Natasha! Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 al su joj sredili facu u fotošopu, nema ni jednu mrlju na licu. lepa je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 INTERVJU S TINOM - "STIDLJIVA ZAVODNICA" mene je ova slika ostavila bez daha Jel se to meni cini ili na slici..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 jao,jeste!Zinulo nesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 tina je stvarno stidljiva zavodnica na slici ala bi je....uh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 tina je stvarno stidljiva zavodnica na slici ala bi je....uh Svetsko a nase! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) Cecaaaaaaaa Secas li se lepi grome moj, nekad je tlo pod nama pucalo, srce je u srcu kucalo, ma reci gde je zapelo. Secas li se lepi grome moj, pila sam ti kisu s ramena, bila tvoja munja, oganj tvoj, udri opet grome moj.... Jel cuo neko to famozno "Zuto pile"? 17.06. Edited May 26, 2006 by Livia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Cecaaaaaaaa Secas li se lepi grome moj, nekad je tlo pod nama pucalo, srce je u srcu kucalo, ma reci gde je zapelo. Secas li se lepi grome moj, pila sam ti kisu s ramena, bila tvoja munja, oganj tvoj, udri opet grome moj.... Jel cuo neko to famozno "Zuto pile"? 17.06. gledala sam je u Brawo show-u. Žuto pile je njen favorit. album ne znam dal je izašao al ga netu još nigde nema ali ja ga lično željno iščekujem, a na Ušće ću da idem 100% skinula sam samo pesmu Grome moj (samo ta ima) i ne dopada mi se previše mada od Cece možemo očekivati samo najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Kad ce death metal delegacija da ide na Grand Show? Jel Branka Sovrlic Doom ili Gothic? Ne mogu da provalim... Zna li iko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ja bih rekao doom, ali ona ima neki svoj prepoznatljiv stil, originalna je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 U cetvrtak je Bata Zdravkovic gostovao u NS,ali nisam isao nego sam bio kod Rastka,tamo smo slusali narodnjake celo vece i stukli smo flasu stomaklije i onda smo otisli u amareto gde su opet bili narodnjaci,tj. neki bend je svirao. Vrhunac veceri-lepa do bola-Sinan carina btw. sinoc na grandu duel Zorica Brunclik i Ljuba Alicic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Jel Branka Sovrlic Doom ili Gothic? Ne mogu da provalim... Zna li iko? Ja ne znam. Ako je doom, trebalo bi je kandidovati za hammer stage na EXITu. @Vlajko- kakav si ti underground prosao, dobro si ostao ziv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 sta drugo da ocekujes od devojke koju interesuje ''Mitologija (narocito staroegipatska), crtanje, parapsihologija, psihologija, poezija, hladno oruzje, japanski jezik, haiku i origami, istorija starog veka, Dark Art, Luis Royo, horoskopi raznih civilizacija, biologija,priroda,biljke i cvece...''. A godiste nije stavila, verovatno ima 13-14 godina i dosla ovde da joj neki 20-ogodisnji pedo-kvazi-gothichar skine mrak Steta sto nisi goticar, razmislila bih o tebi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 btw. sinoc na grandu duel Zorica Brunclik i Ljuba Alicic Osećam da ju je Ljuba odvalio Sumornoooooo jutrooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ajd sad malo da vam vadim mast. Gledala sam Ljubu uzivo u kafani. Covek place, valja se po podu, kleci ... i uz to peva ko bulbul. Performans na nivou. A nama sve suze vrcaju od uzbudjenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Da, da, Ljuba je karakterističan po toj neverovatnoj emociji koju donosi dok peva... Baš bi htela da ga gledam uživo al ovi pevači uglavnom imaju samo tezge po inostranstvu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Onda mi je zao sto si propustila koncert u Sapcu pre dve nedelje sa radnim nazivom "Ljuba i prijatelji". Grad je bio pust. Culi su se samo otkucaji srca pasa lutalica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ljuba je inace poreklom iz Krupnja,ali ne znam sto to ne navodi.Mada,Spacani su ga prisvojili,jebiga...Ali,mi Loznicani se ipak mozemo podiciti takvim imenima kao sto su Sinan,Keba i Ceda Cvorak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplish Distorsion Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ma i Cheda je iz Shapca. A Ljuba je lokalni heroj, svi imadu njegove majice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 ako cemo bash precizno,iz Prnjavora,ali isao je u Loznicku gimnaziju,u istu ucionicu kao ja,a Maja je cistokrvna Loznicanka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 (edited) Ceda Cvorak. Ja bi Čvorka tako slatko tukla... Luna mi je jedan od gorih bendova ovde Bila je pre neka priča da je Sinan koman, ili možda Ljuba Ali to ne umanjuje kvalitet njihovih pesama svakako... Ljuba hitovi: Sumorno jutro Ako me volis pogledaj me Ciganin sam al najlepsi Crveno obuci Svirajte mi za Zeljanu Muski sam je ostavio Placite samnom jesenje kise U Šapcu kraj Save Sinan hitovi: Sve je postalo pepeo i dim Zoko moja Zoko Sudbina me na put šalje Reci sve želje Ovo su one prave pesme za svadbe i veselja . Kad se ja budem udavala ima samo ovakva muzika da se svira Edited May 27, 2006 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tortica Od Mrkvice Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 nema sumnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Saban Saulic je iz Sapca takodje... Sinanovi hitovi: Trezan Pijam na eks Lepa do bola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Saban Saulic je iz Sapca takodje... I Zlata Petrovic, Hasan Dudic i Ana Bekuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 (edited) Novi Bojan Tomovic i Ana Kokic su VRH!! . . . Ana Kokic ima odlicne pesme. Mojne Mala, Cujem Da, Paucina, Da Li Si To Ti, Mrlja Od Karmina, Samo Mi Javite, Ona Grcka Pesma!! A tek kako izgleda!! Znam da to je samo patka kad mi kazes da sam slatka foliras se da me volis a na moga se decka lozis Poljubis me kad me vidis trebalo bi da se stidis satro meni mesto cuvas a sa mojim se deckom muvas Kad obucem nesto fino u krilo mi prospes vino lukava si, nisam slepa ljubomorna si jer sam lepa A sto se Bojana tice, prvenac mi deluje boljim, al' i ovde imaju dobre pesme kao sto su: Ko To Tamo Peva, Nokia, Ko Je Taj, Sjaj Za Usne, Nemoj Da Me Ostavljas!! Ko to tamo peva, nek' samo peva svaki mu se stih pozlatio ko to tamo peva, neka samo peva svima nam je osmeh vratio K'o sto kaze pesma stara hajde da se volimo dok je zdravlja bice para, samo da samo da se volimo, oj Edited May 27, 2006 by The Watchtower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 LJudi ne mogu da verujem da niko ne spominje NEDJU KOSTICA veterana novosadske scene. Covek u isto vreme vodi kviz, deli usisivace, peva i svira harmoniku, sa sve specijalnim efektima. Pored toga ima i dobar stajling skroz je u old school tr00 fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts