The Watchtower Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Čisto da se ubacim Danas sam odgledala 2min 43s Zvezda granda. Bilo je predivno.Sledećih mesec dana ću biti na infuziji elektrolitima... gasi,gasi,gasi....aaaa,gasi,gde je ono j****o dugme,gasi!!!! Toplo preporučujem svima Хах, и ја гледала данас и видела Прасицу (Ену)...и кад сам чула да је рекла 'спотић' смакла сам је...питам се само, зашто ми је требало толико дуго времена за тај чин (агонија је трајала неких десетак минута). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Zaboga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Selma je izdala novi album za Grand!! Idem u ponedeljak na snimanje Grand-a, pa se nadam da cu je navatati da se slikamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баба_Јага Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Пфф, само за сликање. Како си ти скроман чо'ек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Kakvu ona tetovazu ima na guzi pa to je strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 e jebote stvarno. ova dona ares kida kako izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 haha i pored toga sto je nasminkana i obradjena u photoshopu ona je ruzna to sto ima velike sise i izazovno se oblaci ne znaci da je lepa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*S_L_A_S_H* Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Da, trenutno mi se u playeru vrti nova "mlada" zvezda Electra. Odlican je album!! Vec ima 2 hita: "Milenijum" i "Pijana Od Ljubavi". Koja je ta?Daj koju pesmu da cujemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 haha i pored toga sto je nasminkana i obradjena u photoshopu ona je ruzna to sto ima velike sise i izazovno se oblaci ne znaci da je lepa... ma pricas svasta. evo ti si sa KASHE. i reci mi da nikada nisi bila u Dunavcu kad je ona imala tezgu. kakav fotosop. to je samo poruznjavaju. ceca ima krimi grupu, i pritom poruznjava u fotosopu sve sto je lepo od nasih pevaljki. i mamicu im njihovu, sto su skinuli njen plakat sa stare okretnice, i okacili onog slepca, dejana matica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 haha i pored toga sto je nasminkana i obradjena u photoshopu ona je ruzna to sto ima velike sise i izazovno se oblaci ne znaci da je lepa... pazi, moras praviti razliku izmedju "lijepa" i "dobra". kad se kaze da je neka riba dobra to podrazumijeva da ima velike sise, dupe, da voli da se skida na sceni itd. sto se ljepote tice ona zavisi od posmatraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ma pricas svasta. evo ti si sa KASHE. i reci mi da nikada nisi bila u Dunavcu kad je ona imala tezgu. kakav fotosop. to je samo poruznjavaju. ceca ima krimi grupu, i pritom poruznjava u fotosopu sve sto je lepo od nasih pevaljki. i mamicu im njihovu, sto su skinuli njen plakat sa stare okretnice, i okacili onog slepca, dejana matica. nisam. gde je to? ceca je 5 kčlasa iznad done ares u svakom pogledu. ova nema stila uopste... dejan matic ima dobre pesme btw. pazi, moras praviti razliku izmedju "lijepa" i "dobra". kad se kaze da je neka riba dobra to podrazumijeva da ima velike sise, dupe, da voli da se skida na sceni itd. sto se ljepote tice ona zavisi od posmatraca. ok, da znam za ubuduce. :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milaneeeee Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Halid Beslic je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) on je shit meni. ima samo ok onu pesmu "prvi poljubac" da je ok a postoji vec 100 godina... meni se svidja u zadnje vreme dejan matic i ona pesma "neko i niko" i indy "bato bre" i duet s bojanom bjelicem "expresno". to je kvalitet inace, ovca elektra je neka propala voditeljka. gledala sam je kod sandra u prslook again i glupa je ko ***** Edited April 2, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ne svracam cesto na ovu temu, ali sad je pravo vreme da ostavim i JA svoj trag, da nadoknadim moje odsustvo... Za "Niko i neko" od DM-a se slazem u potpunosti. Pesma je najjaci GRAND narodnjak koji sam cuo... Dovoljno je reci da me je pesma inspirisala da RAZMISLIM o tome da ucinim od sebe u zivotu, da mozda ustanem iz kreveta, izadjem iz svoje sobe i uradim nesto u cilju samoaktuelizacije... Da ne zaboravim i mladu KRALJICU GRANDA Milicu Todorovic ciji smo hit redovno sa radoscu moje drustvo i ja slusali na prethodnom letovanju ("Uporedi me"). I ova nova sa MB GRAND festivala "Zasto cura sedi sama" je vrh. Bice od nje nesto za nekoliko godina, ima da napuni Marakanu, da napravi takav 'ncert da vise niko nece spominjati Zdravka Colica i Cecu... Pre oko mesec dana sam uzeo novi mobilni (Nokiu). Sta mislite koja je prva pesma koju sam prebacio na mob? Mala pomoc: inicijali izvodjaca BT... Lik ima dobre tekstove ali ono "...plavi momci, neki drugi put nek' kazne me..." zvuci tako bolesno homo da nisam mogao da poverujem... P.S. Zar pesmu "Prvi poljubac" ne izvodi Ljuba Alicic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Za "Niko i neko" od DM-a se slazem u potpunosti. Pesma je najjaci GRAND narodnjak koji sam cuo... Dovoljno je reci da me je pesma inspirisala da RAZMISLIM o tome da ucinim od sebe u zivotu, da mozda ustanem iz kreveta, izadjem iz svoje sobe i uradim nesto u cilju samoaktuelizacije... Pre oko mesec dana sam uzeo novi mobilni (Nokiu). Sta mislite koja je prva pesma koju sam prebacio na mob? Mala pomoc: inicijali izvodjaca BT... Lik ima dobre tekstove ali ono "...plavi momci, neki drugi put nek' kazne me..." zvuci tako bolesno homo da nisam mogao da poverujem... P.S. Zar pesmu "Prvi poljubac" ne izvodi Ljuba Alicic? Prvi poljubac ne peva Alicic vec Halid Beslic. Nemas pojma Niko i neko je hit! Text ubija! A BT se odnosi na mog mezimca Bojana Tomovica cijhi album zeljno iscekujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Prvi poljubac je od Halida Beslica sto posto. Ja inace gotivim Halidove starije radove kao sto su kultovi Necu, necu dijamante, Beogradjanka, I zanesen tom lepotom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Prvi poljubac je od Halida Beslica sto posto. Ja inace gotivim Halidove starije radove kao sto su kultovi Necu, necu dijamante, Beogradjanka, I zanesen tom lepotom... dobro, to su sve kultne pesme, nema rasprave o njihovom kvalitetu i uticaju koje su ostavile na sve nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Zasto sam ja mislio da je Ljuba??? Da, on peva onu "Ti ne licis ni na jednu"... Pomesao sam pesme... P.S. Natasha, "Text ubija!". Pozitivno ili negativno ubija? Pazi dobro sta ces da odgovoris... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kad cujem turbo folk, dobijam neko gusenje i crvenilo po licu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kad cujem turbo folk, dobijam neko gusenje i crvenilo po licu. u jebote, pa ti si tr00 Bogdan: uh, ne znam kako ubija... al to je ona fora "videceve vi jednog dana s kim ste se kacili" (mislim na likove) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Stvarno su stihovi za sva vremena i za sve prilike: "Gde si bila kad sam bio niko..." Ne znam kako da opisem osecaj kad cujem te stihove, daje neki elan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Халид је цар, не дирајте га ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 PRvi poljubac je kul stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Али је давно заборављен ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts