији пјевач српских пјесама Баја Мали Книнџа је ових дана поново ушао у студио. Наша екипа га је посјетила у студију "Реноме Соунда" у Бијељини, гдје смо потпуно неочекивано свједочили ономе у шта ће многи тешко повјеровати. Наиме, Баја, који је широм свијета познат као ексклузивни "манекен" свих могућих пивара, "ухваћен" је како глас поправља - млијеком!

Све је почело када је Баја дошао у студио уморан јер је дан раније пјевао на једној забави. Све би било у реду да популарни пјевач усред снимања није остао без гласа! Иако се трудио свим силама, грчио се и извлачио снагу из петиних жила, гласа није било ниодкуда и никако му није полазило за руком да отпјева поједине дионице пјесме. Потом је посегао за чаробним напитком. Али ако сте помислили да је у питању његов највећи пријатељ пиво, преварили сте се!

Баја је, вјеровали на реч или не, тражио од аранжера Рашка Спасојевића да му донесе у студио литар млијека! Мислећи да се шали, Рашко је за сваки случај у студио понио и пиво, али му је Книнџа из руку напросто отео млијеко ни не погледавши фини пјенасти напитак у другој руци! Када је ексирао скоро литру млијека и мало одморио глас, популарни пјевач се вратио у студио и без проблема отпјевао цијелу пјесму увјеривши присутне како је повукао прави потез. Само не знамо шта ће на ово рећи Бајине искрене колеге пивопије.

http://www.baja-mali-knindza.com/vijesti.html