Novaliis Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 LJudi ne mogu da verujem da niko ne spominje NEDJU KOSTICA veterana novosadske scene. Covek u isto vreme vodi kviz, deli usisivace, peva i svira harmoniku, sa sve specijalnim efektima. Pored toga ima i dobar stajling skroz je u old school tr00 fazonu. Nedja je carina! Da,da, znam ga...sa televizije. Quote
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Novi Bojan Tomovic i Ana Kokic su VRH!! Gledala saam jutros Grand i čula Anu Kokić i novog Bojana. WOW Bojan me oduševio!!! Pevao je neku pesmu "ko je taj, ko je taj". Kaže da namerno nije hteo da izdaje album na leto jer će celo leto da sleda SP u fudbalu pa neće imati vremena da snima. Koji car Ana dobro izgleda. Quote
AGGRESSOR55 Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Steta sto nisi goticar, razmislila bih o tebi... Razmisljaj slobodno jer... Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu oni sto me mrze nista mi ne mogu Nisam kriv sto sam ziv sto me vole zene ljubomorci, ljubomorci ne mrzite mene Pa neka me mrze to znaci da vredim i u ratu i u miru ja uvek pobedim Ljubomorni ljudi nista vas ne krivim pustite me, pustite svoj zivot da zivim Quote
Mjaua Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 na ovim proslavama kolektivnim covek nauci gomilu narodnjaka moj novi prvenac je: Sto posto kad si s njim ti mislis na meneeeeee..... Quote
Wise Owl Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Nije da se hvalim, al' jednu pesmu sam i unovcila: " Magle mi se oci, a crne me sine, odnose daleko od moje Nermine" ... Jedva sam se setila muslimanskog zenskog imena, koje se rimuje sa sina, a da ne bude Emina. Covek tako insistirao Quote
Mjaua Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 pu bedaka. upravo sam skontala da ono gore nije narodnjak nego valjda amadeus bend. Tjale me prosvetlio. bas bedak Quote
Frankenchrist Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Najvaznije je da sam ja skino spot Robinja od Brene. Edited May 29, 2006 by Frankenchrist Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Kakav je spot Robinja od Brene? Nisma ga videla Novi Bojan Tomović otkida!!! Najbolja mi je Ko je taj Wise Owl: imaš talenat za pisanje kvalitetnih pesama Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 sad sam video onu Anu Kokic na Grandu...Super droljica izgleda. Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 LJUDI, GLEDAJTE PINK!!! Ima Grand i Tanja Savić Quote
Wise Owl Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Wise Owl: imaš talenat za pisanje kvalitetnih pesama Hvala, hvala... Nadji tezgu, delimo lovu Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ja sam se još i pre dogovarala, ja ću da pevam a ti piši textove. želja mi je da propevam Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ja imam novu Tinu. Ako imaš kablovski/adsl možeš ga skinuti preko DCa. Ako baš nigde ne nađeš, javi se, ja ću ti srezati u krajnjem slušaju... More samo da se širi dobra muzika Quote
Frankenchrist Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Kakav je spot Robinja od Brene? Nisma ga videla Molim?!? Nisi videla Robinju?!? Zasu!!! Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Molim?!? Nisi videla Robinju?!? Zasu!!! Možda i jesam. Ja sam pravi tr00 šaban . Kakav je spot? Quote
Frankenchrist Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ono u Turskoj, kad ide u Dzamiju, pa je tamo neka drolja nekog gay nabijenog tipa koji je kulira a ona ga voli... mislim, kvlt totalni! Quote
Natasha! Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Wild_Tigar: imam i staru a i novu Tinu. ajd srezaću ti, dogovorićemo se preko pp-a Franky: jebo ga ja, nisam videla spot . meni se od Brene dopada onaj u egipatskom fazonu; faraona igra onaj gay Boško Jakovljević s Pinka a Brena je neka opasna riba tu. spot je baš extra, skroz u fazonu. mislim da s epesma zove Ti si moj greh Quote
Guest Raven156 Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 meni se od Brene dopada onaj u egipatskom fazonu; faraona igra onaj gay Boško Jakovljević s Pinka a Brena je neka opasna riba tu. spot je baš extra, skroz u fazonu. mislim da s epesma zove Ti si moj greh Jeste, pesma se zove "Ti si moj greh" sa albuma "Sta je bilo bilo je" iz 1996... Quote
Guest 10 dinara Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Oj ciganko mojaaaaaaaaaaaaaa ja sam nocas tuzan zapevaj mi neku pa mi rane leci nek mi mladost prodjeeeee a muzika sviraaaaa eeeeeeej mladosti zasto prolazis eeeeeej starosti brzo dolazis ja nikoga nemam da mi rane leci ni majku ni oca oooooo ciganko mojaaaa a zasto da zivim ,niko me ne voli violina jeca a srca me boli Toma neprevazidjen Quote
Álvaro Recoba Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 (edited) sad sam video onu Anu Kokic na Grandu...Super droljica izgleda. Има песму не толико квалитеетну, али лирички интересантну Мојне мала, а иде "... мојне мала мојнедамојнедамојнеда да си му дала мојнемојне да да сам га видела и да би га видела ..." Добра је Ана... Слушао сам синоћ Гранду била Тина и хитчина Заљубљена, а и Бојан Томовић са Немој да ме оставиш за коју мислим да му је једна од слабијих песама... Једва чекам да чујем цео албум... За Тинин албум линк ( преко Рапидшера) ОВДЕ. Edited May 30, 2006 by Alvaro Recoba Quote
greenenn Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Evo jedne pesme koju sam ja zamislila za neku narodnu pevaljku>> MOzda dream team Nestajem sa bolom Neumorno hodam Na nogama sanjam Budno pratim smrt Sa tobom se ganjam Pratim iz daleka sve pokrete tvoje Ti se ne prevaris Da pogledas moje Ja padam pred tobom Ja umirem zbog tebe Ja nestajem sa bolom Odlazim od sebe Eto toliko od mene!I ja sakupljam textove!KAd odem na zurku pa zaspim na nekom krevetu!Uzas!Ili jednostavno slusham!A ochi se izbechyle od onoga shto pevaju! Zzop Quote
Pecora Nera Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Cesto su izvor nepresusne gluposti...Uvek me nasmeju...Textovi su stvarno vrh.... Quote
The Watchtower Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Sad videh novog DJ Krmka. Obratite paznju na nazive pesama. Celo Selo Smrce Belo, Puce Guma, Skakac, Moja Draga Vijagra, Svidjam Se I Momku Tvom, Vanzemaljci, Barutana, Odigro Sam Keca Na Juventus, Bez Tebe Ko Bez Adrese, Papagaj 2. Quote
zegi Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Greenen zar i ti slusas narodnjake,pa ne razocaravaj me Quote
Recommended Posts