Petar Pan Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Већ данима лупам главу и не могу да се сетим ко пева квлтну песму: Једна река а сто мука па ако неко зна, реците ми, молим вас. Можете и на пп. Хвала Zar nemaš ništa pametnije da lupaš glavu? Ako imaš zid, možeš da lupaš o njega! Jel si ti normalan/na? Quote
Bobby V Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Jeдна река, а сто мука шта да радим ја, назад нећу, напред не смем, пала ћуприја. Гордана Стоичевић - Пала ћуприја Quote
enclave Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Nisam cuo za tu pesmu jel to neki old-school? Quote
Natasha! Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 brate, ti baš nemaš pojma... ta pesma je bila hit kad sam ja bila mala Quote
enclave Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Lakse malo sa tim NEMAS POJMA na ovoj temi kad se obracas meni ok? Quote
darkonet Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Sta se dogadja sa ovim pevacima bre??? Umro i Savo Radusinovic!!!!!!! Quote
neću-džem-u-palačinke! Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 (edited) :) "Не могу ни ја да спавам откако су ги побИли, газда БобАне..." Извињавам се што се смејем, ваљда утицај Летећег Циркуса. Edited November 2, 2007 by neću-džem-u-palačinke! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Dva dana slusam Dzeja (,sunce ljubavi ', i 'gde cu sad moja ruzo') - kultovi za skenjavanje Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Pre neki dan je bio neki ludi kinez i pevao je neku pesmu ace pejovica malo na srpskom malo na kineskom...I na kraju je ovu bagru u publici i za malim ekranima pozdravljao sa 3 prsta...I onaj smeksi frizer panjkovic je neku mladu pevaljku pretvarao u gejsu...mislim da ne mogu pasti na nize grane... Quote
ZheX Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 nadju oni uvek nacine za nize i nize grane... Quote
Natasha! Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Pre neki dan je bio neki ludi kinez i pevao je neku pesmu ace pejovica malo na srpskom malo na kineskom...I na kraju je ovu bagru u publici i za malim ekranima pozdravljao sa 3 prsta...I onaj smeksi frizer panjkovic je neku mladu pevaljku pretvarao u gejsu...mislim da ne mogu pasti na nize grane... to je bilo odavno, u bravo show-u s tim kinezom a i to s gejšom je repriza. kasnite Quote
Sarah_Key Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 to je bilo odavno, u bravo show-u s tim kinezom a i to s gejšom je repriza. kasnite To beshe Silvija maskirana u gejshu bila(ako se secam)?!? Quote
(-1) Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 jebo sebe. o cemu vi ovde pricate. LOL Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 dodaj jos malo pa odradi i VB!!! Quote
Natasha! Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 To beshe Silvija maskirana u gejshu bila(ako se secam)?!? da, ona je bila. meni je ono bilo užasno iskreno više su mi se svidjale mikijeve transformacije kad je ulepšavao anonimuse u emisiji "pre i posle". ovo u grandu je shit totalni. Quote
Álvaro Recoba Posted November 11, 2007 Author Report Posted November 11, 2007 Нисам одушевљен последњим Кемаловим албумом. Нигде хармонике, Реноме sucks! Не свиђа ми се ни обрада (што се музике тиче) Синанове Врати се, Нено, врати... Али да цитирам стихове из песме Кемал : "Опусти се , не устежи озбиљан сам није шала Доживи ме као свога Душа прича из Кемала Послушај ме кад ти кажем Дај одрасти ниси мала мјесто ти је поред мене што си срце закључала" Кемо треба да се врати код Милета Баса... Него, да напишем неке стихове за моју душу: " Зар за мене нема среће Докле ће ми тужно бити лице Осмехни се мени мало Хеј животе варалице" "Певај ми о њој пријатељу јер ти знаш да ме боли није хтела у животу бар у песми нек ме воли Чему да се надам више кад ми срце наду губи зато певај пријатељу бар у песми нек ме љуби Певај ми о њој, пријатељу стари Нек зајеца жица, нек задрхти срце Док испијам чаше, певај ми о њој Само ти ме схваташ пријатељу мој" "Да крај мене виле стоје, суво злато да ми броје Душа не би другу хтјела јер тебе је завољела" "Дуго, дуго зору рану чекам узалуд Хеј животе, среће немам, туго голема Немам, немам среће, нигде ништа Остао сам сам, остао сам сам сузо врела, туго голема" "Само су моје улице пусте..." Quote
The Watchtower Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 STIŽE "KRALJICA"!!!!! 21.11. ĆE SVIMA TREBATI JEDAN "ASPIRIN" Quote
Natasha! Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 nadam se. jedva čekam da izadje, napumpali su album da će biti vrh, zanima me šta će uraditi... Quote
Sarah_Key Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Него, да напишем неке стихове за моју душу: Певај ми о њој, пријатељу стари Нек зајеца жица, нек задрхти срце Док испијам чаше, певај ми о њој Само ти ме схваташ пријатељу мој" bogtemazo:rockdevil: Quote
The Watchtower Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 nadam se. jedva čekam da izadje, napumpali su album da će biti vrh, zanima me šta će uraditi... Evo ti link za reklamu cd-a: http://youtube.com/watch?v=p3SGYL3zNPg Ja sam već otkinuo na ove nove pesme. još samo album da izađe. Sad u petak će premijerno promovisati novi album u Grandu!! Quote
Jabba the Hutt Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Joj nasao sam pre neki dan neke cjaletove ploce, Lepa Lukic i Tozovac 7", totalni old school! Ako je neko zainteresovan za kupovinu nek se javi! Quote
Lakšmi Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 :) "Не могу ни ја да спавам откако су ги побИли, газда БобАне..." Извињавам се што се смејем, ваљда утицај Летећег Циркуса. Quote
Recommended Posts