Geozee Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Meni nije jasno kako ljudi mogu da se loze na Jelenu Karaleusu... Ruzna je ko 3 djavola, i plasticna je... a i cale joj je idiot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Сећам се само њене мајке, Дивне...А ко јој је отац? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krofnica Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 narodnjaci (turbo folk) = izvorni kafanski, carsijski = umetnicki vredne pesme, treba ih negovati, radi ocuvanja nasih melodija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 I radi boljeg napijanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Veceras u 8 , grandovi sampioni na pinku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Aj ne seri... jebes sve ove svirke, ima da gledam Grand! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 to je razlog zasto treba slusati narodnjake, zasto ici na saban zurke i zasto petak uvece provesti ispred TV PINK-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Nesto neverovatnje skoro nisam cula: "Dos'o je Real iz x u dvojku, odneo je djavo novog golfa trojku, a uvece kao dete ja sam plak'o kad je dosla dvojka na Monako!" Da nisam cula svojim usima, ne bih verovala da neko moze da peva tako nesto! I ostatak teksta je da se slognes, ali nisam zapamtila... Edited March 6, 2007 by Nimfadora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 U pitanju je Baja Mali Knindza-Kladionicarska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Nemam pojma, cula u gradskom busu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ko nije cuo baja mali knindza- sponzorusa, nije zaslizio mesto na ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ma nemoj, a ona neka sto peva da ce sutra da se uda, slomi nogu i da rodi blizance? I sve ce to da odradi za jedan dan! Trebalo bi napraviti antologiju najglupljih stihova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 svi stihovi imaju savrsenu logiku i uopste nisu glupavi uostalom, kako ces ti seljaku da kroz stihove objasnis da osim onog njihovog boga, nekada su postojali bogovi u prirodi, pa vise njih, pa onda silni ratovi, da onda mitologije, pa onda textovi koji mogu da se protumace na 1001 nacin. nema sanse to je savrsena muzika za njih :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pricali bi ljudi ubio ih bog vidi one klinke seta matorog. Ja slicno vise volim pesmu "Zatvor". to care, vidi se da ovde ima i pravih ljudi. i zatvor je do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 svi stihovi imaju savrsenu logiku i uopste nisu glupavi uostalom, kako ces ti seljaku da kroz stihove objasnis da osim onog njihovog boga, nekada su postojali bogovi u prirodi, pa vise njih, pa onda silni ratovi, da onda mitologije, pa onda textovi koji mogu da se protumace na 1001 nacin. nema sanse to je savrsena muzika za njih :) :) Ajde, molim te, mi objasni kako ima smisla da ce sve ono gore navedeno da odradi za jedan dan? Ili npr. "moje suze padaju na gore" - jel savladala zakon gravitacije? Daj, molim te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ajde, molim te, mi objasni kako ima smisla da ce sve ono gore navedeno da odradi za jedan dan? Ili npr. "moje suze padaju na gore" - jel savladala zakon gravitacije? Daj, molim te! Ta Cecina pjesma je o Arkanu koji je po njenom misljenju u raju tj. na nebu. Zato njene suzice idu "ka gore". Mada, mislim da te njene suze iako prkose gravitaciji idu na pogresno mjesto, taj zlikovac je vec res pecen u paklu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 A Njutn se prevrce u grobu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 njutn je spaljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Bitna je poenta! Zakon gravitacije je zakon gravitacije, tako da ni suze bilo koja druga materija ne mogu ici na gore, zna se gde moraju! I nemoj molim te da mi drobis o tome kako takvi tekstovi imaju smisla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Cekaj bre pa jel si ti normalna (cenim da si zensko). A metalski tekstovi imaju veze sa vezom.Oni postuju sve zakone.Boze me sacuvaj.Nemoj da si tako ogranicena i opusti se malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 1. Jesam zensko, kao sto vidis pisem u zenskom rodu; 2. Nemam nista protiv metala, ali nije da ga nesto slusam; 3. Ne slusam pesme samo zbog muzike, vec zbog kombinacije muzike i reci, tako da ne slusam pesme ciji tekstovi nemaju smisla; 4. Kad ne zelim da slusam tekst, vec samo da uzivam u muzici, onda pustim klasiku ili jazz saksofon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Текст није битан... Битна је комбинација музике и гласа што се тиче народњачије... Edited March 9, 2007 by Alvaro Recoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Joj šta to uradi Danijela Vranić? Što se ošiša onako... Sada liči na Minu, a super joj bila ona kosa. Bedak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) njutn je spaljen (IMG:style_emoticons/default/icon_smile.gif) хоћеш да кажеш да може само да се преврће на ветру? Edited March 9, 2007 by LoodeeKooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts