Natasha! Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) daj boze da ispadne ova rada ili nemanja COBE IDE U FINALE :rockdevil: Edited June 23, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 PROSHAO MILAN!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 naduvan je mali... lepo je enmanja rekao u "svetu" da se promenio... ali treba da kupim "skandal", ima neki intervju s njim ili nesto slicno... ali cobe je najbolji - najbolje peva i najiskreniji je! takvi i treba da pobede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Meni je simpa skroz! Nisam chitala to u skandalu....Nego ,ispao Nemanja yesss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Zato je i ispao, wuahahaha ne sme niko Mikija da olajava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ne dirajte mi Djoganija On voli Sladze... "sladža pije gorču, ja cepam sladžu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) A najjaca izvala je kada je Sladji zvoni telefon a njoj kaze : "Sladzo,trazi te neki answer".Zlo. Edited June 28, 2007 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 to sto ima velike sise i izazovno se oblaci ne znaci da je lepa... ma koga briga da li je lepa....vaznoj je da ima velike sisi i ovo drugo !! :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Цобе је рођен не за Гранд већ за ЈуВе комерц, али ето такво време дошло... Него, тек ових дана схватам какве квалитете од песама има Миле Китић: Коцкар, Вук самотњак, Чаша љубави, Могао сам бити цар , па онда што пева и Нек пукну душмани и Ми се волимо ... "Реци ми реци душо колико ме волиш, волим те више од свега одавде до неба! Ми се волимо, ми се волимо, од љубави наше ничег нема слађе, НИЧЕГ НЕМА СЛАЂЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ" Ето вам и ту Слађе, бај д веј... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ma koga briga da li je lepa....vaznoj je da ima velike sisi i ovo drugo !! :) :) muskarci... bar vecina... dule: u pravu si za cobeta. on nije za grand vec za juve komerc ali mislim da oni vise ne postoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 @sabre i Tigar Ma usrali biste se obojica pred Sladzom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ^ma ja i ne kazem da ne bi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 dule: u pravu si za cobeta. on nije za grand vec za juve komerc ali mislim da oni vise ne postoje... Нажалост или не постоји или не оставља траг... Ипак ЈВК је слика једног времена, и правили су ненормалне концерте, са још ненормалнијом публиком... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 dule, sta mislis o nikoli rokvicu? meni se strasno dopada i on i njegov album, a favorit mi je "s kim si me nocas varala" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Сад много више волим старије песме, па ми се не свиђају новотарије, осим неких изузетака... Желим да чујем хармонику у песми тако то... А ни Маринка не волим... Тренутно слушам Ајнур Сербезовски - Растанак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ni ja marinka ne gotivim uopste... al secam se da ima jedan hit! spot je nesto likovi i ribe igraju (tipa ca ca ca) a pesma ide nesto "i kad me svi zaborave nemoj ti, ruke pruzi mi"... ta pesma mu je dobra... ja slusam trenutno mileta kitica - moj soklole!!! ja bolju pesmu cula nisam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Moj sokole?! Da nije možda maznuo od korni grupe?? hmmm...sumnjam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Мој соколе је ултимативни хит мог детињства... Сваке вечери се вртео спот по Поздравима и жељама, а то смо као деца волели да гледамо... Најбоља Милетова је Хеј животе хеј судбино, или како се већ зове... Ја слушам Нек пукну душмани... Погађа ме, јаааааоооооој... Едит. А сад иде Шемса - Волеле се очи црне и зелене Edited June 29, 2007 by Álvaro Recoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Ma Tarmi zakon i Lemmy također! Mile ma onu dobru novokomponovanu...kako ide...ŠAMPANJAC!!!!!! Ma da to je HIT bre!!! U po dana i noći da ga otpevam!!! :narodnjaci: Edited June 29, 2007 by Mustang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 udara u glavu ko šampanjac novi album mu je odličan! probio se opet... gledala sam u "svetu" ili "skandlau" (ne secam se sad) da je mile uradio neku tetovazu, i to istu ako eros ramacoti a "moj solole" je original miletova! nije plagijat inace, milettovu tu, "hajde mala da pravimo lom" od šabana šaulica i jos neke mogu uvek da slusam! te pesme ce ostati zauvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Аааааа, Хајде мала да правимо лом је одлична песма, мада ја више волим ствари типа Дођи да остаримо заједно, Одлазиш, С намером дођох у велики град, Два галеба бела и такве... А Коле пије је ван конкуренције.. А Миле има много добрих старих, такод аја не волим толико ове нове... Ето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 sad me poceti dule kole pije vino i rakijuuuuu , odlicna pesma!!! i ja volim šabanove stare pesme... to je nesto sto je ostavilo trag definitivno! najvise volim "dodji da ostarimo zajedno" a i i "s namerom dodjoh" mada volim i ovo savreemeno, al vise ove nove pevace i pevaljke... zanima me novi sekin album. citala sam da je potrosila oko 100.000. jevreja na album a producirala ga je u nekoj staranoj zemlji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samurai Jack Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Shto se tiche Mila, jer ste izvalili spot za pesmu "Udara u glavu ko sampanjac" Tr00 do koske.. MIle josh jenom pokazuje da je nadrealan za ostale seljake iz Granda Prai narodnjacki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 И мене ме занима нова Сека... Она је константно добра... А Шабан је цар... Волим да пијем уз његове песме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) mile je elita i svetski covek za vecinu tamo inace, marta savic se vise ne bavi muzikom nazalost. batalila zena. mada, poslednji albvum i "erotika" su KULT dule, jel si cuo novu indiru? izgleda bruka dobro. ima frizuru ko madona a pomalo lici i na seku. bas vise nije kic. Edited June 30, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts